Želiš SAMSUNG Z FLIP 4? Dva modela su spremna – priključi se SJAJNOJ ZABAVI i PREUZMI SVOJ PRIMERAK!

Ako si ljubitelj sportskog klađenja i slot igara, poseti Meridian, registruj se i uživaj u neodoljivoj avanturi koja ti može doneti Samsung Z Flip 4!

Da li ste maštali o vrhunskom mobilnom telefonu koji je očarao svet? Da li ste ikada poželeli da posedujete Samsung Z 4 Flip?

Ako je vaš odgovor “DA”, a uz to ste ljubitelji slot igara i sportskog klađenja, pruža vam se fantastična prilika da osvojite jedan od dva modela sjajnog telefona!

Učestvujte u promociji, pokažite se kao najbolji poznavalac sporstkog klađenja ili slot igara i magični telefon je vaš!

Pre svega, potrebno je da se registrujete tokom oktobra nakon čega dobijate 2.000 DINARA SPORT BONUSA i 200 SPINOVA na slot igri Maya’s Treasure BEZ IKAKVIH USLOVA!

Posle procesa registracije se možete pridružiti takmičenjima! Prvo je rezervisano za ljubitelje sportskog klađenja, gde se takmičite u broju odigranih tiketa. Drugo takmičenje se održava u broju odigranih spinova na slotovima provajdera Expanse Studios.

Takmičenje važi za sve igrače registrovane od 01.10.2022 do 31.10.2022. na meridianbet.rs sajtu i mobilnoj aplikaciji.

Svakim odigranim tiketom od 100 DINARA ili više postajete učesnik ovog takmičenja! Kada je o spinovima reč, potrebno je da podesite svoje uloge na 20 DINARA po spinu i avantura može da počne.

Međutim, zabavi ni tu nije kraj, jer nagrade ne osvajaju samo pobednici! Igrače koji se nađu od 2. do 5. mesta na rang-listi očekuje BONUS ZA SPORTSKO KLAĐENJE i POKLON SPINOVI!

Pridružite se čarobnoj zabavi, ekskluzivno u Meridianu!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.