Tip dana: Mančester Junajted – Totenhem: Junajted polako gubi korak, Sparsi ga ostavljaju u prašini!

U sredu je veoma interesantna ponuda za klađenje, pošto su na programu mečevi vanrednog kola u Premijer ligi i španskoj La Ligi, a za vas smo ovog puta analizirali susret koji će biti odigran na “Old Trafordu” gde će fudbaleri Mančester Junajteda ugostiti Trabzon.
Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21:15h.

Mančester Junajted: Mogu li “đavoli” do Lige šampiona?

Na papiru je Mančester Junajted odradio jedan vrhunski prelazni rok nakon kog su svi navijači jednog od najtrofejnijih klubova na svetu imali ogromna očekivanja, međutim, kada se sve sabere i oduzme utisak je da smo dosta više očekivali od nekadašnjeg šampiona Engleske.
Naime, nakon devet odigranih mečeva Junajted se nalazi na petom mestu na tabeli uz čak jedanaest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Arsenal.
Do sada je četa Ten Haga odigrala devet mečeva u najkvalitetnijem rangu engleskog fudbala i ostvarila pet trijumfa, jedan remi i tri poraza.
U prošlom kolu je petoplasirani tim na tabeli samo remizirao na svom terenu protiv Njukasla, a taj duel je završen bez golova.
Na poslednjih pet susreta Junajted je ostvario tri trijumfa, jedan remi i jedan poraz i to u gostima kod najljućeg rivala Mančester Sitija, kada je bilo čak 6:3.
Poznato je da Mančester Junajted ove sezone nastupa i u Ligi Evrope a nakon četiri odigrana kola drugog po kvalitetu evropskog klupskog takmičenja, ovaj tim se nalazi na drugom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Real Sosijedad, ali i čak šest bodova viška od trećeplasiranog Šerifa, pa slobodno možemo konstatovati da je Junajted praktično jednom nogom već uspeo da dođe do plasmana u nokaut fazu Liga Evrope, što je bez ikakve sumnje jedan od primarnih ciljeva u ovom delu sezone.
U prošlom kolu ovog takmičenja Junajted je dosta teže nego što se očekivalo na svom stadionu savladao Omoniju, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
Što se tiče izostanaka za ovaj duel sa Totenhem, Ten Hag za ovaj veoma važan duel neće moći da računa na Grinvuda, Marsijala, Van Den Beka, Van Bisaku i Vilijamsa, dok su pod velikim znakom pitanja Eriksen i Megvajer, što nam govori da trener Mančester Junajteda ima dosta kadrovskih problema pred jedan od najbitnijih mečeva koji će njegovi izabranici odigrati u narednom periodu.

Totenhem: Stvari za sada idu po planu!

Totenhem je prošle sezone ostvario svoj primarni cilj pošto je ova ekipa stigla do plasmana u Ligu šampiona, i to dosta teže nego što su svi očekivali, a deluje da se ključni detalj dogodio na tri kroja pre kraja šampionata kada su popularni “pevci” savladali u tom trenutku četvrtoplasirani Arsenal, koji je čitavim tokom šampionata držao tu četvrtu poziciju.
Na sve to “tobdžije” su odmah nakon toga doživele poraz i od Njukasla u gostima, što je Totenhem znao da iskoristi i četvrtu poziciju nije ispuštao do samog kraja.
Utisak je da je u letnjem prelaznom roku sačuvana okosnica tima, a bilo je i nekoliko veoma zanimljivih dolazaka, gde svakako prednjači transfer Rišarlisona iz Evertona, koji polako ali sigurno počinje da se isplaćuje timu iz Londona.
Kada je ova sezona u pitanju, generalni utisak je i više nego dobar pošto se “pevci” u ovom trenutku nalaze na trećem mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Arsenal, ali i uz isti broj bodova kao i drugoplasirani Mančester Siti.
U prošlom kolu su izabranici Antonija Kontea odigrali jedan sjajan meč na svom stadionu i slavili protiv Evertona a taj duel je završen rezultatom 2:0.
Što se tiče nastupa Totenhema u Ligi šampiona, nakon četiri odigrana kola najkvalitetnijeg klupskog evropskog takmičenja, engleski predstavnik se nalazi na prvom mestu na tabeli uz dva boda viška u odnosu na drugoplasirani Marsej i trećeplasirani Sporting.
U prošlom kolu Lige šampiona, “pevci” su na svom terenu slavili protiv Ajntrahta iz Frankfurta, a taj meč je završen rezultatom 3:2, što je bio drugi trijumf Harija Kejna i drugara u ovogodišnjem izdanju elitnog takmičenja, pošto je pre toga savladana i ekipa Marseja, takođe na domaćem terenu.
Za kraj, kada su u pitanju izostanci za ovaj veoma važan duel sa Mančester Junajtedom, treba reći da Antonio Konte ima daleko manje problema u odnosu na svog kolegu na klupi “đavola” pošto temperamentni italijanski stručnjak za ovaj susret neće moći da računa na Rišarlisona, Emersona i Tangangu dok je Kuluševski pod velikim znakom pitanja.

Naš predlog

Ako se malo osvrnemo na tradiciju u prošlosti je bilo nekoliko izuzetno zanimljivih mečeva između ova dva kluba, a sigurno je da svi ljubitelji Premijer lige pamte onaj okršaj od pre dve godine, kada je Totenhem slavio na gostovanju kod Mančester Junajteda, i to sa više nego ubedljivih 1:6.
Generalno, međusobni okršaji između ova dva kluba nam uglavnom donose dosta golova, pa je najrealnije da ovde probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.73.


Iako je Mančester na poslednja tri međusobna susreta slavio protiv Totenhema, mišljenja smo da će ovog puta “pevci” uspeti da odole na “Old Trafordu” pa vam predlažemo da probate sa duplom šansom X2 koju Meridianbet plaća sa kvotom 1.55.

Za kraj, na poslednja dva gostovanja kod Mančester Junajteda, Totenhem je uspeo da postigne ukupno osam golova, a deluje nam da bi četa Antonija Kontea ove večeri mogla da postigne makar dva pogotka, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom G2+, koju kladionica Meridianbet ceni sa koeficijentom 2.32.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.