Tiket dana: Poeni igrača (četvrtak, 20.10.2022)

JUčerašnji tiket sa četiri predloga bio je pun pogodak. Danas počinje 4. kolo Evrolige i nova je prilika za ovu igru. Predložene kvote i granice mogu biti neznatno izmenjene.

Jusufa Fal (Asvel) – Poeni + (granica 9,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Gorostasni Senegalac mogao bi da ima neverovatnu sezonu. Nagovestio je to još u Baskoniji, a u prvoj sezoni u Asvelu bio je nešto slabiji nego što se očekivalo. Sada ima više prostora za igru, na tri meča u Evroligi proveo je u proseku više od 22 minuta na parketu, a za to vreme postizao je skoro 13 poena prosečno. Problem je što je tim iz Vilerbana, bar nam se čini, preslab za ovu konkurenciju. Previše zavisi od Nanda De Koloa, koji je svoje najbolje partije već odigrao. Ipak, pobeda u Valensiji daje nadu u bolje dane, pa je sigurno da neće istaći belu zastavu u Tel Avivu. Fal će za direktnog rivala imati Džoša Niboa, jednog igrača koji ima odlične fizičke prediskpozicije, ali je niži čak 16 santimetara od Jusufe Fala koji je visok 222. Naš predlog je (+) poeni na Fala, a granica je 9,5 poena, sa kvotom 1.85 u kladionici Mozzartbet.

Vladimir Lučić (Bajern) – Poeni + (granica 11,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Bez pravog učinka Vladimira Lučića nema ni pobeda za Bajern. Posle tri kola Bavarci su bez trijumfa, a kapiten srpske reprezentacije je još daleko od prepoznatljive forme. Istina, na jedinom gostovanju u Bolonji imao je skor od 15 koševa, dok je na dve utakmice u Minhenu ubacio samo dva koša protivFenera i 8 protiv Barse. Ukoliko žele da pobede sjajnu Olimpiju košarkaši Bajerna moraju da daju svoj maksimum, odnosno da budu na gornjoj granici mogućnosti. Lučić je motor ovog tima, kada on pogađa i hvata lopte i ostali su za 50% bolji. Ponuđena granica na Vladimira Lučića za duel sa timom iz Milana u kladionici Mozzartbet je 11,5 poena, a za (+) koeficijent iznosi 1.85.

Bili Beron (Olimpija) – Poeni + (granica 9,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Plašili su se u Partizanu od Bilija Berona pre dva dana, ali je bivši košarkaš Crvene zvezde postigao samo 10 poena. Treba reći da hje igrao manje od 17 minuta, pošto ga je trener Mesina povukao sa parketa, očigledno nezadovoljan njegovim izdanjem u odbrani. Kasnije su se raspucali Šilds i Pengos, pa nije bilo potrebe da se ubojiti šuter vraća u igru. Najbolju partiju Beron je odigrao u Vilerbanu, tamo je ubacio 18 koševa, dok je u porazu od Albe postigao samo 8. Olimpija ima mnogo napadačkog potencijala, pa protivničke odbrane ne mogu da obraćaju pažnju samo na Berona. Kada on ostane sam van linije za tri poena, spasa nema. Naš predlog je da će Beron postići dvocifrem broj koševa na gostovanju u Minhenu, a za više od 9,5 poena koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.85.

Matijas Lesor (Partizan) – Poeni + (granica 10,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Sa neverovatnom energijom igra Lesor u dresu Partizana u Evroligi. On je jedan od košarkaša kome atmosfera sa tribina daje neverovatnu snagu i to je pokazao i u meču sa Olimpijom, koji je Partizan izgubio u finišu. Postigao je 12 koševa, ali i uhvatio 10 lopti, ali sve što je radio u odbrani i napadu, ne može se iskazati samo statističkim podacima. Još bolji je bio u Vitoriji protiv Baskonije. Tada je u potpunosti nadigrao visoke igrače baskijskog tima, postigao19 poena i imao 12 skokova. Mogao bi problem da bude umor, Lesor je igrao mnogo protiv Milana i Baskonije, u proseku 39 minuuta, što je za ovaj nivo takmičenja previše. Da je Partizan dobio bar jedan meč, možda bi Obradović kombinovao Koprivicu i Lesora na petici, ovako će snažni Francuz ponovo morati u boj. Za rivala imaće sunarodnika Žaitea, koji je visok, ali ne toliko snažan. Očekujemo dobru partiju Lesora i više od 10,5 poena protiv Virtusa. Za (+) koševe koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.85.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Mozzartbet iznosi 11.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.