SENZACIONALAN POKLON ZA NOVAJLIJE: 100% SPORT BONUSA I 200 SPINOVA!!!

Ne postoji bolji poklon za početak avanture od onog koji vam je pripremio Meridian! Deponuj i osvoji do 10.000 SPORT BONUSA i 200 spinova!

Sve što ste želeli za početak nove avanture pripremio vam je Meridian! Ukoliko još uvek nemate korisnički nalog, sada je savršen trenutak da ga kreirate!

Pre svega, samim trenutkom registracije osvajate 2.000 DINARA BONUSA ZA SPORTSKO KLAĐENJE I 200 POKLON SPINOVA na slot igri Maya’s Treasure, bez ikakvih uslova. Ipak, zabavi ni tu nije kraj. Od sada imate mogućnost da osvojite BONUS NA PRVI DEPOZIT!

Deponujte 500 DINARA ili više od toga na svoj korisnički nalog i čeka vas 100% SPORT BONUSA i 200 POKLON SPINOVA na avanturističkoj slot igri Pirates Power. Vreme je za registraciju, neka zabava počne!

Možete osvojiti maksimalno do 10.000 DINARA SPORT BONUSA na ovaj način!

Što se sportskog klađenja tiče, potrebno je da iskoristite svoj BONUS u danu kada je uplaćen depozit. Sastavite tiket od minimum tri para sa pojedinačnim kvotama 1.5 ili više. 

I ovog četvrtka vas očekuje SPEKTAKL na sportskim stadionima. Londonski Arsenal će dočekati PSV iz Ajndhovena u zaostalom meču LIGE EVROPE. Ako više volite Premijer Ligu, još jedan okršaj se dešava u u Londonu! Fulam predvođen MITROGOLOM će pokušati da zabeleži još jedan trijumf na svom stadionu, ovog puta protiv Aston Vile.

Ljubitelji košarke uživaće u duelu Partizana i Virtusa iz Bolonje. Odaberite tip i stavite ga na tiket!

Pravila za poklon spinove su identična, s toga zaigrajte slot Pirates Power u danu kada ste uplatili prvi depozit!

Novajlije, uživajte u savršenom provodu samo u Meridianu!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.