Tip dana: Arsenal – PSV: Bitka za prvo mesto na Emirejtsu!

U četvrtak je veoma interesantna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali jedan zaostali meč u Ligi Evrope u kom će Arsenal na svom stadionu ugostiti ekipu PSV-a.
Meč između ova dva tima je zakazan za 19h.

Arsenal: Malo ko se nadao da “tobdžije” ovako dobro igrati!

Malo ko je očekivao da će fudbaleri Arsenala pružati ovakve partije u ovogodišnjem izdanju engleske Premijer lige.
Naime, četa Mikela Artete se u ovom trenutku mimo svih očekivanja nalazi na prvom mestu na tabeli uz četiri boda viška u odnosu na drugoplasirani Mančester Siti.
Do sada je klub iz prestonice Engleske odigrao deset mečeva u najkvalitetnijem rangu engleskog fudbala i ostvario čak devet trijumfa uz samo jedan poraz i to na gostovanju kod Mančester Junajteda na “Old Trafordu” kada je bilo 1:0.
U prošlom kolu je lider na tabeli odigrao još jedan dosta dobar meč i slavio na nimalo prijatnom gostovanju kod Lidsa, kada je bilo 0:1.
Što se tiče Liga Evrope, i tu stvari za sada teku po planu, a do sada su “tobdžije” odigrale tri meča u drugom po kvalitetu evropskom klupskom takmičenju i trenutno se tim iz prestonice Engleske nalazi na prvom mestu na tabeli uz maksimalnih devet osvojenih bodova, što je za dva boda više u odnosu na drugoplasirani PSV, koji između ostalog i gostuje Arsenalu u zaostalom susretu.
U prvom kolu su izabranici Mikela Artete odigrali solidan meč na gostovanju kod Cirina i slavili rezultatom 1:2, da bi nakon toga lider na tabeli Premijer lige slavio i na svom terenu protiv norveškog Bodea, a taj meč je završen rezultatom 3:0.
Najzad, u prošlom kolu je Arsenal dosta teže nego što se očekivalo slavio u gostima kod istog rivala, pošto je taj susret u Norveškoj završen minimalnom pobedom gostiju, a jedini gol delo je Sake sredinom prvog poluvremena, i pravo je čudo kako do kraja tog susreta nismo videli još neki pogodak.
Za kraj, kada su u pitanju izostanci za ovaj duel sa holandskim vicešampionom, Mikel Arteta ovog puta neće moći da računa na Elnenija i Smit Rouva, dok su Zinčenko i Martineli pod velikim znakom pitanja.

PSV: Primarni cilj je titula u nacionalnom šampionatu!

Primarni cilj PSV-a ove sezone biće prekid velike dominacije Ajaksa u holandskom fudbalu, koja traje nekoliko godina.
Generalni utisak o dosadašnjem toku šampionata je solidan, uz podatak da tim iz Ajndhovena može i mora dosta bolje.
Naime, u ovom trenutku se “Filipsovci” nalaze na drugom mestu na tabeli holandskog šampionata uz samo bod manjka u odnosu na prvoplasrirani Ajaks.
Do sada je PSV odigrao deset mečeva u najkvalitetnijem rangu holandskog fudbala i ostvario osam trijumfa i dva poraza, a u prošlom kolu je drugoplasirani tim na tabeli na svom terenu demolirao Utreht, pošto je taj duel završen rezultatom 6:1.
Ono što nije dobro, je da PSV ponovo nije uspeo da dođe do plasmana u Ligu šampiona. Nažalost, tim iz Ajndhovena se morao zadovoljiti Ligom Evrope, a trenutno se “Filipsovci” nakon tri odigrana kola u drugom po kvalitetu evropskom klupskom takmičenju nalaze na drugom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Arsenal, kod koga PSV i gostuje u ovom kolu, što će biti lepa prilika da tm iz Ajndhovena pokuša da dođe do prvog mesta u grupi što sasvim sigurno neće biti nimalo lak zadatak.
U prvom kolu je aktuelni vicešampion Holandije odigrao na svom terenu samo 1:1 protiv norveškog Bodea, što je ujedno bio i najslabiji meč PSV-a u ovogodišnjem izdanju Liga Evrope.
Nakon toga je tim iz Ajndhovena odigrao dva izuzetno dobra susreta i slavio prvo na gostovanju kod prošlosezonskog šampiona Švajcarske – ekipe Ciriha rezultatom 1:5, da bi “Filipsovci” isti tim savladali i na domaćem terenu, sa više nego ubedljivih 5:0.
Za kraj, što se tiče izostanaka, trener gostiju za ovaj duel neće moći da računa na Boskaljija, Fofanu, Maduekea, Van Ginkela, Salibarija i Vertesena, dok su pod velikim znakom pitanja De Jong i Mauro Žunior.

Naš predlog

Na poslednja dva susreta PSV je postigao čak jedanaest golova, a ako uzmemo u obzir da je Arsenal favorit na ovom duelu, idealno bi bilo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Meridianbet pirpremila kvotu 1.62.


Generalno, sva je prilika da nas očekuje jedan izuzetno efikasan susret zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.27.

Za kraj, Arsenal igra sjajno na domaćem terenu u oba takmičenja, pa je poželjno da probate sa kombinacijom pobede domaćina i dosta golova, zbog čega vam predlažemo da odaberete igru 1&3+ za koju je Meridianbet odredio koeficijent 2.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.