Tiket dana (četvrtak, 20.10.2022)

Tiket dana

Navikli smo da četvrtkom pratimo Ligu Evrope i Ligu konferencija, ali se ove sedmice ne igraju evropska takmičenja. Ponuda ipak nije loša, i može se bez problema sastaviti po neki tiket. Kvote su bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Fulam – Aston Vila – 3+ @ 1.93 u CircusBet

Tri kola je Fulam bez pobede, ali je u subotu barem osvojio jedan bod, nakon dva uzastopna poraza. Odbrana je i dalje najveći problem ekipe koju vodi Marko Silva, pa su ”Kolibari” na tri prethodna meča primili čak devet golova. Samo protiv Vulverhemptona i Brajtona nisu primili barem dva gola za 90 minuta igre. Kada je tako pitanje je da li napad može da ublaži sve posledice propusta u odbrani. Napadači, čitaj Aleksandar Mitrović, se trude, daju golove, ali to obično nije dovoljno za trijumf. Protiv Bornmuta je bilo 2:2 u subotu, Mitrović se vratio u tim i postigao gol sa bele tačke koji je Fulamu doneo bod. Aston Vila je takođe tri kola bez pobede, ali su oni u tom periodu dva puta remizirali, da bi tek u nedelju izgubili od Čelsija na svom Vila parku i prekinuli niz od četiri utakmice bez neuspeha. Mada se tim iz Birmingema ne može pohvaliti efikasnošću, na Krejven Kotidžu svi znaju da daju golove i naš predlog je igra na veći broj pogodaka. Za 3+ koeficijent u kladionici CircusBet iznosi 1.93.

Bazel – Cirih – 1,2+ @ 2.20 u CircusBet

Sezona se ne može okarakterisati uspešnom ni za jedne ni za druge, s tim što je za aktuelnoh šampiona Švajcarske, blago rečeno, katastrofalna. Cirih još nije pobedio u prvenstvu, iz 11 utakmica ima 5 remija i 6 poraza i čvrsto je zakovan za dno tabele. Prava je sreća što iz Super lige niko ne ispada direktno ove sezna, pa će šak i da budu poslednji imati šansu preko baraža da opstanu u eliti. Pored neubedljivih igara u prvenstvu, Bazel i Cirih ne blistaju ni u Evropi, a jedini su predstavnici Švajcarske u grupnoj fazi, Cirih u Ligi Evrope a Bazel u Ligi konferencija. Tim sa Jakobs parka ima dobre izglede, i pored samo jednog boda u dvomeču sa Slovanom, da prođe dalje, dok je Cirih i u Evropi ostao bez šansi posle četiri kola i nula bodova na kontu. Jasno je da je Bazel favorit, mada je i Cirih počeo da pokazuje znake života i uspeo da ostane neporažen protiv lidera Jang Bojsa u prethodnom kolu. U prvoj ovosezonskoj utakmici Bazel je slavio protiv Ciriha na Lecigrundu sa 4:2. Smatramo da će i sada pobediti, mada ne tako lako. Za jedinicu uz bar dva gola Bazela u kladionici CircusBet dobija se koeficijent 2.20.

Varegem – Anderleht – 2 @ 1.63 u CircusBet

U prošlom kolu je Varegem slavio u gostima, a Anderleht izgubio na svom terenu. I pored toga u međusobnom duelu veliki favorit je tim iz Brisela. Igrao je Anderleht protiv aktuelnog šampiona Klub Briža, držao se dobro, ali je na kraju poklekao i izgubio 1:0. Za to vreme Varegem je ispraćen na gostovanje u Kortrajk bez nade da može nešto uraditi posle pet uzastopnih poraza. Kada se najmanje očekivalo, oni su ostvarili tek drugu pobedu u sezonu, prvu nakon trijumfa nad Serengom u prvom kolu. To što se dogodilo za vikend, ostalo je tamo, ovo je novo kolo a Anderleht, inače predstavnik Belgije u Ligi konferencija, ne sme da gubi korak sa vodećim ekipama ako želi da i ove sezone igra u plej-ofu, i samim tim se izbori za novi evropski nastup. Za sada su daleko od toga, nalaze se tek na osmom mestu, pa na ovom gostovanju, kod poslednjeplasirane ekipe, nemaju izbora i moraju pobediti. Za dvojku se u kladionici CircusBet dobija koeficijent 1.63.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici CircusBet iznosi 6.92.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.