Tiket za veče (subota, 22.10.2022)

tiket dana

Retko se dešavalo da u jednom danu imamo nekoliko derbi mečeva u večernjim satima kao ove subote. Da pokušamo da predvidimo ishode. Predložene kvote mogu biti neznatno izmenjene.

Fiorentina – Inter – 2 @ 2.15 u CircusBet

Meč ne dolazi u dobrom momentu ni po jednu ekipu. Fiorentina je tri kola bez pobede, dok je Inter posvećen i prolasku grupe u Ligi šampiona, za šta mu je neophodna pobeda nad Plzenjom u sredu. ”Ljubičasti” takođe imaju obaveze u Evropi, ali tek u četvrtak, a protiv turskog Bašakšehira igraće za prvo mesto u grupi Lige konferencija. U 2021. godini Inter je tri puta pobedio u Firenci, dva puta je to bilo u prvenstvenim utakmicama a jednom u Kupu. Očigledno im prija da igraju na ”Artemio Frankiju”, pa očekujemo njihovu pobedu i pored izostanka Brozovića, Lukakua i Galjiardinija. Jović je povređen kod Viole. Za dvojku se dobija koeficijent 2.15 u kladionici CircusBet.

Rojal Union – Klub Briž – 1 @ 2.75 u CircusBet

Verovali ili ne, vicešampion Belgije nikad nije dao gol aktuelnom šampionu. I to je moguće, Rojal Union je tek drugu sezonu u Župiler ligi, bio je blizu titule prošle sezone, ali su ga međusobni dueli sa Klub Brižom koštali naslova. U prvenstvu su se sastali četiri puta, dva puta u regularnom delu i dva puta u plej-ofu. Tri pobede Klub Briža i jedan remi bez golova, a Rojal Union nijednom nije pogodio mrežu Klub Briža. Jedini zvanični duel, osim ova četiri, igrali su u Kupu pre petanestak godina, a ni tada tim iz Brisela nije dao gol. Smatramo da je vreme i za to, mada tim iz Briža nije primio gol na tri prethodna meča, dva u prvenstvu i jedan u Ligi šampiona. Ipak, Sent Žil je u odličnoj formi, u poslednjih osam utakmica u dva takmičenja imaju sedam pobeda i remi, pa ćemo rizikovati sa njihovom pobedom. Za jedinicu se u kladionici CircusBet dobija koeficijent koji iznosi 2.75.

Marsej – Lans – 1 @ 2.19 u CircusBet

Olimpik je odigrao solidno na Parku Prinčeva ali je na kraju ostao kratkih rukava. To je bio drugi vezani poraz u Ligi 1, pa je tim iz najveće francuske luke pao na 4. mesto. U sredu ih očekuje važan meč u Ligi šampiona u Frankfurtu, a od njegovog ishoda najviše zavisi njihov boravak u Evropi i na proleće. Lans je ispred Marseja na tabeli, to se odavno nije desilo, ali tim sa krajnjeg severa zemlje igra odlično ove sezone, posebno na svom terenu. Na strani je Lans pobedio samo jednom, u Monte Karlu, ali je jednom i izgubio, u Lilu. Sada putuju preko cele Francuske na krajnji jug, a Olimpik mora da pobedi posle dva poraza. Za jedinicu se u kladionici CircusBet dobija koeficijent 2.19.

Ukupna kvota na tiketu za subotu uveče u kladionici CircusBet iznosi 12.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.