Tiket dana (nedelja, 23.10.2022)

Tiket dana

I današnja ponuda je odlična, biće mnogo utakmica i treba bitioprezan kod odabira. Ovo je naš predlog tiketa. Predložene kvote mogu biti izmenjene u nekom trenutku.

Sautempton – Arsenal – 2,2+ @ 1.86 u Meridianbet

Ubeđeni smo da navijačima Arsenala prija pogled na tabelu Premijer lige, ali ne samo na tabelu već i na niz od osam uzastopnih pobeda koje njihovi ljubimci imaju iza sebe. ”Tobdžije” su slavile na poslednje četiri prventvene, ali i na četiri utakmice u Ligi Evrope. Preskočili su duel vanrednog kola sa Sitijem, pošto su igrali zaostali meč Lige Evrope u kome su pobedili PSV i osigurali evropsko proleće. To im je sada u drugom planu, sledi gostovanje u Sautemptonu a u najjužnijoj luci traže nove bodove koji će ih učvrstiti na čelu tabele. Domaćin je niz bez pobede prekinuo u prethodnom kolu kada je slavio u Bornmutu i u mnogo boljem raspoloženju doćekuje lidera. Arsenal je u prvih deset utakmica pobedio devet puta a samo je oružje položio pred Mančester junajtedom na Old Trafordu. Očekujemo i deetu pobedu londonskog tima, uz bar dva postignuta gola. Za 2,2+ koeficijent iznosi 1.86 u kladionici Meridianbet.

Viljareal – Almerija – 1/1,2+ @ 2.21 u Meridianbet

Poraz od Barselone na Nou Kampu i to dosta ubedljiv, vratio je ”Žutu podmornicu” u realnost, ovaj tim ipak još uvek nema onaj šampionski šmek, ma koliko dobro izgledao na startu sezone. Dolaskom utakmica sa jačim rivalima videle su se sve slabosti Viljareala, ali i problem igranja non-stop na strani, pošto oni svoje utakmice kao domaćini igraju u Valensiji na stadionu Levantea. Protiv Almerije Viljareal nema izbora, mora da pobedi ako želi da ostane u borbi za plasman u Evropu i naredne sezone, pošto su pred ovo kolo pali tek na 9. mesto. Almerija je uspela da malo popravi utisak, u tri prethodna kola pobedili su Andalužani dva puta, a u obe pobede dali su po tri gola. Protiv Viljareala nemaju šta da izgube, ne mogu da izbegnu poraz obraćajući samo pažnju na odbranu, ali je ”Žuta podmornica” znatno kvalitetniji tim i očekujemo da pobedi. Uz prelaz 1/1 verujemo i u bar dva gola domaćina. Za ovu kombinaciju koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 2.21.

Haken – Malme – 1 @ 2.16 u Meridianbet

Samo tri kola ostala su do kraja fudbalskom prvenstva u Švedskoj a ekipa Hakena je na pragu titule šampiona. Da bi podigli pehar u preostala tri kola dovoljna su im četiri boda s obzirom da imaju šest više od drugoplasiranog Đurgardena. Mnogi su sumnjičavo vrteli glavom kada je njihov uspeh u pitanju, pogotovo kada su gledali raspored na kraju šampionata. Međutim, Haken je u tri prethodna kola pobedio Đurgarden i AIK, a ako to uradi i sa, još uvek, aktuelnim prvakom Malmeom, nema dielme da će prvi proći kroz cilj. Malme je platio visoku cenu napornih utakmica na tri fronta. Opraštaju se od title, ali i od Evrope u narednoj sezoni. U prošlom kolu su igrali turbulentan meč protiv Đurgardena, vodili su 2:0, ali su poraženi sa 3:2, uz navijačke nemire, što nije retkost za Švedsku. Atmosfera će u Gotenburgu, na stadionu BRavida Arena, biti slavljenička, ali ne verujemo da fudbaleri Hakena neće biti maksimalno motivisani. Malme će više razmišljati o meču sa belgijskim Rolaj Unionom u četvrtak, kada će pokušati da osvoje prve bodove u grupi. Totalno su ispali iz forme, nemaju pobedu na šest poslednjih utakmica i ne verujemo da će taj niz prekinuti protiv lidera i budućeg šampiona. Za jedinicu se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent koji iznosi 2.16.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Meridianbet iznosi 8.88.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.