Tiket dana (ponedeljak, 24.10.2022)

Tiket dana

Pred nova uzbuđenja u evropskim kupovima pred nama je ponedeljak sa sasvim solidnom ponudom. Ovako izgleda naš tiket. Kvote su bile važeće u trenutku sastavljanja tiketa.

Vest Hem – Bornmut – 1,0-3 @ 2.05 u Mozzartbet

”Čekićari” nikako da se izvuku iz donejg dela tabele. U prethodnoj sedmici dva puta su gotovali, kod Sautemptona i Liverpula, a osvojili su samo jedan bod. Nisu ni mogli više sa samo jednim datim golom, a ta neefikasnost najviše muči Dejvida Mojesa od starta sezone. Samo devet golova dao je Vest Hem u prvih 11 utakmica, daju manje od jednog po meču, pa gledano iz tog ugla ni 11 osvojenih bodova ne izgledaju tako malo. Na Olimpijski stadion dolazi Bornmut, tim koji se preporodio posle odlaska Skota Parkera i dolaskom na klupu Gerija O'Nila, koji je doduše još u V.D. statusu. Bornmut je imao niz od šest mečeva bez poraza sve do vanrednog kola kada su na svom terenu izgubili od Sautemptona. Domaćin je apsolutni favorit, očekujemo jedinicu ali ne i goleadu. Naš predlog je 1,0-3 sa kvotom 2.05 u kladionici Mozzartbet.

Sasuolo – Verona – GG3+ @ 2.00 u Mozzartbet

Ekipa iz Ređo Emilije vezala je dva prvenstvena poraza, ali protiv snažnih rivala. Izgubio je Sasuolo od Intera i Atalante, oba puta bilo je 2:1 za rivala, a ti porazi stigli su nakon dva trijumfa bez primljenog gola. Ovaj tim doživeo je velike promene tokom leta, otišlo je nekoliko važnih fudbalera i trebalo je vremena da ”zeleno-crni” ponovo zaigraju u svom prepoznatljivom ritmu. Trenutno su u sredini tabele, mnogi smatraju da im je to maksimum ove sezone, ali ne treba Sasuolo unapred otpisivati. U poslednjoj utakmici kola na svom terenu igraju sa Veronom, timom koji je u seriji od pet uzastopnih poraza i nalazi se u velikim problemima. Sa samo pet bodova iz 10 utakmica, pred ovo kolo pali su u zonu ispadanja, a nije pomogla ni smena trenera Gabrijela Ćofija. Tim je preuzeo Salvatore Boketi, ali u nezgodnom trenutku, pred dolazak šampiona Milana u grad ljubavi. Pružila je Verona snažan otpor, ali je još jednom poražena. Pred ovaj meč smatramo da nijedan tim ne bi bio zadovoljan remijem, pa nam je najrelanije da vidimo otvoren duel sa dosta golova. Za GG3+ koeficijent iznosi 2.00 u kladionici Mozzartbet.

Avr – Mec – 1 @ 2.05 u Mozzartbet

Avr je prvi pratilac Bordo pred ovo kolo francuske Lige 2. Čini se da konkurencija u drugom po jačini rangu fudbala u zemlji svetskog prvaka nikad nije bila ozbiljnija, pa je jedan Sent Etjen na preposlednjem mestu. ”Žirondinci” su najveći favoriti da se ekspresno vrate u elitu, a fudbaleri Avra nadaju se da bi oni mogli biti drugi tim koji će to uraditi direktno, osvajanjem barem drugog mesta. Za sada igraju sasvim dobro, jedini su doživeli samo jedan poraz, ali imaju i pet nerešenih rezultata. Na svom terenu su izgubili već šest bodova, u rpva tri meča u Avru su igrali nerešeno, ali su u dva poslednja meča upisali pobede. Mec je pobedio samo jednom u prethodnih šest kola, na tabeli su se spustili do 11. mesta pred ovo kolo i ne verujemo da imaju neke veće šanse u Normandiji. Predlog je jedinica za koju je kvota 2.05 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Mozzartbet iznosi 8.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.