Tiket dana (utorak, 25.10.2022)

Tiket dana

Polako se bliži kraj grupne faze Lige šampiona za ovu sezonu. To će se dogoditi ranije neko ikad, a sve zbog Mundijala u Kataru koji startuje za manje od mesec dana. Danas i sutra igraju se utakmice pretposlednjeg kola u elitnom evropskom takmičenju. Predložene kvote bile su važeće u trenutku sastavljanja tiketa.

Dinamo Zagreb – Milan – 2,2+ @ 2.27 u Meridianbet

”Rosoneri” nemaju izbora i moraju da slave na Maksimiru posle dva vezana poraza od Čelsija. Zbog njih su pali tek na treće mesto u grupi, pa će, sva je prilika, utakmica poslednjeg kola kada na San Siro stiže Salcburg odlučiti o tom drugom mestu i plasmanu u osminu finala. Pred ovu rundu Čelsi je sakupio 7 bodova, Salcburg ima jedan manje, a Milan i Dinamo po 4. Naravno da i hrvatski šampion ima svoju računicu za opstanak u Evropi, makar i kroz Ligu Evrope. Njih je dosta unazadio dvomeč sa Austrijancima u kome su osvojili samo jedan bod i tako poništili onaj sjajni trijumf nad Čelsijem na startu takmičenja. U ligaškim okršajima za vikend, Dinamo je igrao najveći derbi hrvatskog fudbala na Poljudu protiv Hajduka i ostvario sasvim zadovoljavajući remi, dok je Milan lakše od očekivanja pobedio Moncu na San Siru i nastavio poteru za Napolijem. Recimo za kraj da je u prvom odmeravanju snaga ova dva tima Milan slavio sa 2:0. Naš predlog je dvojka uz dva gola gostiju, a koeficijent za 2,2+ iznosi 2.27 u kladionici Meridianbet.

Dortmund – Mančester siti – x2,4+ @ 2.50 u Meridianbet

Biće ovo emotivan povratak Erlinga Halanda na Signali Iduna Park, i to mnogo ranije nego što se tome nadao. Fantastični golgeter je letos iz Dortmunda prešao u Mančester siti, a kasnije mu se pridružio i švajcarski reprezentativac Manuel Akanđi. Ipak, Norvežanin je ostao mnogo dublji trag na ovom stadionu od pouzdanog defanzivca. Realno je da ova dva tima nastave takmičenje u osmini finala, Siti kao prvi a Borusija kao druga, pošto je ”Milionerima” za siguran plasman potreban još samo jedan bod, ili da Sevilja ili Kopenhagen ne ostavre dve pobede do kraja. Mogli su momci Edina Terzića da potvrde prolazak u prošloj rundi kada su na svom terenu igrali sa Seviljom, ali je taj meč okončan remijem. Da je Borusija u boljoj formi potvrdio je subotnji duel sa Štutgartom u Bundesligi u kome je Dortmund slavio sa ubedljivih 5:0. Uspešan je bio i Siti na svom Etihadu protiv Brajtona, slavili su sa 3:1 uz nova dva gola Halanda. U prvom delu takmičenja Borusija je opasno namučila Siti u Mančesteru, vodili su do pred kraj, ali su Stouns i Haland u poslednjih deset minuta preokrenuli rezultat. Očekujte vatromet golova i fantastičnu atmosferu. Domaćin bi eventualno mogao do boda pa predlažemo duplu šansu na goste uz bar četiri pogotka ukupno. Za x2,4+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 2.50.

Barnli – Norič – 1x,2+ @ 1.71 u Meridianbet

U odloženom meču 9. kola engleskog Čempionšipa sastaju se Barnli i Norič. Ova dva tima igrala su prošle sezone u Premijer ligi, Norič je ispao posle samo jedne godine, dok su ”Klaretsi” dugo boravili u eliti. U novoj sezoni u Čempionšipu Barnli je trenutno bolji, zauzima treće mesto sa samo bodoom manje od vodećeg dvojca i evetualnim trijumfom bi mogao na čelo tabele. Norič je 7. ali ni njegov zaostatak nije veliki pošto je ove godine Čempionšip izjednačenji nego ikad ranije. Barnli je u seriji od 13 utakmica bez poraza, u tom periodu imali su mnogo nerešenih rezultata i to je glavni razlog zašto nisu na prvom mestu. ”Kanarinci” nisu pobedili na poslednjih pet utakmica, upisali su tri poraza i dva remija i ne može se reći da za njih derbi na Turf Muru dolazi u pravom momentu. U prethodnoj sezoni u Barnliju je bilo bez golova, dok je u Noriču slavio domaćin sa 2:0. Sada je favorit Barnli, ne očekujemo da izgubi pa m+smo se ogradili i nerešenim rezultataom. Golova bi trebalo da bude barem dva. Za kombinaciju 1x,2+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.71.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Meridianbet iznosi 9.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.