Tiket dana (sreda, 26.10.2022)

Tiket dana

Večerašnjim utakmicama završava se 5. kolo Lige šampiona. Pored tih utakmica malo je ostalih događaja. Predložene kvote bile su važeće u trenutku sastavljanja tiketa.

Ajaks – Liverpul – x2,4+ @ 3.15 u Mozzartbet

Dva poraza Ajaksa od Napolija čini se da su ugasila svaku nadu ”Kopljanika” da mogu u noakut fazu Lige šampiona. Postoji neka matematčka mogućnost, a to je da oni u preostala dva kola pobede Liverpul sa dva gola razlike i Rendžers u Glazgovu u poslednjem kolu, a da Liverpul izgubi od Napolija na Enfildu u poslednjoj rundi. Nije to ništa nemoguće, ali nam se čini da je to previše uslova koji moraju biti ispunjeni. Navijači tima iz Amsterdama bili su besni posle poraza od Napolija od čak 6:1, što je najubedljiviji poraz ”Kopljanika” u Evropi. Ajaks je pokušao da se revanšira Italijanima u Napulju, ali su i tamo izgubili, doduše mnogo manjom razlikom sa 4:2. Liverpul je, poput Napolija u Amsterdamu, demolirao Randžers u Glazgovu sa 7:1, ali u Premijer ligi ni približno ne igraju tako ubedljivo. Klopov im je čak poražen u Notingemu u subotu, a to je novajliji bila tek druga pobeda u sezoni. Jedan bod Liverpulu donosi makar drugo mesto, ali će Ajaks pokušati da popravi utisak u ovom izdanju Lige šampiona. Očekujemo dosta golova, ali ne i poraz Liverpula. Za x2,4+ koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 3.15.

Ajntraht – Marsej – GG3+ @ 2.25 u Mozzartbet

Ispostavilo se da je grupa D najneizvesnija u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona. Sve četiri ekipe imaju šansu da prođu u nokaut fazu, a trenutni poredak izgleda ovako: Totenhem 7, Marsej i Sporting imaju po 6, a Ajntraht 4. Jasno je da su Nemci najdalje od plasmana u osminu finala, ali je dobro po njih što sami, još uvek, odlučuju o svojoj sudbini. Trebaće im, najverovatnije, obe pobede, protiv Olimpika u Frankfurtu i Sportinga u Lisabonu, što neće biti lako ali neće biti ni nemoguće. Olimpik je uspeo da uzme svih šest bodova protiv Portugalaca i tako neutrališe dva starta poraza od Totenhema u Londonu i Ajntrahta na svom Velodromu. Taj trijumf u francuskoj luci prvi je za Ajntraht u istoriji u najelitnijem takmičenju i, do sada, jedini, s obzirom da su još uzeli jedan bod protiv Totenham na svojoj Komercbank areni. Ajntraht je igrao sjajno u Menhengladbahu u nedelju, dok je Marsej razočarao na svom Olimpiku protiv Lansa i izgubio minimalnim rezultatom. Sumnjamo da bod odgovara bilo kome, pogotovo domaćinu, pa će oba tima igrati na pobedu i zato bi golova trebalo a bude na obe strane, i to makar tri ukupno. Za GG3+ koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 2.25.

Totenhem – Sporting – T12+ @ 1.50 u Mozzartbet

”Pevci” su blizu prolaska dalje, a za plasman u osminu finala Lige šampiona dovoljno im je da pobede Sporting u ovom meču. U slučaju da uzmu nova tri boda sigurno je da ne mogu pasti ispod drugog mesta bez obzira na ishodne ostalih utakmica, pa i njihove u Marseju u poslednjem kolu. Sporting je sjajno startovao u grupi, pobedio je Ajntraht u Frankfurtu i Totenhem u Lisabonu, a imao je gol razliku od 5:0. Međutim, tada je stigao dvomeč sa Olimpikom, poraz u Marseju od 4:1 i u Lisabonu od 2:0. Možda bi sve bilo drugačije da na oba meča protiv Francuza nisu igrali sa igračem manje, i to dobar deo utakmice. Šta je tu je, sada im ostaju utakmice sa Totenhemom na Vajt Hart Lejnu i sa Ajntrahtom na domaćem terenu. U slučaju poraza u Londonu moguće je da neće sami odlučivati o svojoj sudbini u poslednjem kolu, a to je ono što žele da izbegnu. Totenhem je bio raspucan na svom terenu protiv Ajntrahta, ali odbana nije bila na nekom nivou. Problemi za ”Pevce” počeli su u Premijer ligi, vezali su dva poraza, od Junajteda u Mančesteru i Njukasla na domaćem terenu. Smatramo da će Kejn i drugari bar dva puta pogoditi mrežu Sportinga koji ih je zadužio u prvom delu takmičenja. Za T12+ koeficijent iznosi 1.50 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Mozzartbet iznosi 10.63.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.