Tiket dana Evroliga (petak, 28.10.2022)

Večeras su na programu preostale utakmice 5. kola Evrolige. Ove su u našem tiketu. Predložene kvote i granice podložne su promenama.

Crvena zvezda – Bajern – UP- (granica 146,5) @ 1.90 u MaxBet

Pomalo neočekivano ove dve ekipe se nalaze na dnu tabele posle četiri uvodna kola bez ostvarene pobede. Sigurno da ni Zvezda, a ni Bajern ne zaslužuju ”nulu”, međutim Evroliga je takvo takmičenje da nikakvih garancija nema. Zvezda je tri puta gostovala i možda i u tome leži razlog lošeg starta. Na strani su poraženi od Anadolu Efesa, Baskonije i Reala, dok su na svom parketu izgubili od Panatinaikosa. U svakoj utakmici tim Aleksandra Jovanovića je bio u igri, bilo je uglavnom neizvesn, osim u Vitoriji, ali pobede nije bilo. Bavarci su u Minhenu izgubili čak tri puta, od Fenera, Barselone i Olimpije, kao i Virtusa u Bolonji. Neverovatno je kako su bez trijumfa ostali u duelu sa timom iz Milana. Vajler-Beb je imao dva bacanja na 3 sekunde do kraja kod vođstva gostiju od jednog poena, ali je promašio oba puta pa Beron kasnije postavio konačan rezultat. Videćemo da li će se u Zvezdi pojaviti Nedović koji se oporavlja od povrede, a Trinkijeri i dalje nema Herisa, Hantera, Šiška, Rabita i Bongu. Ulog je veliki, ne očekujte mnogo poena, a predlog je manji broj od granice koja iznosi 146,5 u kladionici MaxBet. Koeficijent je 1.90.

Anadolu Efes – Fenerbahče – 2 @ 2.45 u MaxBet

Igra se drugi međusobni meč između dva najbolja turska kluba u ovoj sezoni. Na startu sezone Efes je slavio u Super kupu Turske, ali je kasnije Fenerbahče ostavrio mnogo bolje rezultate. Prošle godije je Efes odbranio pehar u Evroligi dok je Fenerbahče bio najbolji u turskom prvesntvu. I pored toga otišao je trener Đorđević, a i tim je doživeo velike promene. Za sada se čini da Dimitris Itudis radi odličan posao, pa je Fenerbahče pobedio Bajern u gostima kao i Makabi, Asvel i Valensiju na svom parketu. Ekipa Ergina Atamana ima već dva poraza, izgubili su od Monaka i Valensije, a pobedili su Zvezdu i Albu. Problem je povreda Šejna Larkina koji ne igra od Evrobasketa, ali se zato Vil Klajburn pokazao kao sjajno pojačanje, što se i očekivalo. Čini nam se da Fener u ovom momentu ima veći roster i da mi mogao do pobede i sada. Naš predlog je dvojka za koju se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 2.45.

Barselona – Olimpija – UP+ (granica 151,5) @ 1.90 u MaxBet

Gosti iz grada mode imaju bolji učinak od Barselone u prva četiri kola. Obe ekipe pravljene su za Fajnal-for, pa ovaj start još uvek ne treba uzimati zdravo za gotovo. Biće još pobeda i poraza, do četvrtfinala igra se 34 kola, pa ih je ostalo još 30 za ova dva tima. Olimpija je izgubila samo od Albe na svom parketu i to nakon produžetka, ali je neke utakmice, posebnu onu u Minhenu, na volšeban način rešila u svoju korist. Bili su blizu poraza i protiv Partizana u Areni, ali su pokazali zavidan nivo stabilnosti i kvalliteta u finišu. Katalonci su pobedili Real i Bajern, a izgubili od Olimpijakosa u Blau Grani i Žalgirisa u Kaunasu. Jasikevičijusu mnogo nedostaje Nikola Mirotić i Barsa je sasvim drugi tim bez naturalizovanog Crnogorca. Njega neće biti još dugo, pa je na ostalima da ne zaostanu predugo do njegovog povratka. Što se tiče Olimpije Mesinu zabrinjava povreda Šejvona Šildsa, a duže u timu nema letošnjeg pojačanja Mitru-Longa. Meli, Dejvis i Pengos su, uz Šildsa, najviše pokazali do sada, a ako danski reprezentativac ne bude igrao, više vremena će dobiti Bili Beron. U Barsi sada gavnu reč vodi češki tandem Veseli-Satoranski, uz Laprovitolu, Kalinića, Šanlija i ostale. Očekujemo više koševa od ponuđene granice, a ona je u kladionici MaxBet na 151,5 poena. Za (+) poene ukupno kvota je 1.90.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici MaxBet iznosi 8.84.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.