NIKAD JAČI VIKEND U MERIDIANU: Iskoristi vrhunske kvote i isprati najzanimljivije utakmice top liga!

Subota i nedelja rezervisane su za fudbal, a to znači da morate posetiti meridianbet.rs i sastaviti idealan tiket!

Znamo da se svi polako “zagrevamo” za Svetsko prvenstvo u Kataru, nije ostalo mnogo vremena, ali to ujedno znači i da nas očekuje pauza u top ligama.

Pravi ljubitelji fudbala spremni su da “žrtvuju” užitak u top ligama zarad uživanja tokom Svetskog prvenstva, ali dok je evropski fudbal tu – hajde da uživamo!

Ovog vikenda očekuje nas mnogo zanimljivih mečeva, a oni najinteresantniji su svakako u Premijer ligi i Seriji A. Pre nego što se fokusiramo na fudbal, hajde da se podsetimo i kako možemo brzo i lako da dođemo do velike zarade.

Fudbal i online kladjenje su idealna kombinacija, ali SAMO AKO SE KLADITE U MERIDIANU! Dakle, krenimo redom:

Za početak, registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, preuzmite sjajan bonus dobrodošlice od 2.000 RSD i to BEZ USLOVA za depozit, a onda…

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS BEZ USLOVA!

Pogledajte široku ponudu koja vas čeka na istoj adresi i iskoristite NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI za idealan tiket.

Ujedno, dajemo vam i nekoliko predloga:

ARSENAL – NOTINGEM FOREST, kec 1.25

Nedelja, 15:00

Ovog vikenda očekuje nas nastavak takmičenja u top ligama, mnogo utakmica je na programu, a najzanimljivije će svakako biti u Premijer ligi. Arsenal i Mančester siti vode veliku bitku, “Tobdžije” su (očekivano ili ne) na čelu tabele, ali sa samo dva boda prednosti u odnosu na drugoplasirane “građane”, pa je jasno da nas čeka uzbudljiva šampionska trka. Da li će Arsenal ostati na vrhu tabele – neki sumnjaju, ali ako verujete u njih i ako ste ljubitelj online kladjenja, možete iskoristiti sjajnu kvotu 3.00 u Meridianu!

A, kada se radi o prvoj sledećoj utakmici, Arsenal na svom stadionu igra protiv Notingem Foresta i važi za apsolutnog favorita. Kvota na pobedu “Tobdžija” u ovom duelu je 1.25.

TORINO – MILAN, dvojka 2.15

Nedelja, 20:45

Već dve-tri sezone Serija A nam donosi velika uzbuđenja, a kako stvari trenutno stoje – Napoli i Milan su glavni favoriti za “Skudeto”. Ne zaostaju mnogo ni Lacio ni Atalanta, a mnogi tek očekuju da se u trku uključi i Juventus, koji je pojačan Srbima – Dušanom Vlahovićem i Filipom Kostićem. Bilo kako bilo, nema sumnje da će biti zanimljivo, ali Milan ne planira da stane.

Ovog vikenda očekuje ih gostovanje Torinu, sa kojim su ranije ove godine igrali nerešeno 0:0. Međutim, jasno je da je ekipa Milana i ovog puta veliki favorit, te iskoristite kvotu 2.15 na pobedu roso-nera.

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS BEZ USLOVA!

MANČESTER JUNAJTED – VEST HEM, kec 1.75

Nedelja, 17:15

Mančester junajted igra toplo-hladno ove sezone, a takva su dešavanja i oko samog kluba. Kristijano Ronaldo je napravio veliki skandal, Erik Ten Hag je pokazao da takve ispade neće trpeti. Ali, “đavoli” moraju da se okrenu fudbalu, ako žele da se pomaknu na tabeli. Ove nedelje na “Teatru snova” čeka ih duel protiv Vest Hema, i jasno je da moraju da idu na pobedu. U poslednjem međusobnom duelu slavio je Junajted sa 1:0, a bukmejkeri Meridiana procenjuju da će kao pobednici izaći i iz ovog duela – kvota za to je 1.75.

Dakle, svi uslovi za online kladjenje i uživanje u fudbalskom spektaklu su tu!

Registruj se na meridianbet.rs, preuzmi bonus i prepusti se čarima fudbala!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.