Tiket dana (nedelja, 30.10.2022)

Tiket dana

Uživamo u odličnoj ponudi i danas, pošto će ona sa početkom Mundijala biti znatno kvantitativno slabija. Kvote iz tiketa bile su važeće u trenutku pisanja teksta.

Arsenal – Notingem forest – 1/1,3+ @ 2.12 u Meridianbet

Dve utakmice u prethodnih sedam dana Arsenal nije dobio. Mnogi bi to protumačili da je kriza zakucala na vrata tima Mikela Artete. Istina, kriza će se jednom dogoditi, nemoguće je igrati u kontinuitetu na način kako je to Radio Arsenal na početku sezone, ali smatramo da ovi rezultati nisu posledica pada forme. Naime, u Sautemptonu su vodili, ali su na kraju osvojili samo bod, dok je poraz u Ajndhovenu stigao kao posledica već obezbeđenog plasmana u nokaut fazu i odluke Artete da izvede jednu kombinovanu postavu. Prilika za novi trijumf je duel sa ”Šumarima” iz Notingema. Povratnik u elitu je u prošlom kolu napravio verovatno najveću senzaciju od starta Premijer lige, pobedili su Liverpul na svom terenu i sa mnogo više vere u sopstvene mogućnosti dolaze na Emirejts. Arsenal neće potceniti tim koji ima dve titule prvaka Evrope, a i mora da pobedi ako želi da sačuva lidersku poziciju ispred Mančester Sitija. Naš predlog je prelaz 1/1 uz bar tri gola ukupno. Koeficijent za 1/1,3+ je 2.12 u kladionici Meridianbet.

Real Madrid – Đirona – 1/1,3+ @ 2.07 u Meridianbet

Madriđani su, sigurni smo, ispunili kvot svojih poraza za ovu sedmicu na gostovanju u Lajpcigu. U pitanju je šala, pošto je neuspeh u Nemačkoj bio prvi poraz šampiona Evrope u aktuelnoj sezoni računajući sva takmičenja. U La Ligi su još uvek ”neokrnjeni” i predvode elitni karavan sa tri boda više od drugoplasirane Barselone. U prethodnom kolu sa, uz dosta problema, slavili protiv Sevilje na svom Bernabeu sa 3:1, a to je bio treći uzastopni meč u prvenstvu na kome su postigli tri gola. Napad je ponovo odličan, Modrić diriguje a Benzema, Valverde, Lukas, Vinisijus i ostali pogađaju. Đirona nema šta da trađi u prestonici, povratnik u elitu je bez pobede na prethodnih šest utakmica, a ukupno su sakupili samo 9 bodova i pred ovo kolo bili su u zoni ispadanja. Uz prelaz 1/1 očekujemo da na ovom meču vidimo barem tri pogotka. Za 1/1,3+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 2.07.

Union Berlin – Menhengladbah – 3+ @ 1.90 u Meridianbet

Lider nemačkog prvenstva želi to da ostane i nakon ovog kola. Neće biti lako odbiti još jdan napada bajerna pogotovo posle prošlonedeljnog iznenađujućeg poraza u Bohumu. Ako je prvi Unionov poraz u Frankfurtu mogao da se očekuje, ovaj drugi ovosezonski svakako nije, pošto su u Bohumu pobeđivali mnogo slabiji timovi od njih. U međuvremenu su Berlinci ostavrili pobedu nad Bragom u Ligi Evrope, ali samo minimalnim rezultatom pa im nije dovoljan remi u Belgiji u poslednjem kolu da bi završili na drugom mestu ako Braga, što se očekuje, pobedi Malme. Do četvrtka ima dosta vremena, sada je Unionu najvažnije da pobedi Borusiju koja dolazi posle ubedljivog poraza od Ajntrahta na svom terenu u prošlom kolu. Taj neuspeh se nadovezao na poraz u DFB kupu od Darmštata pa je Menhengladbahu pod hitno potrbna jedna pobeda, a posebno i treneru Danijelu Farkeu, na čiji se produženi boravak već mršte navijači. Očigledno duh Marka Rozea koji je Menhengladbah uveo u Ligu šampiona jo lebdi Borusija parkom, a to nisu uspeli da zasene ni Adi Hiter, ali ni Danijel Farke. Remi nekako ne odgovara ni jednima ni drugima, pa bi ovo mogla da bude otvorena utakmica sa dosta pogodaka. Naš predlog je 3+ sa koeficijentom 1.90 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Meridianbet iznosi 8.34.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.