Tiket za veče (nedelja, 30.10.2022)

tiket dana

Kao i svake nedelje pregledaćemo šta nam je ostalo od utakmica. Postoji mogućnost da kvote budu neznatno promenjene.

Torino – Milan – x2,0-2 @ 2.05 u Mozzartbet

”Bikovi” su slavili u Udinama prošle sedmice i prekinuli neprijatan niz od pet utakmica u kojima su uzeli samo jedan bod. I dalje su jako daleko od vrha tabele, a očekuje ih novi težak zadatak, meč sa aktuelnim šampionom Milanom. ”Rosoneri” su u prethodnih sedam dana dva puta pobedili i oba puta postigli po četiri gola. Prvo prvotiv Monce na svom San Siru, a onda na Maksimiru protiv Dinama u Ligi šampiona. Taj trijumf nije im obezbedio plasman u osminu finala elitnog takmičenja pa će morati u sredu da osvoje makar bod protiv Salcburga u Milanu. Zbog tog meča mogli bi da imaju malo problema u Torinu, mada je i domaćin sasvim solidan tim. Na pet utakmica Torina ove sezone na domaćem terenu palo je ukupno pet golova, pa ni sada ne očekujemo goleadu. Predlog je dupla šansa na goste uz mali broj golova. Za x2,0-2 koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 2.05.

Šarlroa – Antverp – 2 @ 2.20 u Mozzartbet

Drugoplasirani tim belgijske Župiler lige ne bi smeo da dozvoli Genku da se dodatno odlepi. Antverp je daleko od forme koja ga je krasila na početku sezone, kada su krenuli sa devet uzastopnih pobeda, ali šta tek reći za tim Šarlroe koja u prethodna četiri kola ima tri poraza i remi, a rivali nisu bili iz kategorije teških. Šarlroa je trenutno tek na 13. mestu i nema ništa od plasmana u plej-of. Antverp je izgubio tri puta u pet poslednjih rundi, a posebno boli neuspeh u duelu sa Genkom i to u Antverpenu u prošlom kolu. I pored toga gosti su bolji i trebalo bi da pobede. Za dvojku se u kladionici Mozzartbet dobija kvota 2.20.

Albasete – Viljareal B – 1 @ 1.85 u Mozzartbet

Ovo je druga sezona B tima ”Žute podmornice” iz Viljareala u Segundi. Prošle su uspeli da opstanu, a i ove stoje sasvim solidno na tabeli, a u prvih 12 kola imaju po 4 pobede, poraza i remija. Mnogo bolje igraju na svom terenu nego na strani, pa su kući osvojili 12, a na strani samo 4 boda. Za Albasete važi nešto drugo, oni su sa gostovanja doneli 11 bodova dok su na svom terenu uzeli još devet. Bili su pred ovo kolo na deobi četvrtog mesta i ne sumnjamo da će novom pobedom nastaviti svoj boravan u vrhu Segunde. Za jedinicu se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 1.85.

Žil Visente – Braga – 2,2+ @ 1.88 u Mozzartbet

Braga igra stvarno dobru sezonu i ako ne izgubi u komšiluku protiv Žil Visentea vratiće se na drugo mesto na tabeli. U Barselos odlaze posle poraza u Berlinu u četvrtak u Ligi Evrope, čime su malo zakomplikovali svoj plasman u narednu fazu ovog takmičenja. Da bi u tome uspeli trebaju da pobede otpisani Malme, ali i da Union Berlin ne pobedi u Briselu protiv Sent Žila. U slučaju da ostanu treći moraće u baraž za Ligu konferencija. Žil Visente je četiri kola bez pobede, imaju tri poraza iza sebe i jedan bod bio bi im puna kapa. Nalaze se na dnu tabele, imaju samo 9 bodova i u leđa im gledaju samo Pakoš Fereira i Maritimo. Nama je dvojka prvi izbor, ali i dodajemo dva gola gostiju. Za 2,2+ kvota je 1.88 u Mozzartbet-u.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju uveče u kladionici Mozzartbet iznosi 15.68.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.