Tiket dana (utorak, 01.11.2022)

Tiket dana

Stigao je i novembar, mesec u kome startuje Mundijal u Kataru. Do početka je ostalo dvadesetak dana, a u naredne dve sedmice još će se igrati elitni rangovi u ligaškim takmičenjima. Pred nama je poslednje kolo evropskih kupova, a večeras se završava takmičenje u četiri grupe Lige šampiona. Predložene kvote mogu biti izmenjene u nekom trenutku.

Bajern – Inter – GG4+ @ 2.35 u Meridianbet

Nemci i Italijani nastavljaju takmičenje u Ligi šampiona na proleće, Bajern sa prve a Inter sa druge pozicije. U ovoj grupi je sve jasno, treća je Barselona, koja se seli u Ligu Evrope, dok se evropska prča večerašnjim mečom sa Kataloncima završava za češku Viktoriju iz Plzenja. Bavarci su odigrali fantastično u prvih pet kola u kojima su upisali isto toliko pobeda uz nestvarnu gol razliku 16 datih i samo dva primljena gola. Ponovo je Nagelsmanova četa ”kaznena ekspedicija”, ne samo u Evropi, već i u Nemačkoj gde su na poslednje četiri utakmice dali 18 golova. Inter je pobedom nad Viktorijom u prethodnom kolu osigurao drugo mesto, a to im je bio i cilj pošto je teško tako nešto uraditi na Alijanc areni protiv Bajerna. U prvom meču između ova dva rivala, na startu grupne faze, Bajern je pobedio sa 2:0 na Meaci. Biće ovo pravi revijalni susret, ne verujemo da će treneri odmarati neke prvotimce, pa treba očekivati goleadu. Naš predlog je GG4+ sa koeficijentom 2.35 u kladionici Meridianbet.

Rendžers – Ajaks – GG3+ @ 1.80 u Meridianbet

”Policajci” će se truditi da ne završe grupnu fazu sa ”krompirom” i da makar u poslednjem kolu osvoje neki bod. Oni hipotetički mogu i do trećeg mesta i plasmana u Ligu Evrope, ali im za to treba pobeda nam Ajaksom od 5 golova razike, što je, priznaćete, nerealno očekivati. Na dosadašnjih pet utakmica Rendžers je dao samo jedan gol i to u onoj katastrofi protiv Liverpula na Ajbroksu od 7:1, a na svim ostalim utakmicama gubili su bez postignutog pogotka. Eto kolika je razlika između Lige šampiona i Lige Evrope, pošto je tim iz Glazgova prethodne sezone igrao u finalu slabijeg evropskog takmičenja. Nisu se proslavili ni ”Kopljanici” iz Amsterdama. Krenuli su sjajno pobedom od 4:0 nad Rendžersom, dok je sve ostalo bilo za zaborav. Tu pre svega mislimo na pozar od Napolija u Amsterdamu od čak 6:1 što je najteži poraz Ajaksa na domaćem terenu u Evropi u istoriji ovog slavnog kluba. Poslednji meč je prilika za popravljanje utiska, posebno za domaće koji završavaju sa Evropom. Naš predlog su golovi, a smatramo da će ih biti barem tri uz to da će se tresti obe mreže. Za GG3+ koeficijent iznosi 1.80 u kladionici Meridianbet.

Liverpul – Napoli – T22+ @ 2.50 u Meridianbet

”Redsi” su baš u teškom trenutku. Sreća po njih da su plasman u osminu finala LIge šampiona već izborili jer je veliko pitanje šta bi se desilo da to moraju da urade u duelu sa Napolijem. Tim iz grada podno Vezuva igra sjajno, ne samo u Evropi već i u Seriji A koju predvode. U ovoj grupi su takođe neprikosnoveni, a zabeležili su do sada svih pet pobeda uz gol razliku 20:4. U proseku je Napoli postizao po četiri gola u Ligi šampiona, a polovinu od ukupnog broja datih golova postigli su u dva meča sa Ajaksom. Liverpul se malo mučio na početku, izgubio je u Napulju pa pobedio Ajaks teškom mukom, da bi u prethodne dve utakmice igrao odlično i slavio u Glazgovu sa 7:1, odnosno u Amsterdamu sa 3:0. U Premijer ligi nisu bili ni blizu takvih rezultata i u dva prethodna kola izgubili su od Foresta u Notingemu, kao i u subotu uveče na Enfildu protiv Lidsa. Ne zna se šta je bila veća senzacija. Klop će morati da tim vrati na pobednički kolosek pred prvesntvenu pauzu, ali ne znamo na koji način to da uradi. Odbrana je totalno van forme i čini namse da bi Napoli to mogao da iskoristi. Naš predlog je gost daje dva gola, a za T22+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 2.50.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Meridianbet iznosi 10.57.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.