Tiket dana (sreda, 02.11.2022)

Tiket dana

Večerašnjim utakmicama spušta se zavesa na grupnu fazu Lige šampiona, a na okršaje najboljih evropskih timova u nokaut fazi sačekaćemo do pred sledeće proleće. Kvote iz tiketa bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Makabi Haifa – Benfika – GG3+ @ 1.97 u Mozzartbet

Izraelski šampion uradio je ove jeseni mnogo više nego što je iko mogap da pretpostavi, pa i oni sami. Ne samo da su u kvalifikacijama izbacili timove poput Olimpijakosa, Apolona i Crvene zvezde, već su u grupnoj fazi bacili na kolena i jedan Juventus. Taj trijumf daje im nadu da se njihova bajka neće završiti večeras i da će ostati na evropskom tlu i sledećeg proleća. Za tako nešto nije neophodno čak ni da osvoje bod protiv sjajne Benfike, dovoljno je da Juventus izgubi od Pari Sen Žermena na svom terenu. Pokušaće Makabi svakako da sam uradi šta je potrebno, eventualno da pobedi Portugalce i da ne zavisi ni od koga, ali to nikako neće biti lako. Benfika igra odlično, pokazala je to pre sedam dana u duelu sa Juventusom, a i u domaćem prvenstvu su bez premca. U prvom kolu Benfika je dosta lako slavila protiv izraelskog šampiona, ali je sada motiv potpuno na strani Makabija, mada i Benfika može pobedom do prvog mesta u grupi. Naš predlog su golovi, a biće ih barem tri i to u obe mreže po neki. Za GG3+ kvota je 1.97 u kladionici Mozzartbet.

FC Kopenhagen – Dortmund – GG3+ @ 2.00 u Mozzartbet

Danci još nisu dali gol u grupnoj fazi ali su sakupili dva boda. Na Parkenu ih nije pobedila ni Sevilja ali ni Mančester Siti. To im daje za pravo da mogu da se nadaju uspehu u poslednjoj utakmici protiv Borusije, mada je već izvesno da će završiti na poslednjem mestu, čak i da na kraju imaju 5 bodova kao i Sevilja. Poraz na Sančez Pishuanu u prošlom kolu bio je i kraj svih nadanja da Kopenhagen može prezimiti u Evropi makar u slabijem evropskom takmičenju. ”Milioneri” su sigurno u nokaut fazi, zauzeće drugo mesto bez obzira na ishod ovog meča u danskoj prestonici jer imaju tri boda manje i slabiji međusobni skor sa Sitijem. U prvom kolu, u kasno leto, Borusija je pobedila FC Kopenhagen sa 3:0 u Dortmundu, a pre dve decenije Nemci su dobili i oba meča u Ligi Evrope. Možda je prilika da ”Lavovi” po prvi put postignu gol protiv Dortmunda, a verovatno će neki i primiti. Za GG3+ koeficijent je 2.00 u kladionici Mozzartbet.

Barnli – Roteram – 1,2+ @ 1.72 u Mozzartbet

”Klaretsi” se polako privikavaju na Čempionšip ali su izgleda rešili da se ne zadržavaju predugo u ovom rangu. Samo ispadanje Barnlija bilo je iznenađenje, kao i nešto slabiji start sezone, ali su na poslednjih pest utakmica uzeli 16 bodova i ustoličili se na prvom mestu. Barnli ne zna za poraz još od 12. avgusta i utakmice 3. kola koju su izgubili u Votfordu. Od tada su nanizali 15 utakmica bez poraza i prosto deluju nepobedivo. Na Turf Mur u vanrednom kolu dolazi Roteram. Gosti imaju jedan osvojen bod u tri prethodna meča i malo su pokvarili svoj plasman, pa pred ovo kolo zauzimaju 13. poziciju sa 22 boda. To je sasvim zadovoljavajući plasman za Roteram koji nema većih ambicija ove sezone od obezbeđivanja opstanka u što ranijem roku. U Barnliju nemaju šta da izgube, pokušaće da skupo prodaju kožu, ali to neće uspeti. Naš predlog je jedinica uz dva gola domaćina. Za kombinaciju 1,2+ kvota iznosi 1.72 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Mozzartbet iznosi 6.78.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.