Tiket dana (nedelja, 06.11.2022)

Tiket dana

Još samo ove nedelje i sledeće imaćemo maksimalnu ponudu, a onda ćemo pratiti dešavanja u Kataru. Kvote iz tiketa važile su u trenutku njegovog sastavljanja.

Frajburg – Keln – T12+ @ 1.70 u Mozzartbet

Posle utakmica u evropskim kupovima Frajburg i Keln se posvećuju Bundesligi. Domaćin ovog meča izborio je nastup u nokaut fazi Lige Evrope dok ”Jarčevi” nisu uspeli ni da prođu dalje u Ligi konferencija. Završili su kao treći u grupi, iza Nice i Partizana, pa sada mogu u potpunosti da se fokusiraju na prvenstvo. Nije Keln igrao tako loše, trener Baumgartner je imao velikih kadrovskih problema, a skupo su ih koštala dva poraza od Partizana. Što se Bundelsige tiče Keln je pred ovo kolo bio tek na 10. mestu i ako želi ponovo u Evropu moraće da beleži mnogo bolje rezultate. Frajburg igra sjajno, posle 12 kola bili su treći, zaostajali su bod za Bajernom i dva za Unionom, a od starta sezone doživeli su samo dva poraza, od Dortmunda na svom terenu i od Bajerna u Minhenu. Posle ovog meča za oba tima ostala su još po dva i onda sledi pauza do kraja januara. Frajburg je u boljoj formi i očekujemo da bar dva puta pogodi mrežu Kelna. Za T12+ koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.70.

Rojal Union – Vesterlo – 1,2+ @ 1.83 u Mozzartbet

POrazom od lidera nemačke Bundeslige Union Berlina u Ligi Evrope, Sent Žil je prekinuo niz od 11 uzastopnih mečeva bez poraza, računajući i Župiler ligu i Ligu Evrope. I pored poraza od Berlinaca ostali su prvi u grupi i na proleće će igrati u osmini finala drugog po jačini evropskog takmičenja. U domaćem prvenstvu Rojal Union je pred ovo kolo bio na deobi trećeg mesta sa aktuelnim šampionom Klub Brižom, ali je vodeći Genk stekao već solidnu bodovnu razliku. Za tim iz Brisela je najbitnije da budu mešu četiri prvoplasirane ekipe i ponovo igraju u plej-ofu, ipak je njima ovvo tek druga sezona u eliti. U prvoj su bili fantastični, malo je nedostajalo da potanu šampioni, ali su popustili u finišu. Njihov riva, ekipa Vesterlo, igra sasvim solidno, ali ima dva poraza u tri prethodna kola. Ostaje zabeleženo da su pobedili šampiona na strani, a trenutno 8. mesto zadovoljava njihove ambicije. Rojal Union neće potceniti rivala i očekujemo pobedu domaćina uz bar dva gola. Za 1,2+ koeficijent iznosi 1.83 u kladionici Mozzartbet.

FC Kopenhagen – Lingbi – 1,2+ @ 1.58 u Mozzartbet

Završeno je evropsko puteseštvije za tim FC Kopenhagena. Možda je neko očekivao više od tri boda, koliko su osvojili, ali podsetimo da ih na Parkenu nije pobedio niko od protivnika, ni Sevilja, ni Mančester Siti ni Dortmund prošle sedmice. Sve u svemu bila je to dobra kampanja, ali su dosta podbacili u prvenstvu. Posle 15 kola aktuelni šampion se nalazi tek na 6. metu, za vodećim Nordsjelandom zaostaje 10 bodova, pa im je glavni cilj u narednom periodu obezbeđivanje plej-of u kome igra šest prvoplasiranih ekipa. Liga je nikad izjednačenija i smatramo da još ništa nije rešeno i da se FC Kopenhagen na proleće može uključiti u borbu za šampionski pehar. U meču sa Lingbijem ne bi smeli da imaju nikakvih problema, gosti su ubedljivo poslednji i, ako se ne dogodi neko čudo, vratiće se u drugu ligu. U prvom delu prvenstva FC Kopenhagen je pobedio Lingbi sa 3:0 u gostima, pa zašto ne bi i sada uz bar dva data gola. Za T12+ koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.58.

Trabzon – Konjaspor – 1 @ 1.90 u Mozzartbet

Jedan gol Bakasetasa protiv Ferencvaroša bio je dovoljan Trabzonu za evropsko proleće, ali će morati u baraž za Ligu konferencija s obzirom da su zauzeli treće mesto u grupi, iza Mađara i Monaka. Značiće i to dosta za aktuelnog turskog prvaka jer oni i nisu imali mnogo evropskih nastupa u prethodnim godinama. Zbog Evrope trpelo je prvenstvo, Trabzon je pred ovo kolo tek 6. na tabeli, ali zbog izjednačenosti timova zaostatak za vodećima nije veliki. Na prvom mestu je Fenerbahče sa pet bodova više, a to nije razlika koja se ne može stići i prestići, možda ne do kraja prvog dela takmičenja, ali svakako na proleće. U Trabzon dolazi Konjaspor, tim koji je fantastično započeo sezonu, ali je polako počeo da pada u formi. Konja je odmah ispod Trabzona na tabeli pred ovu rundu, sa bodoam manje ali i utakmicom više. U četiri poslednja kola nisu pobedili, imaju tri remija i jedan poraz. Zanimljivo je da je Konja nije ni jednom primila dva gola na istom meču, a samo je dva puta i postigla više od jednog. Verujemo u pobedu Trabzona, ali n i u goleadu. Za jedinicu se dobija kvota 1.90 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Mozzartbet iznosi 9.34.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.