Tiket za veče (nedelja, 06.11.2022)

tiket dana

Danas je dan derbija širom Evrope. Nekoliko ih je ostalo i za večernje sate. Igra se najveća utakmica u Italiji, derbi Sevilje i jedna od najznačajnijih utakmica u Francuskoj. Evo našeg predloga za njih.

Juventus – Inter – GG @ 1.75 u CircusBet

”Stara dama” je verovatno odustala od Skudeta, ali ne sme sebi da dozvoli još veći zaostatak za vodećeim i ugrozi svoje učešće u Ligi šampiona naredne godine. Oni će imati šansu da dođu do tog takmičenja i osvajanjem Lige Evrope, u koju se sele nakon neuspešne kampanje u svojoj grupi LŠ. Posle pobede u Bergamu Napoli ima 13 bodova više od JUventusa, a to je previše da Torinezi, sa ovakvim partija, uspeju da sustignu. Nije ni Inter u idealnoj situaciji, oni imaju samo dva boda više od Juventusa a doživeli su već 4 poraza u prvih 12 utakmica. Inter je izgubio u Minhenu ali je zauzeo drug mesto iza Bavaraca i igraće i dalje u Ligi šampiona. Najrealnije je po gol na obe strane, Juve ima prednost domaćeg terena, ali je Alegri na velikim mukama zbog ogrmonog broja povređenih fudbalera. Za GG se dobija kvota 1.75 u kladionici CircusBet.

Betis – Sevilja – GG3+ @ 2.40 u CircusBet

Pogledom na tabelu La Lige mnogo su zadovoljniji navijači Betisa. Njihovi ljubimci pred ovo kolo bili su na visokom 4. mestu, a još im je prijatniji pogled na donji deo tabele pošto je njihov gradski rival u zoni ispadanja, na pretposlednjem 19. mestu. Takav palsman Sevilje jedno je od najvećih iznenađenja u evropskom fudbalu ove sezone. Smenjen je Lopetegi, došao je iskusni Argentinac Sampaoli, ali pomaka nema. Na proleće će se rivali iz Sevilje nađi zajedno u Ligi Evrope, Betis je osvojio prvo mesto u grupi tog takmičenja, a Sevilja se seli niže zbog trećeg mesta u grupi Lige šampiona. Na svom Benito Viljamarinu ”zeleno-beli” su blagi favoriti, ali možda Sevilji krene baš sada, kvalitet sigurno imaju. Odigrajte golove, za GG3+ koeficijent iznosi 2.40 u kladionici CircusBet.

Marsej – Lion – x2,2+ @ 2.10 u CircusBet

Olimpik je potpuno ispao iz forme u najgorem momentu. To ih je već skupo koštalo pošto su završili takmičenje u Evropi osvajanjem poslednjeg mesta u grupi. Primili su gol od Totenhema u poslednjoj sekundi, imali su vrapca u ruci, treće mesto, ali su dobili goluba na grani. Navijači su ogorčeni na Tudora i ekipu, pogotovo jer i u Ligi 1 ređaju neuspehe. U poslednja četiri kola uzeli su samo jedan bod i to prošle sedmice u Strazburu kada su ispustili dva gola prednosti. Pali su na 5. mesto, zaostatak za liderom iz Pariza je već dvocifren, ali je njima veća muka da se izbore za novo učešće u Ligi šampiona. Ni to neće biti jednostavno, Lans, Ren i Lorijan igraju odlično, a sve bolji je i Monako. Znake života počinje da pokazuje i Lion, ”Lavovi” su vezali dve pobede i uhvatili priključak sa pominjanim timovima. Još uvek Olimpik ima četiri boda više od Liona, ali bi to moglo da se svede na samo jedan posel ovog meča na Velodromu. Teško će Tudor uspeti da podigne ekipu posle poraza od ”Sparsa”, pa je naš predlog dupla šansa na goste. Za duplu šansu x2,2+ koeficijent je 2.10 u kladionici CircusBet.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju uveče u kladionici CircusBet iznosi 8.82.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.