Tiket dana (ponedeljak, 07.11.2022)

Tiket dana

Danas započinje poslednja sedmica sa ligaškim takmičenjima u 2022. godini. Uskoro će startovati Mundijal u Kataru i svu pažnju posvetićemo njemu. Kvote iz tiketa bile su aktuelne u momentu pisanja teksta.

Ređina – Đenova – x2,2+ @ 1.87 u Meridianbet

Domaći tim igra odlično ove sezone i ne čudi trenutno 5. mesto pred derbi sa Đenovom. Ređina bi mogla pobedom da se izjednači sa svojim sadašnjim rivalom na drugoj poziciji sa pet bodova zaostatka za vodećim Frozinoneom. U Seriju A će direktno dve prvoplasirane ekipe, pa je i drugo mesto cilj mnogih timova. Međutim, Ređina nije u dobrom momentumu, u poslednje tri utakmice uzeli su samo jedan bod i to u prošlom kolu na gostovanju na Sardiniji kod Kaljarija. U prethodnih pet mečeva imaju samo jedan trijumf i čini nam se da polako popuštaju. Njihove ambicije pred sezonu nisu ni bile prevelike, pa nas ne bi čudilo da se na proleće spuste do sredine tabele. Sasvim različito važi za Đenovu, za njih je sve osim ekspresnog povratka u elitu neuspeh, a u prvih 11 utakmica poraženi su samo jednom. Ne verujemo da će tim iz velike italijanske luke izgubiti na ovom gostovanju, a uz duplu šansu na goste dodajemo i barem dva gola ukupno. Za x2,2+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.87.

Mitjiland – Nordsjeland – GG3+ @ 2.03 u Meridianbet

Ekipa iz Faruma je maksimalno iskoristila činjenicu što su FC Kopenhagen i Mitjiland igrali grupnu fazu evropskih takmičenja i ustoličila se kao lider danske Super lige. Nordsjeland je najviše pokazao i ako osvoji četiri bda iz dva preostala kola prezimiće na vrhu tabele. To i nije toliko važno, ima još dosta da se igra, prvo u regularnom delu prvenstva a onda i u plej-ofu. Šampionat je veoma izjednačen, od titule sigurno nisu odustali ni u Mitjilandu i aktuelnom šampionu FC Kopenhagenu koji su pre ovog kola imali deset bodova manje od Nordsjelanda. Mnogo toga zavisiće i od ovog meča u Herningu. Trijumf Mitjilanda priželjkuju svi timovi plasirani od drugog do 10. mesta, a da li će vicešampion Danske do njega i doći, teško je reći. Mitjiland je pobedom nad Šturmom uspeo da prezimi u Evropi, kao jedini danski predstavnik a sada mu preostaje da pokuša da se izbori da i naredne sezone bude deo najboljih timova Starog kontinenta. U prvom meču ovih timova u aktuelnoj sezoni rezultat je bio 1:1, a i sada predviđamo igru gol-gol, uz bar jedan pogodak više ukupno. Za GG3+ koeficijent je 2.03 u kladionici Meridianbet.

Hatajspor – Bašakšehir – 2 @ 1.92 u Meridianbet

Gosti mogu biti zadovoljni razvojem sezone, pre svega zbog činjenice da su u Ligi konferencija osvojili prvo mesto u grupi i direktno se plasirali u osminu finala tog takmičenja. Na kraju je presudio bolji međusobni skor sa italijanskom Fiorentinom, a obe ekipe imale siu po 13 osvojenih bodova. Bašakšehir je na taj način znatno uvećao svoj koeficijent i naredni izlazak u Evropu trebalo bi da bude lakši. Ipak, treba ga prvo izboriti kroz domaće takmičenje koje je ove sezone izuzetno izjednačeno, za razliku od prošlogodišnjeg u kome se Trabzon prošetao do titule. Bašakšehir je osvojio 23 boda iz 11 utakmica, a posebno upada u oči njihova granitna odbrana koja je primila samo pet golova. Gostovanje kod Hatajspora je prilika da se održi korak sa vodećim dvojcem Fener-Galata, mada domaći tim ume da bude nezgodan. Ipak, pred ovu utakmicu Hataj je u zoni ispadanja, a na ruku gostima ide i to što su prošle sezone lako dobili oba međusobna meča sa po 3:0. Naš predlog je dvojka, a za nju se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent 1.92.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Meridianbet iznosi 7.29.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.