Tiket dana (sreda, 09.11.2022)

Tiket dana

Današnja ponuda je sasvim dobra za sredu čak i kada nema Lige šampiona. Igraju Nemci, Španci i Italijani u prvenstvu ali i Englezi u EFL kupu. Tu su i mečevi iz mnogih drugih zemalja. Kvote su važile u trenutku sastavljanja tiketa.

Leće – Atalanta – 2 @ 1.82 u CircusBet

”Boginja” iz Bergama nije uspela da dobije Napoli u prošlom kolu i da na taj način lideru priđe na samo dva boda razlike. Naprotiv, Napolitanci su slavili i pobegli na velikih osam bodova prednosti. Gasperinijev tim je igrao dobro ali je propustio veliki broj prilika i moraće strpljivo da igra na proleće i polako, ako je to moguće, kruni prednost rivala. Na kraju krajeva za Atalantu je najbitnije da se, posle godinu dana pauze, vrati u Ligu šampiona, pa je, gledano iz tog ugla, i sadašnje četvrto mesto po meri. Sada putuju na jug gde ih čeka povratnik u elitu ekipa Lećea. Na stadionu Via Del Mare Leće još nije nikog pobedio ove sezone dok je Atalanta najopasniji gost u Seriji A. Tim iz Bergama je na šest utakmica na strani, ove sezone, pobedio na pet a samo je remizirao u Udinama. Po to ovde ne bi smelo da bude dileme i dvojka bi morala da dođe. Za pobedu Atalante u kladionici CircusBet dobija se koeficijent 1.82.

Keln – Leverkuzen – 3+ @ 1.66 u CircusBet

Komšijski derbi igra se na Rajn Nekar stadionu u Kelnu. ”Jarčevi” su se oprostili od Evrope posle remija sa Nicom, kao jedini nemački predstavnik koji je ispao posle grupne faze. Ne može se reći da je Baumgartov tim razočarao, ali su ga skupo koštala dva poraza od Partizana. Međutim, ne ide im najbolje ni u Bundesligi i poslednje vreme. Kada igraju na svom terenu to ne izgleda tako loše, pobedili su Dortmund i Augzburg a remizirali sa Hofenhajmom, dok su na strani uzeli samo bod na pet poslednjih mečeva. Izgubili su u nedelju i u Frajburgu pa su na tabeli pali na 12. mesto. Još slabije je plasiran Bajer koji je na 14. poziciji sa samo 12 bodova, pet manje od svog rivala. ”Farmaceuti” su ostali u Evropi pošto su osvojili treće mesto u grupi Lige šampiona i preselili se u slabije evropsko takmičenje. Najava boljih dana trebao bi da bude sjajan trijumf nad Union Berlinom u nedelju. Tadašnjeg lidera pobedili su sa 5:0 a sve golove dali su u drugih 45 minuta. Da bi uhvatili priključak sa timovima iz gornjeg dela tabele moraće da vežu nekoliko pobeda, a sigurno je da tim novog trenera Ćabija Alonsa ima kvalitet za tako nešto. U duelima Kelna i Bajera golova nikad ne nedostaje, pa i sada verujemo da će ih biti barem tri. Za 3+ koeficijent u kladionici CircusBet iznosi 1.66.

Sparta Prag – Slovacko – 1 @ 1.65 u CircusBet

U zaostaloj utakmici češke elitne lige Sparta na Letni dočekuje Slovacko. Ovaj meč trebalo je da bude odigran pre dve sedmice ali je odložen jer je Slovacko igrao protiv Kelna, umesto u četvrtak u petak, zbig guste magle u Uherskom Hradištu. Pauza od jedne sedmice prijala je i jednima i drugima, Slovacko je odigrao nerešeno u Beogradu a onda pobedio Pardubice u prvenstvu. Sparta je dobila, pomalo neočekivano derbi u Plezenju protiv Viktorije i tako se iskupila za ubedljiv poraz od gradskog rivala Slavije. Sparta je uhvatila nekakav priključak za vodećim dvojcem, ali je pobedom nad Viktorijom još veću uslugu učinila Slaviji. Sparta je treća, od Viktorije ima devet bodova manje i teško je očekivati da mogu to nadoknaditi na proleće, ali ne mogu odustati ovako rano. Slovacko će teško ponovo u Evropu, jedino ako opet osvoji Kup, a posle trijumfa nad Pardubicama nalaze se na 10. mestu. Upravo su ova dva tima prošle sezone igrala u finalu Kupa i tada se dogodilo iznenađenje i Slovacko je stiglo do svog prvog trofeja. Evo prilike za osvetu pošto je ovo prvi međusobni okršaj nakon tog finala. Predlog je jedinica sa koeficijentom koji u kladionici CircusBet iznosi 1.65.

Vesterlo – Genk – 3+ @ 1.70 u CircusBet

Ovo je utakmica belgijskog Kupa. Lider Župiler lige, ekipa Genka, igra u fantastičnoj formi i ima čak devet bodova prednosti ispred drugoplasiranog Antverpa. U seriji su od devet pobeda u prvenstvu a poslednji put, i jedini, izgubili su u prvom kolu na gostovanju kod aktuelnog šampiona Klub Briža. Pored tog poraza samo su još jednom igrali nerešeno, protiv Sent Trojdena, a sve ostale utakmice su dobili. Pošto ne igraju u Evropi mogu da se posvete i domaćem Kupu. Već prvi rival je izuzetno ozbiljan, radi se o timu Vesterlo inače sedmoplasiranom u Župiler ligi. Vesterlo je u nedelju uspeo da stane neporažen na gostovanju kod vicešampiona Rojal Uniona u Briselu i potvrdio da ove sezone igra u odličnoj formi. U kupu su uvek moguća iznenađenja a pogotvoo kada se sastaju dve dobre ekipe. Gosti su svakako favoriti, ali ni Vesterlo nije bez šani pa je bolje igrati na golove. Pre manje od mesec dana Genk je dobio na svom terenu prvenstveni duel protiv Vesterloa sa čak 6:1, pa će ovaj tim pokušati da povrati ponos. Naš predlog je 3+ a koeficijent za ovaj tip u kladionici CircusBet iznosi 1.70.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici CircusBet iznosi 8.47.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.