Tiket dana Evroliga (10.11.2022)

Najkvalitetnije evropsko takmičenje u košarci stiglo je do 7. kola. Prvih šest utakmica igra se večeras. Predložene kvote bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Real Madrid – Anadolu Efes – UP – (granica 159,5) @ 1.95 u MaxBet

Madriđani i Efes igrali su u finalu prethodnog izdanja Evrolige. U beogradskoj Areni slavio je istanbulski tim i tako stigao do druge uzastopne titule. Samo jedan poen razlike bio je na kraju, ali je i to bilo dovoljno da trofej ostane u vitrinama Efesa. Početak nove sezone nije bio uspešan ni za jedan od ova dva tima. Real ima skor 3-3, dok je Efes još slabiji i ima dve pobede i četiri poraza. Treba reći da su ekipe efikasne, Real daje nešto 79,5 poena po meču, dok je Atamanov tim još efikasniji i postiže 81,5 koševa. Ipak,odbrana je slabiji deo tima, pa treba očekivati da gledamo efikasan meč i u španskoj prestonici. Kod Reala, koji ima već dva poraza na svom parketu, najefikasniji su Džanan Musa sa 14,2, Gabrijel Dek sa 13,7 i Valter Tavares sa 11,3 poena po utakmici. U Efesu su najbolji Vasilije MIcić sa 20,2 i novajlija Vil Klajburn sa 18,3 koša po meču. U Efesu još nema Šejna Larkina, a povređen je i Boboa. U domaćem timu izostaje iskusni Rudi Fernadez, a neizvestan je Kozer. Ne slažemo se sa kladionicama koje vide Reala kao velikog favorita, a ni koševa neće biti baš mnogo, ne više od granice od 159,5. U finalu je palo samo 115. Za (-) koševa od granice 159,5 kvota u kladionici MaxBet je 1.95.

Alba – Bajern – 2 @ 2.90 u MaxBet

Berlinci su mnogo bolje startovali od Bajerna ali nam se čini da se situacija polako menja. Bajern je upisao pet startnih poraza ali je u prošlom kolu pobedio evropskog prvaka Efes. Sada imaju mnogo više samopouzdanja, pogotovo jer su pre i posle tog meča pobeđivali i u Bundesligi. Situacija sa povredama se popravalja, pod znakom pitanja su još uvek Otelo Hanter i Žan-Marko Šiško, ali Trinkijeri ima na raspolaganju solidan roster. Ni Albatrosi nisu kompletni, od početka sezone nema Erikona, a problem je i povreda Maodo Loa. U Bajernu za sada najviše poena postiže novajlija Vinston, preko 12, a dvocifren u prseku je još samo Elijas Haris sa tačno 10 po meču. U Albi je najviše pokazao Izraelac Tamir Blat sa 12,8, dok je Džejlen Smit ubacivao po 12. Bajern je dobio oba prošlosezonska duela u Evroligi, ali se Alba revanširala u finalu Bundeslige i stiga do šampionske titule. Bez obzira na trenutnu tabelu, smatramo da bi Bajern moga do prve pobede na strani ove sezone. Za dvojku se u kladionici MaxBet dobija kvota 2.90.

Makabi – Barselona – 1 @ 2.50 u MaxBet

U prvi međusobni duel oba tima ulaze sa skorom 4-2. Možda su i jedni i drugi očekivali više, ovo su timovi koji pikiraju Fajnal for, ali je na startu novog izdanja Evrolige mnogo iznenađenja. Takmičenje je dugo, ima vremena za popravak i svaka utakmica je nova šansa. Makabi je potpuno renovirao tim, naravno da su najefikasniji igrači novajlije, a za sada se ističu Lorenco Braun sa 16,3, Vejd Boldvin sa 14,8 i Džoš Nibo, odnosno Bonzi Kolson sa po 10 poena po meču. U Barsi je ubedljivo najefikasniji Nikolas Laprovitola sa 12,8 koševa, dok je sledeći Jan Veseli sa 9,2 poena po meču. Jasikevičijusu mnogo nedostaje Nikola Mirotić, njega neće biti sve do proleća, pa Katalonci moraju da nauče da igraju bez sjajnog krila. Za sada nije idealno, ali su u prošlom kolu uspeli da nanesu prvi poraz Fenerbahčeu, slavili su u Blau Grani sa poenom razlike. Makabi je doživeo pravi debakl u Vitoriji, Baskonija im je ubacila čak 116 poena i slavila sa 29 koševa razlike. Moraće ”Ponos Izraela” da vrati poljuljani ponos i pobedi pred svojim navijačima. To neće biti lako, ali mislimo da su sposobni za to. Jedinica je sa kvotom 2.50 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici MaxBet iznosi 14.14.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.