Tiket dana (petak, 11.11.2022)

Tiket dana

Iako je u petak slabija ponuda nego što je to slučaj bio u prethodnih nekoliko dana, i ovog puta nas očekuje nekoliko veoma intereasntnih susreta.
Za vas smo ovog puta analizirali po jedan duel iz francuskog, italijanskog i holandskog šampionata, a podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta.

Lion – Nica – 1 @ 1.75 u Mozzartbet

Prvi meč u dnevnom tiketu je ujedno i premijerni susret petnaestog kola francuske Lige 1 u kom će Lion na svom terenu ugostiti Nicu.
Generalno, dosta više smo očekivali od Liona u ovogodišnjem izdanju najkvalitetnijeg ranga francuskog fudbala, pošto se u ovom trenutku nekadašnji polufinalista Lige šampiona nalazi na osmom mestu na tabeli uz čak sedam bodova manjka u odnosu na petoplasirani Monako, a poznato je da je to peto mesto na tabeli ujedno i poslednje koje na kraju šampionata donosi plasman u evropska takmičenja – konkretno u Ligu konferencija.
U prošlom kolu su Lakazet i drugari poraženi od Marseja u velikom derbiju francuskog fudbala, a taj duel na “Velodromu” je završen rezultatom 1:0.
Što se tiče Nice, ekipa sa Azurne obale je pre svega uspela da dođe do plasmana u nokaut fazu Lige konferencija, čime je primarni cilj za ovaj deo sezone ispunjen.
Kada je u pitanju Liga 1, u ovom trenutku se izabranici Lusijena Favra nalaze na devetom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na osmoplasirani Lion, kod koga idu u goste u ovom kolu.
Inače, u prošlom kolu je ekipa sa Azurne obale ostvarila veoma važan trijumf na svom terenu protiv Bresta, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
Prednost ovog puta dajemo domaćinu, koji želi da na najbolji mogući način ode na pauzu zbog početka Mundijala, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.75.

Empoli – Kremoneze – 1 @ 2.40 u Mozzartbet

Drugi duel iz dnevnog tiketa nam dolazi iz Toskane, gde će Empoli na svom terenu ugostiti Kremoneze. Fudbaleri Empolija su prošlu sezonu završili na četrnaestom mestu na tabeli, a ono što je svakako najvažnije je činjenica da je tim iz Toskane uspeo da sačuva prvoligaški status, što će bez ikakve sumnje biti primarni cilj i ove sezone.
U ovom trenutku se Empoli nalazi na četrnaestom mestu na tabeli uz čak sedam bodova viška u odnosu na timove koji se nalaze u opasnoj zoni, pa ako se po jutru dan poznaje vrlo lako se može desiti da ovaj tim bez većih problema ponovo dođe do opstanka u društvu najboljih.
U prošlom kolu je ova ekipa očekivano poražena na gostovanju kod Napolija koji pruža brutalno dobre partije ove sezone, a taj duel na stadionu “Diego Armando Maradona” je završen rezultatom 2:0.
U goste im ovog puta stiže Kremoneze koji je prošle sezone igrao odličan fudbal što je na kraju i rezultiralo plasmanom u najkvalitetniji rang italijanskog fudbala.
Trenutno se ova simpatična ekipa nalazi na osamnaestom mestu na tabeli koje nažalost na kraju sezone znači i selidbu u niži rang, međutim, mora se priznati da Kremoneze u poslednje vreme pruža dosta dobre partije, što smo verovatno najbolje imali priliku da vidimo u prošlom kolu, kada je novajlija u društvu najboljih uspeo na svom terenu da odoli aktuelnom šampionu Milanu, a taj duel je mimo svih očekivanja završen bez golova.
Bio je to inače treći vezani susret na kom osamnaestoplasirani tim na tabeli remizirao, ali smo ipak mišljenja da bi bilo možda malo i previše kada bi Kremoneze ponovo izbegao poraz i to na gostovanju kod Empolija koji igra sjajno na domaćem terenu pa vam savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Mozzartbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.40.

Sparta – Tvente – 4+ @ 2.90 u Mozzartbet

Poslednji duel koji smo za vas analizirali nam ovog puta dolazi iz holandske lige, gde će Sparta iz Roterdama u okviru prvog meča četrnaestog kola na svom terenu ugostiti Tvente.
Kada se sve sabere i oduzme stiče se utisak da su fudbaleri Sparte koji su se prošle sezone jedva spasili ispadanja u niži rang, najprijatnije iznenađenje ovogodišnjeg izdanja “Eredivizije”, pošto se ekipa iz Roterdama u ovom trenutku nalazi na sjajnom šestom mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi plasman u doigravanje za ulazak u Ligu konferencije.
U prošlom kolu je šestoplasirani tim na tabeli odigrao jedan fantastičan meč na gostovanju kod Vitesea, u kom je ova ekipa slavila sa više nego ubedljivih 0:4, a ako na sve to dodamo i da je Sparta pre toga na svom terenu pobedila Fortunu Sitard rezultatom 3:1, doći ćemo do zaključka da je ovaj tim na poslednja dva susreta postigao čak sedam golova, zbog čega sasvim sigurno fudbaleri najprijatnijeg iznenađenja holandskog šampionata u veoma lepom raspoloženju dočekuju Tvente.
Sa druge strane, i Tvente igra sjajno u poslednje vreme, pošto je ova ekipa na poslednja četiri susreta neporažena, a u tom periodu je trenutno četvrtoplasrirani tim na tabeli ostvario tri trijumfa uz samo jedan remi i to baš u prošlom kolu na svom terenu protiv Go Ahed Iglsa, kada je bilo 1:1, a sve to nakon izjednačujućeg gola gostiju sa bele tačke u drugom minutu sudijske nadoknade.
Ako se osvrnemo na nekoliko poslednjih međusobnih susreta između ova dva tima doći ćemo do zaključka da nikad nije bilo mnogo golova, ali smo ipak mišljenja da nas ovog puta očekuje dosta drugačiji meč, u kom će po našem mišljenju i jedna i druga ekipa igrati za gol više, i za novi trijumf u prvenstvu, pa vam hrabro preporučujemo da probate sa igrom 4+ za koju je kladionica Mozzartbet pripremila sjajnu kvotu 2.90.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Mozzartbet iznosi 12.18.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.