Tiket dana: Poeni igrača

Večeras su na programu dve preostale utakmice 7. kola Evrolige. Da pokušamo da pogodimo učinak košarkaša. Kvote i granice bi mogle biti neznatno izmenjene.

Nejt Volters – Poeni + (granica 10,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Svaka čast Dvenu Bejkonu ali je povratak Nejta Voltersa u ovom trenutku značajniji za Panatinaikos. Odlični plejmejker uspostavio je posebnu vezu sa Dejanom Radonjićem još u Crvenoj zvezdi, i crnogorski stručnjak je insistirao na njegovom angažmanu u atinskom klubu. Na nesreću Volters se povredio na početku sezone i odigrao je samo dve poslednje utakmice u Evroligi i dve u prvenstvu Grčke. Protiv Makabija nije imao ni minutažu ali ni neki poseban učinak, ali je zato protiv Partizana bio sjajan, kao i kada je nosio crveno-beli dres. Ubacio je čak 17 koševa za nešto više od 20 minuta u igri i imao 4 asistencije. Meč sa Baskonijom Panatinaikos mora da dobije inače će se postaviti pitanje ostanka Radonjića u Atini. Naš predlog su plus poeni na Voltersa, a granica je 10,5 u kladionici Mozzartbet sa koeficijentom koji iznosi 1.85.

Maik Kotsar – Poeni + (granica 9,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Snažni estonki centar jedan je od najzaslužnijih za dobar start Baskonije u novoj sezoni. Kotsar je u Španiju stigao iz nemačkog Hamburga i lako se prilagodio na igru u Evroligi. Na prvih šest utakmica postizao je prosečno 12,5 poena za nešto manje od 22 minuta u igri. Najbolji učinak imao je protiv Valensije sa 21 poenom, dok je u prošlom kolu u ubedljivom trijumfu svog tima učestvovao sa 18 poena protiv Makabija. Dva manje ubacio je Olimpijakosu, a najslabiji je bio protov srpskih predstavnika, Zvezdi je dao 8, a Partizanu 4 poena, međutim, Baskonija je oba puta slavila. Protiv Panatinaikosa će voditi veliku bitku sa Papajanisom, od Grka je jači fizički, ali je Papajanis znatno viši. Ipak, očekujemo da bude dvocifren i predlažemo plus poene na Maika Kotsara. Granica je 9,5 poena u Mozzartbet-u, a kvota iznosi 1.85.

Bojan Dubljević – Poeni + (granica 12,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Gedajući procenat postignuti poena u prvih šest kola svak bi rekao da je crnogorski krilni centar odigrao ispod mogućnosti. Međutim, prosek od 11 koševa po meču nije loš ali je stigao kao poslednica učinka u prva dva meča kada se nije upisao u strelce protiv Baskonije i Asvela. Začuđujuće je da je proveo 40 minuta u igri na te dve utakmice, sasvim solidan bio je u skoku, ali loptu kroz mrežicu nije probacio. U ostalim utakmicama bio je odličan, sa 20 poena srušio je Efes u Istanbulu, protiv Fenera imao je 13, Albe 16 a Olimpijakosa 17 koševa. Veliki problem za Valensiju u meču sa Monakom biće izostanak Kubanca Rivera, a od ranije ne igraju Van Rosom i Hemnason. Moraće Dubljević da bude duže na parketu i verujemo da će prebaciti granicu od 12,5 poena koliko je u Mozzartbet-u sa kvotom 1.85.

Eli Okobo – Poeni + (granica 10,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Brzonogi bek Monaka najslabiju partiju imao je u prošlom kolu protiv Crvene zvezde, ali i sa njegovim ošim učinkom Monako je lako slavio. Sada Kneževi odlaze u Valensiju po novi trijumf na strani. Da bi se to dogodilo Majku Džejmsu moraju da pomognu i Džordan Lojd i Eli Okobo, u smislu da ga rasterete, a i da se odbrana ne fokusira samo oko Džejmsa. Bivši igrač Asvela ubacuje prosečno 12 poena u prvih šest mečeva Evroplige, manje nego dok je bio u Vilerbanu, ali i sada ima manju minutažu i odgovornost. Ubedljivo najbolji meč odigrao je u Pireju kada je sa 23 poena bio najzaslužniji za trijumf nad Olimpijakosom. Očigledno bolje igra na strani, poeni iz kontri su njegova specijanost i verujemo da će i u Valnesiji biti tako. Granica je na 10,5 koševa i smatramo da bi Okobo mogao da je prebaci. Koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.85.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Mozzartbet iznosi 11.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.