BITKA ZA “BOGINJU”, ALI I “ZLATNU KOPAČKU” USKORO POČINJE: Mogu li “Orlovi” da ugroze golgeterski trio?

Svetsko prvenstvo se bliži, a osim toga ko će biti novi šampion, postavlja se i pitanje ko će biti najbolji strelac!

Srpski fudbaleri su u strašnoj golgeterskoj formi i to je jedna od stvari koja najviše raduje ljubitelje fudbala u Srbiji, kao i selektora Dragana Stojkovića, koji uskoro treba da saopšti spisak učesnika Mundijala.

Ove nedelje u strelce su se upisali i Nemanja Radonjić, Dušan Tadić, Luka Jović, a čvrsto verujemo da će spremni biti i Dušan Vlahović i Aleksandar Mitrović.

Upravo su oni među kandidatima da na predstojećem Mundijalu ponesu titulu najboljeg strelca, odnosno čuvenu “Zlatnu kopačku”, ali nisu jedini.

FIRST MINUTE PONUDA – SASTAVI TIKET ZA SVETSKO, POKLANJAMO TI 2.000 DINARA!!!

“Orlovi” imaju zaista paklenu konkurenciju, ali sportska kladionica Meridian ima PAKLENU PONUDU I NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI!

Sigurni smo da ste već upoznati sa činjenicom da odavno možete da se kladite na novog šampiona sveta, pobednika grupa, finalista, ali to nije sve…

Meridian donosi poseban specijal i fantastičnu ponudu za najboljeg strelca Mundijala! Dakle, za početak se registrujte na meridianbet.rs sajt ili mobilnoj aplikaciji i preuzmite sjajan bonus za mundijalski tiket od 2.000 RSD, a onda…

Donosimo vam i nekoliko predloga, odnosno kvote za najveće favorite za “Zlatnu kopačku”.

FIRST MINUTE PONUDA – SASTAVI TIKET ZA SVETSKO, POKLANJAMO TI 2.000 DINARA!!!

Prvi favorit na ovoj listi je najbolji strelac Svetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine, Hari Kejn. Reprezentativac Engleske važi za jednog od najboljih napadača sveta godinama unazad, a posebno inspirisano igra kada obuče dres nacionalnog tima. Ako je i on vaš favorit – iskoristite kvotu 8.00 koja vas čeka u kladionici Meridian!

Pre četiri godine Kiljan Mbape bio je verovatno najbolji igrač Francuske i najzaslužniji za titulu prvaka sveta. Mbape briljira i ove sezone u dresu PSŽ-a i prvi je od trojice igrača “Svetaca” koji bi mogao da “eksplodira” u Kataru! Zbog toga, osim što je prvi favorit za najboljeg igrača prvenstva Mbape se visoko kotira i na listi predviđanja za najboljeg strelca te tako zauzima drugo mesto – a kvota je 9.50.

FIRST MINUTE PONUDA – SASTAVI TIKET ZA SVETSKO, POKLANJAMO TI 2.000 DINARA!!!

Treći na listi je Mbapeov saigrač iz reprezentacije i najbolji igrač sveta u prethodnoj sezoni, Karim Benzema. Ukoliko Benzema bude igrao u formi koja ga je krasila u Realu tokom prethodnih 12 meseci u Kataru nas očekuje pravi spektakl! Ako verujete da će biti najbolji strelac – Meridian vam donosi kvotu 13.00.

Ali, vratimo se na priču sa početka teksta i na fudbalere Srbije. Moramo priznati da su nas nagađanja medija o potencijalnom izostanku Dušana Vlahovića i Aleksandra Mitrovića malo “poremetila”, ali čvrsto držimo palčeve da u Kataru vidimo sve naše “Orlove”.

Shodno tome, i Meridian je formirao ponudu, a za srpske reprezentativce doneo NAJVEĆE KVOTE.

FIRST MINUTE PONUDA – SASTAVI TIKET ZA SVETSKO, POKLANJAMO TI 2.000 DINARA!!!

Ukoliko verujete da će “Zlatnu kopačku” osvojiti najbolji strelac u istoriji selekcije Srbije – Aleksandar Mitrović, iskoristite kvotu 70.00, a ako pak mislite da bi to moglo da pođe za rukom Dušanu Vlahoviću – čeka vas kvota 50.00. Ne smemo zaboraviti ni kapitena Srbije, Dušana Tadića, koji neretko zna da nas oduševi pravom “bombom”, a kvota na njegovu pobedu je 105.00.

Kompletan specijal za Svetsko prvenstvo pogledajte na ovom linku. Meridian je spremio više od 5.000 opcija za igru!

FIRST MINUTE PONUDA – SASTAVI TIKET ZA SVETSKO, POKLANJAMO TI 2.000 DINARA!!!

ZAGREVANJE ZA SVETSKO: Ukoliko karta nije u tvom džepu, ne brini, imamo odličan plan, prati naše „Orlove“ preko najnovijeg tv-a i doživi pravu atmosferu sa terena! Sve do 17. novembra ODIGRAJ NAJVIŠE TIKETA i budi među 20 najboljih, jer nagrade su svetske!

Ne zaboravi da odslušaš i novu pesmu posvećenu reprezentaciji Srbije – PRVAK SVETA: https://www.youtube.com/watch?v=j0Zp7PBvpOg

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.