BUDI I TI SELEKTOR – PROGNOZIRAJ POLUFINALISTE MUNDIJALA! Meridian donosi najveće kvote i vrhunsku ponudu – iskoristi je i sastavi TIKET ZA SVETSKO!

Sportska kladionica Meridian donosi sjajnu ponudu za Svetsko prvenstvo – uveri se i sam!

Odbrojavanje je uveliko počelo, polako precrtavamo dane do početka Mundijala, a euforija je, priznaćete, sve veća kako se  bliži 20. novembar.

Dan koji je upisan u kalendar svih ljubitelja fudbala – najvažnije sporedne stvari na svetu. Dan kada počinje novo izdanje Svetskog prvenstva i kada će sve oči biti uprte u zelenu površinu u Kataru i najveće zvezde svetskog fudbala.

Mnogi se već usuđuju da prognoziraju finaliste, pa i novog šampiona, ali hajde da malo usporimo i izdvojimo najpre favorite za plasman u polufinale!

FIRST MINUTE PONUDA – SASTAVI TIKET ZA SVETSKO, POKLANJAMO TI 2.000 DINARA!!!

Nije tajna da Srbija “ima dva miliona selektora”, pa zašto se ne bismo malo poigrali i unapred prognozirali i mi? A, da to ne bude uzalud – pobrinula se sportska kladionica Meridian, koja nam za naše prognoze donosi NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI!

I ne samo to, pre nego što izaberemo tipove, tu je i fantastičan BONUS od 2.000 RSD. Dakle, najpre se registrujte na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, preuzmite bonus POTPUNO BESPLATNO, a onda – da čujemo vaše prognoze polufinalista!

FIRST MINUTE PONUDA – SASTAVI TIKET ZA SVETSKO, POKLANJAMO TI 2.000 DINARA!!!

MERIDIAN KVOTE ZA POLUFINALISTE MUNDIJALA:

Brazil – kvota 2.00

Francuska – kvota 2.10

Engleska – kvota 2.30

Argentina – kvota 2.30

Španija – kvota 2.70

Srbija – kvota 14

Kompletan specijal za Svetsko prvenstvo pogledajte na ovom linku. Meridian je spremio više od 5.000 opcija za igru!

ZAGREVANJE ZA SVETSKO: Ukoliko karta nije u tvom džepu, ne brini, imamo odličan plan, prati naše „Orlove“ preko najnovijeg tv-a i doživi pravu atmosferu sa terena! Sve do 17. novembra ODIGRAJ NAJVIŠE TIKETA i budi među 20 najboljih, jer nagrade su svetske!

Ne zaboravi da odslušaš i novu pesmu posvećenu reprezentaciji Srbije – PRVAK SVETA:

https://www.youtube.com/watch?v=j0Zp7PBvpOg

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.