Tiket dana (subota, 12.11.2022)

Tiket dana

U subotu je fantastična ponuda za klađenje, a za vas smo u dnevnom tiketu ovog puta analizirali po jedan meč iz engleskog, nemačkog i francuskog šampionata.
Podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta.

Vulverhempton – Arsenal – 2&2+ @ 1.72 u CircusBet

Prvi meč koji smo za vas analizirali u tiketu za subotu nam dolazi iz engleske Premijer lige gde će Vulverhempton na svom terenu ugostiti Arsenal.
Vulvsi igraju ispod svih očekivanja ove sezone, o čemu svakako najbolje svedoči i trenutno pretposlednje mesto na tabeli Premijer lige sa samo deset osvojenih bodova.
U prošlom kolu je ova ekipa poražena na svom terenu od Brajtona u jednom fantastičnom susretu na kom smo videli čak pet golova, pošto je na kraju bilo 2:3.
Utisak je da popularnim “Vukovima” u najgorem mogućem trenutku u goste dolazi Arsenal koji pruža brutalno dobre partije ove sezone, i malo ko je zaista očekivao da će se “Tobdžije” u ovom delu sezone nalaziti na prvom mestu na tabeli.
U prošlom kolu je četa Mikela Artete pokazala da sjajne partije ove sezone nisu nikakva slučajnost, pošto je Arsenal u gostima slavio kod Čelsija, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Trenutno lider na tabeli ima dva boda viška u odnosu na drugoplasirani Mančester Siti, i ukoliko Arsenal želi da se do kraja šampionata bori za titulu šampiona Engleske, morao bi da pobeđuje na ovakvim gostovanjima, a mišljenja smo da će se to ovog puta i desiti, uz makar dva postignuta gola, pa vam savetujemo da probate sa igrom 2&2+ koju CircusBet ceni sa kvotom 1.72.

Verder Bremen – Lajpcig – X2&3+ @ 2.05 u CircusBet

Drugi meč u dnevnom tiketu nam dolazi iz Bundeslige, gde će Verder Bremen ugostiti Lajpcig. Poznato je da je domaćin prošle sezone igrao u Cvajti, ali se ekspresno vratio u društvo najboljih i svakako da će primarni cilj u povratničkoj sezoni u najkvalitetniji rang nemačkog fudbala biti opstanak.
U ovom trenutku se klub iz Bremena nalazi na odličnom osmom mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na šestoplasiranu Borusiju Dortmund, koja ruku na srce ima i meč manje, pa bi Verder, ukoliko slavi na ovom susretu protiv Lajpciga prišao poziciji koja vodi u Ligu konferencija na samo dva boda.
U prošlom kolu je nažalost ova ekipa doživela pravu katastrofu na gostovanju kod Bajerna iz Minhena, a taj duel je završen rezultatom 6:1, ali ne treba zaboraviti da je Verder pre toga upisao dva vezana trijumfa.
U goste im dolazi Lajpcig koja igra fantastično u poslednje vreme, a najzaslužniji čovek za to je bez ikakve sumnje Marko Roze koji je preporodio Red Bul od kako je preuzeo ovaj klub.
U prošlom kolu je tim koji je nedavno uspeo da izbori i osminu finala Lige šampiona, slavio na svom terenu protiv Frajburga, a taj duel je završen rezultatom 3:1, nakon čega se Lajpcig nalazi na petom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na četvrtoplasirani Ajntraht iz Frankfurta.
Pre svega, utisak je da će ovo biti jedan i te kako efikasan duel, a na sve to smo mišljenja da gosti, koji igraju fenomenalno u poslednje vreme, neće doživeti poraz na ovom duelu, pa vam toplo preporučujemo da probate sa kombinacijom igara X2&3+ za koju je CircusBet pripremio kvotu 2.05.

Lans – Klermon – 1-1 @ 2.05 u CircusBet

Poslednji duel koji smo za vas analizirali u dnevnom tiketu je iz francuske Lige 1, a ovog puta smo se opredelili za meč između Lansa i Klermona.
Fudbaleri Lansa igraju fenomenalno ove sezone i sigurno je da je ova ekipa najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka francuskog šampionata pošto se u ovom trenutku Lans nalazi na sjajnom drugom mestu na tabeli iza neprikosnovenog PSŽ-a.
U prošlom kolu je ova ekipa slavila bez većih problema na gostovanju kod Anžea, i to dosta lakše nego što nam to rezultat govori (1:2).
Naravno, ne treba zaboraviti da je Lans najbolji domaćin u ligi pošto je ova ekipa na sedam odigranih mečeva ostvarila isto toliko trijumfa.
Što se tiče Klermona, trenutno se ova simpatična ekipa nalazi na sredini tabele, preciznije na desetoj pozicji sa devetnaest osvojenih bodova.
U prošlom kolu je Klermon remizirao na svom terenu protiv Monpeljea, a taj duel je završen rezultatom 1:1, uz podatak da je domaća ekipa na tom meču promašila dva jedanaesterca.
Na gostovanjima je do sada desetoplasirani tim na tabeli Lige 1 odigrao sedam mečeva i ostvario dva trijumfa, tri remija i dva poraza.
Kao što smo već napomenuli Lans je maksimalan na domaćem terenu i mišljenja smo da će to biti slučaj i posle ovog meča, zbog čega vam hrabro savetujemo da probate sa prelazom 1-1 koji kladionica CircusBet plaća sa sjajnom kvotom 2.05.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici CircusBet iznosi 7.22.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.