Tiket dana (nedelja, 13.11.2022)

Tiket dana

Utisak je da je u nedelju još bolja ponuda za klađenje nego što je to bio slučaj juče, a za vas smo ovog puta analizirali po jedan meč iz italijanskog, francuskog i grčkog šampionata.
Podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta.

Verona – Specija – 1 @ 2.20 u Mozzartbet

Prvi meč koji smo za vas analizirali u dnevnom tiketu za nedelju nam dolazi iz italijanske Serije A, gde će fudbleri Verone ugostiti Speciju.
Malo ko je nakon prošle sezone koja je bila sjajna očekivao da će Verona pružati ovako slabe partije u ovogodišnjem izdanju italijanske Serije A, pa je odmah na startu novog šampionata bilo jasno da je zapravo najzaslužniji čovek za sjajne partije ekipe iz grada ljubavi prošle sezone bio Igor Tudor koji je u međuvremenu postao novi trener Marseja.
Poražavajuće izgleda podatak da se Darko Lazović i drugari nakon četrnaest odigranih mečeva nalaze na poslednjem mestu na tabeli sa samo pet osvojenih bodova.
U prošlom kolu je “fenjeraš” poražen na svom terenu od Juventusa, a taj duel na “Bentegodiju” je završen rezultatom 0:1.
U goste im ovog puta dolazi Specija, koja je najpoželjniji gost u ligi, pošto je tim iz Ligurije na sedam odigranih mečeva na strani doživela isto toliko poraza, i da nije odličnih partija na domaćem terenu sigurno je da bi se ovaj tim nalazio na začelju tabele, ovako, Specija trenutno drži sedamnaestu poziciju na tabeli sa deset osvojenih bodova, naravno, svih deset na domaćem terenu.
U prošlom kolu je ova ekipa remizirala na svom stadionu protiv Udinezea, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Verona je pod moranjem, i mišljenja smo da je krajnje vreme da ovaj tim zabeleži svoju drugu pobedu u šampionatu pa vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila fantastičnu kvotu 2.20.

Monako – Marsej – 1 @ 2.45 u Mozzartbet

Drugi duel u dnevnom tiketu je iz Lige 1, koje nam donosi jedan od većih derbija francuskog fudbala – susret između Monaka i Marseja.
Zanimljivo je da je Marsej prošle sezone u poslednjem kolu iskoristio kiks Monaka i došao do plasmana u grupnu fazu najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja, dok ekipa iz kneževine preko kvalifikacija nije uspela da dođe do plasmana u elitno takmičenje, pa se četa Filipa Klemona morala zadovoljiti učešćem u Ligi Evrope, gde je Monako kao što je opšte poznato došao do plasmana u nokaut fazu.
Što se tiče Lige 1, nakon nešto slabijeg starta prvenstva, ekipa Monaka igra sjajno u poslednje vreme i u ovom trenutku se tim sa stadiona “Luj II” nalazi na petom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i četvrtoplasirani Marsej, koji im između ostalog i dolazi u goste u ovom kolu.
U prošlom kolu je inače Monako odigrao još jedan dosta dobar meč i slavio na nimalo naivnom gostovanju kod Tuluza, kada je bilo 0:2.
Marsej sa druge strane nakon perfektnog starta sezone u poslednje vreme igra nešto slabije, iako je ova ekipa u prošlom kolu ostvarila veoma važan trijumf na svom terenu protiv Liona, kada je bilo 1:0.
Pre toga je tim sa Velodroma vezao nekoliko mečeva bez trijumfa, zbog čega je i usledio pad na četvrtu poziciju iako je u jednom trenutku četa Igora Tudora bila najbliži pratioc PSŽ-u.
Oba tima imaju iste ciljeve, a oni se naravno odnose na plasman u Ligu šampiona. Vrlo je moguće da nas očekuje jedan i te kako efikasan duel, ali ipak ovog puta dajemo prednost domaćoj ekipi koja igra zaista sjajno u poslednje vreme.
Kladionica Mozzartbet jedinicu plaća sa sjajnom kvotom 2.45.

Olimpijakos – AEK – 1 @ 2.35 u Mozzartbet

Poslednji duel u tiketu za nedelju nam posle duže vremena dolazi iz grčke lige, gde će snage odmeriti Olimpijakos i AEK.
Svakako da smo od Olimpijakosa dosta više očekivali ove sezone, a poražavajuće zvuči podatak da je ova ekipa i pored ogromnih ulaganja u prelaznom roku eliminisana već u grupnoj fazi Liga Evrope.
U grupi sa Frajburgom, Nantom i Karabagom, Olimpijakos je nažalost osvojio poslednje mesto u grupi sa samo dva osvojena boda, pa na proleće neće igrati ni u Ligi konferencija, što možda i nije toliko loše s obzirom da će se Pirejci u potpunosti fokusirati na nacionalni šampionat.
Nažalost, aktuelnom šampionu Grčke ni tamo ne cvetaju ruže, pošto se Olimpijakos u ovom trenutku nalazi na trećem mestu na tabeli uz čak deset bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Panatinaikos, što se u ovom trenutku čini možda i kao nenadoknadiva razlika.
U prošlom kolu je ruku na srce grčki velikan odigrao dobar meč na gostovanju kod Levadijakosa i slavio rezultatom 0:1.
U goste im ovog puta dolazi AEK koji se nakon dvanaest odigranih mečeva nalazi na drugom mestu na tabeli uz šest bodova manjka u odnosu na vodeći Panatinaikos.
Do sada je tim iz Atine odigrao dvanaest mečeva u najkvalitetnijem rangu grčkog fudbala i ostvario devet trijumfa, jedan remi i dva poraza.
U prošlom kolu je drugoplasirani tim na tabeli odigrao sjajan meč na svom terenu protiv OFI-ja sa Krita, i bez većih problema slavio rezultatom 3:0.
Ukoliko želi da se umeša u borbu za naslov prvaka Grčke, a sigurno da želi, Olimpijakos prosto mora da slavi na ovom duelu, a po našem mišljenju to će se i desiti, uz vrlo verovatno ne veliki broj golova.
Kvota na pobedu domaćina u kladionici Mozzartbet iznosi 2.35.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Mozzartbet iznosi 12.67.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.