Tip dana: Fulam – Mančester Junajted: Junajted traži bodove za miran zimski san!

U nedelju je sjajna ponuda za klađenje, a treba napomenuti da nam ovaj dan donosi i poslednje mečeve iz “liga petica” pred odlazak na zasluženu pauzu zbog početka Mundijala.
Za vas smo ovog puta analizirali duel između Fulama i Mančester Junajteda koji je zakazan za 17 časova i 30 minuta.

Fulam: Koliko može Fulam bez Mitrovića?

Kao što je opšte poznato, fudbaleri Fulama su na jedan jako ubedljiv način prošle sezone došli do plasmana u Premijer ligu i to pošto je tim iz Londona na kraju završio na prvom mestu na tabeli uz osam bodova viška u odnosu na trećeplasirani Hadersfild.
Ne treba ni pominjati da je najzaslužniji čovek za to bio reprezentativac Srbije, Aleksandar Mitrović koji je postao novi rekorder Čempionšipa po broju postignutih golova u sezoni.
Naime srpski reprezentativac je postigao 43 gola time prestigao dotadašnjeg rekordera Gaja Vitingema koji ga je postavio u sezoni 1992/93 dok je nosio dres Portsmuta.
Utisak je da će primarni cilj ovog puta biti naravno opstanak u društvu najboljih, a kada se sve sabere i oduzme deluje da svi navijači ekipe iz Londona mogu da budu zadovoljni sa dosadašnjim partijama svoje najbolje ekipe u ovogodišnjem izdanju engleske Premijer lige.
Naime, u ovom trenutku se Fulam nalazi na sjajnom devetom mestu na tabeli uz čak šest bodova viška u odnosu na najugroženije ekipe na tabeli, ali i uz podatak da londonski tim ima i meč manje.
U prošlom kolu je devetoplasirani tim na tabeli odigrao jedan hrabar meč na gostovanju kod Mančester Sitija, u kom su na kraju “Građani” nekako uspeli da dođu do trijumfa, pošto je taj duel na Etihadu završen rezultatom 2:1.
Čovek odluke bio je Haland koji je postigao gol sa bele tačke u sudijskoj nadoknadi, a zanimljivo je da je aktuelni šampion Engleske juče doživeo poraz na svom terenu od Brentforda (1:2).
Do sada je Fulam odigrao sedam mečeva na svom stadionu i doživeo samo jedan poraz, uz tri trijumfa, ali i isto toliko remija.
Ono što bi moglo da predstavlja veliki problem po tim iz Londona je to što Aleksandar Mitrović neće moći da pomogne svojim drugarima ni na ovom susretu, a pored njega trener domaćina neće moći da računa ni na Tetea, Solomona, Rida i Kebana.

Mančester Junajted: “Đavoli” moraju da idu na sva tri boda!

Brojne promene su se desile u Mančesteru po završetku prošle sezone, međutim, kako sada stvari stoje deluje da one nisu urodile plodom.
Podsećamo vas, Junajted je promenio trenera, u klub je stiglo nekoliko veoma dobrih fudbalera u vidu Kazemira, Antonija i Eriksena, međutim, u ovom trenutku se izabranici Ten Haga nalaze na petom mestu na tabeli uz čak šest bodova manjka u odnosu na četvrtoplasirani Totenhem, a poznato je da to četvrto mesto ujedno i poslednje koje na kraju šampionata donosi plasman u Ligu šampiona što bez ikakve sumnje jeste primarni cilj tima sa “Old Traforda” ove sezone.
U prošlom kolu je Junajted odigrao još jedan jako loš meč pošto je ova ekipa doživela poraz na gostovanju kod Aston Vile, a taj duel je završen rezultatom 1:3.
Ruku na srce, “đavoli” su se istom rivalu revanširali za poraz pre nekoliko dana i to u engleskom Liga Kupu, ali sigurno je da je to slaba uteha za sve navijače Mančester Junajteda, koji i ove sezone imaju prilike da gledaju jedan poprilično nepredvidiv tim.
Na poslednjih pet susreta četa Ten Haga je ostvarila dva trijumfa, dva remija uz taj pomenuti poraz u prošlom kolu od Aston Vile.
Na gostovanjima je tim sa “Old Traforda” do sada odigrao sedam mečeva i ostvario tri trijumfa, isto toliko poraza, ali i jedan remi.
Ne treba naravno zaboraviti da je engleski predstavnik uspeo da dođe do plasmana u nokaut fazu Liga Evrope, gde bez ikakve sumnje “đavoli” imaju ogromne ambicije, pošto je poznato da osvajač drugog po kvalitetu evropskog klupskog takmičenja naredne sezone ide direktno u Ligu šampiona.
Za kraj, što se tiče izostanaka, utisak je da trener Junajteda ima možda čak i više problema od svog kolege na klupi Fulama, pošto za ovaj veoma važan duel sa Fulamom neće moći da računa na Varana, Grinvuda i Daloa, dok su Kristijano Ronaldo, Sančo i Antoni pod velikim znakom pitanja.

Naš predlog

“Đavolima” će u mnogome na ovom meču biti olakšan posao pošto u timu Fulama neće biti Aleksandra Mitrovića, a na sve to Junajted ovde mora da ide na trijumf, pa vam savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.95.

Po svemu sudeći nas u Londonu očekuje i jedan i te kako efikasan meč, pa vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.65.

Za kraj, mišljenja smo da će izabranici Ten Haga postići dva ili više golova na ovom gostovanju kod Fulama, a sve to kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.79.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.