Tiket dana (utorak, 15.11.2022)

Tiket dana

U utorak je dosta slaba ponuda za klađenje, a to će po svemu sudeći biti slučaj do nedelje kada počinje Mundijal u Kataru.
Podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta
.

Derbi Kaunti – Torki – 4+ @ 1.90 u CircusBet

Prvi duel koji smo za vas analizirali u dnevnom tiketu za utorak nam dolazi iz engleskog FA Kupa, u okviru kog će Derbi Kaunti na svom terenu ugostiti Torki.
Jasno je da je Derbi veliki favorit na ovom meču protiv niželigaša, međutim, to se nije videlo u prvom duelu između ovih ekipa koji je završen bez pobednika, a veliku radost navijačima domaće ekipe doneo je Gudvin nakon gola za 2:2 u petom minutu sudijske nadoknade.
Inače, trenutno se Derbi Kaunti nalazi na šestom mestu na tabeli treće lige, a u prošlom kolu je ova ekipa odigrala jedan sjajan meč i slavila na gostovanju kod Milton Kejnsa, kada je bilo 1:3.
Što se tiče Torkija, ova simpatična ekipa se trenutno nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli pete engleske lige i kako sada stvari stoje sva je prilika da će ovaj tim na kraju šampionata ispasti iz lige.
U prošlom kolu je ovaj tim na svom terenu doživeo ubedljiv poraz od Česterfilda, a taj meč je završen rezultatom 1:5.
Naravno, pitanje pobednika na ovom duelu zaista ne bi smelo da se dovodi u pitanje, a kao i u prvom susretu između dveju ekipa, mišljenja smo da nas ponovo očekuje baš dosta golova, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 4+ za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 1.90.

Ocelul – Baja Mare – 1 @ 1.61 u CircusBet

Drugi duel u dnevnom tiketu nam dolazi iz rumunske druge lige, gde će nekadašnji učesnik Lige šampiona – Ocelul iz Galacija, na svom terenu ugostiti ekipu Baja Marea.
U ovom trenutku se Ocelul nalazi na sedmom mestu na tabeli, a zanimljivo je da će na kraju regularnog dela šampionata šest prvoplasiranih ekipa ići u doigravanje.
U prošlom kolu je tim iz Galacija odigrao jedan jako loš meč na gostovanju kod Uniree, koja je slavila na tom duelu rezultatom 1:0.
U goste sedmoplasiranom timu na tabeli ovog puta dolazi Baja Mare, koji se u ovom trenutku nalazi na petnaestom mestu na tabeli, i deluje da će se ovaj tim do kraja šampionata boriti za opstanak.
Ruku na srce, u poslednje vreme petnaestoplasirani tim na tabeli pruža nešto bolje partije, pa je tako ova ekipa na tri poslednja susreta bez poraza, a u tom periodu je Baja Mare dva puta remizirala i ostvarila jedan trijumf i to na svom terenu protiv Selimbara kada je bilo 3:0.
U prošlom kolu je ova ekipa remizirala sa Progresulom na svom terenu koji zanimljvo ima isti broj bodova kao i Baja Mare.
Ocelul igra fantastično na domaćem terenu gde je do sada ova ekipa ostvarila pet trijumfa uz dva remija, pa je i više nego jasno iz kog razloga vam ovde savetujemo da odigrate jedinicu koju CircusBet plaća sa kvotom 1.61.

FUS Rabat – Berkane – 1 @ 2.17 u CircusBet

Posle duže vremena smo za vas analizirali i jedan meč marokanskog šampionata, a ovog puta je izbor pao na duel između FUS Rabata i Berkanea.
Nakon sedam odigranih mečeva FUS Rabat se nalazi na sedmom mestu na tabeli, uz meč manjka u odnosu na gotovo sve timove u ligi, pa bi eventualnim trijumfom na ovom meču protiv Berkanea, Rabat došao do pozicije broj tri, koja inače na kraju šampionata donosi plasman u Afrički Kup Konfederacija.
Do sada je sedmoplasirani tim na tabeli odigrao sedam mečeva u prvenstvu Maroka i ostvario tri trijumfa, tri remija uz samo jedan poraz, i to baš u prošlom kolu na gostovanju kod Kazablanke, kada je bilo 1:0.
Pre toga je ovaj tim dosta teže nego što se očekivalo na svom terenu savladao poslednjeplasirani Tanger, a taj meč je završen rezultatom 1:0.
Što se tiče Berkanea, ovaj tim je prošlu sezonu završio na šestom mestu na tabeli, pa ako na taj način posmatramo stvari možemo slobodno konstatovati da smo više očekivali od ovog tima koji se u ovom trenutku nalazi na trinaestom mestu na tabeli sa samo šest osvojenih bodova.
Poražavajuće zvuči podatak da je ova ekipa svoj prvi trijumf zabeležila tek u prošlom kolu, kada je Berkane slavio na svom terenu protiv pretposlednje Kuribdže, rezultatom 1:0.
Na gostovanjima je do sada ovaj tim odigrao tri meča i ne zna za trijumf, a u tom periodu je ovaj tim dva puta remizirao, ali i doživeo jedan poraz.
Ne treba ovde očekivati previše golova, a prednost ovog puta dajemo domaćinu koji tradicionalno dobro igra na domaćem terenu i savetujemo vam da odigrate jedinicu uz kvotu 2.17 u CircusBetu.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici CircusBet iznosi 6.63.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.