Tip dana: Uila – Čiko: Ko će do plasmana u prvu ligu?

U utorak je poprilično siromašna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali revanš meč finala plej-ofa kolumbijske druge lige, u kom će Uila na svom terenu ugostiti Čiko.
Meč između ova dva tima je zakazan za 02:00h.

Uila: Može li Uila da stigne prednost Čika?

Za razliku od kolumbijske prve lige, čiji je sistem takmičenja dosta komplikovan, u drugom po rangu kvalitetu ove zemlje, je dosta prostije.
U plej-of ulazi prvih osam timova na kraju regularnog dela šampionata, nakon toga dobijemo dve grupe od po četiri tima, i na kraju pobednici grupa igraju u finalu za ulazak u prvu ligu.
Regularni deo prvenstva Uila je završila na trećem mestu na tabeli uz tri bodova manjka u odnosu na prvoplasiranu Fortalezu.
Uila je u svojoj grupi završila na prvom mestu, uz bod viška u odnosu na drugoplasirani Kvindio.
Na šest odigranih mečeva ovaj tim je ostvario četiri trijumfa, jedan remi, i samo jedan poraz, i to u poslednjem kolu od Kvindija kada je već bilo jasno da ćemo ovu ekipu gledati u velikom finalu, tako da je sigurno da taj neuspeh nije preterano teško pao svim navijačima ovog tima.
Na domaćem terenu je Uila u svojoj grupi odigrala tri meča i ostvarila dva trijumfa, uz jedan remi, i to u duelu protiv Real Santandera kada je bilo 1:1.
U preostala dva susreta su pobeđeni Tigres i Kvindio, uz podatak da je pobednik ove grupe na šest odigranih susreta postigao šest golova, a primio pet.
U prvom finalnom susretu Uila je nažalost doživela poraz na gostovanju kod Čika, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
Ostaće veliki žal jer je utisak da je ova ekipa mogla da se vrati kući i sa boljim rezultatom, pošto je pobedonosni gol Čiko postigao u 85. minutu susreta.
Za kraj, kada su u pitanju međusobni dueli između ova dva tima, zanimljivo je da na poslednjih šest sureta između Uile i Čika, Čiko ne zna za poraz, a u tom periodu je tim koji ima lepu prednost uoči ovog revanša, ostvario čak četiri trijumfa, uz dva remija.

Čiko: Gostima odgovara i remi!

Kako sada stvari stoje, fudbaleri Čika se nalaze nadomaka plasmanu u najkvalitetniji rang kolumbijskog fudbala, a za to će im biti dovoljan i bod na gostovanju kod Uile, koju su kao što smo već maločas napomenuli pobedili u prvom meču velikog finala, i to pred svojim navijačima.
Krenimo redom. Regularni deo šampionata Čiko je završio na sedmom mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na drugoplasiranu Bogotu, pa možemo konstatovati da se vrlo lako moglo dogoditi da ovaj tim na kraju i ne gledamo u doigravanju, ali da tako ne bude pobrinuo se Arijeta, koji je u poslednjem kolu regularnog dela prvensva doneo svom timu bod sa penala u duelu protiv Ljanoresa, koji je završen rezultatom 1:1.
U plej-ofu je ova ekipa pružala daleko bolje partije za razliku od regularnog dela šampionata, pošto je Čiko na kraju završio na prvom mestu na tabeli uz dva boda viška u odnosu na upravo Ljaneros.
U svojoj grupi je finalista plej-ofa odigrao šest mečeva i ostvario četiri trijumfa, jedan poraz i jedan remi.
Za razliku od Uile koja je odmah na samom startu započela dobro, Čiko je imao velikih problema na startu doigravanja, međutim, kada je to bilo najbolje ovaj tim je odigrao tri fantastična susreta i upisao tri vezana trijumfa.
U poslednjem kolu plej-ofa, ova ekipa je slavila na gostovanju kod Barankuile, a taj meč je završen rezultatom 0:2.
Treba naravno napomenuti i da je na tri poslednja meča pored tri vezana trijumfa, Čiko uspeo da sva tri puta sačuva svoju mrežu, a to se između ostalog desilo i u prvom meču velikog finala, a ostaje da se vidi da li će ovaj tim uspeti u tome i u revanšu, što bi skoro sigurno značilo plasman u prvu ligu Kolumbije, pošto, kao što smo već napomenuli, Čiku će za ulazak u društvo najboljih na ovom meču biti dovoljan i nerešen ishod.

Naš predlog

Radi se o dve ekipe podjednakog kvaliteta, što se najbolje videlo i u prvom meču finala plej-ofa, a sva je prilika da ni ovog puta neće biti previše golova, pa vam savetujemo da probate sa igrom 0-2 gola za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.40.

Domaćin nema previše izbora, već da ide na trijumf na ovom susretu, a vrlo je moguće da će se to i desiti zbog čega vam savetujemo da probate sa jedinicom za koju je kladionica Meridianbet pripremila fantastičnu kvotu 2.90.

Za kraj, savetujemo vam da probate sa kombinacijom 1X&0-3 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.