3,2,1… POČINJE MUNDIJAL! Iskoristi NAJVEĆE KVOTE u Meridianu i osvoji VREDNE NAGRADE

Čekanju je kraj – počinje Svetsko prvenstvo!

Odbrojavanju je konačno došao kraj! Svetsko prvenstvo startuje, što znači da nas narednih mesec dana čeka pravi fudbalski spektakl.

Kao što je svima već poznato, samo najbolje svetske reprezentacije našle su se u Kataru, a na radost svih nas, među njima je i Srbija! Euforija je velika, te se iskreno svi nadamo da će nas “Orlovi” obradovati što boljim plasmanom.

U Kataru se nalaze brojne fudbalske zvezde i definitivno najbolji igrači današnjice, koji će dati sve od sebe da nam prikažu fudbalsko umeće – sjajne golove, brze driblinge, maestralne poteze i na kraju prirede veličanstvene pobede.

Već u nedelju očekuje nas svečana ceremonija otvaranja, kao i utakmica Ekvadora i domaćina Katara, a nakon toga – sledi ono najbolje. Utakmice najboljih svetskih selekcija.

Za potpuni užitak u ovom planetarnom događaju, pobrinula se sportska kladionica Meridian, koja donosi SPECIJAL ZA MUNDIJAL sa više od 5.000 opcija za igru, a pored toga i priliku da osvojite vredne robne i novčane nagrade!

FIRST MINUTE PONUDA – SASTAVI TIKET ZA SVETSKO, POKLANJAMO TI 2.000 DINARA!!!

I zato, krenimo redom. U novu fudbalsku avanturu uđite potpuno spremni: registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, jer vas ova kladionica časti sa 2.000 RSD i to BEZ USLOVA!

Dakle, sve što je potrebno jeste da se registrujete i onda ste spremni za nove kladioničarske iazove. Već naredni klik vodi vas na specijal za Svetsko prvenstvo, a tamo vas čekaju NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI!

Za sada ćemo se pozabaviti ponudom za novog svetskog šampiona, a preostale igre možete pronaći na sajtu Meridian kladionice.

Kvote za osvajače Svetskog prvenstva:

Brazil – kvota 5.00

Francuska – kvota 7.00

Argentina – kvota 6.50

Engleska – kvota 8.50

Španija – kvota 9.00

Srbija – kvota 130

Ono što je takođe zanimljivo jeste što vas upravo ovakav tiket može dovesti do fantastičnih nagrada, a neke od njih su iPhone, iPad, Mac, apple watch i tako dalje… Kako? Tako što ćete pogoditi najveću kvotu, a tiket čak i ne mora biti dobitan. Sve detalje saznajte OVDE i ne zaboravite – Mundijal se prati u Meridianu!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.