Tiket dana (subota, 19.11.2022)

Tiket dana

Samo jedan dan je do početka Mundijala, a danas ćemo se posvetiti nižim ligama koje se još uvek igraju. Predložene kvote bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Herakles – Oss – 1/1,2+ @ 1.98 u Meridianbet

Vodeći tim holandske Erstedivizije dočekuje tim Oss-a. Cilj Heraklesa je da se vrati u Erediviziju i za sada im ide dosta dobro, prvi su u ligi ali ne smeju da se opuštaju s obzirom da su im za petama Cvole i MVV iz Mastrihta. Tim iz Almela igra odlično na svom terenu i na prvih sedam utakmica pobedio je 6 puta, a samo je Mastriht odneo bod. To nije čudo jer je Herakles prethodnih osam godina proveo u eliti holandskog fudbala i zadatak im je da se tamo ekspresno vrate. Oss je u donjem delu tabele, neće ispasti ali će otaljavati posao do kraja sezone. Na strani su uspeli dva puta da pobede ali je to nemoguća misija u Almelu. Uz prelaz na domaćina dodajemo i dva gola za Herakles. Za kombinaciju 1/1,2+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.98.

Invernis – Ejr junajted – 2 @ 2.32 u Meridianbet

Invernis Kaledonijan ne može da bude zadovoljan dosadašnjim tokom sezzone u škotskom Čempionšipu. Nalaze se na 6. mestu, ali zaostatak za vodećim Ejr junajtedom nije veliki, iznosi samo šest bodova. Ukoliko bi na svom terenu pobedili lidera prepolovili bi zaostatak, ali su ispred njih i Morton, Dandi i Kvins Park, pa nam u ovoj ligi predstoji neizvesna bitka za jedno mesto koje direktno vodi u elitu. Šansu da igra u najjačem rangu u Škotskoj imaće i drugoplasirani tim ali će morati u baraž. Gosti iz grada Ejr na jugu zemlje igraju odlično na strani u prvih sedam utakmica pobedili su čak pet puta. Više bodova je Ejr junajted osvojio na strani nego na svom terenu. Biće to problem za Invernis koji na svom terenu nije toliko ubedljiv i osvojio je samo 9 bodova naspram 13 koliko je doneo sa gostovanja. U prvom međusobnom duelu ove sezone Invernis je slavio minimalan trijumf u Ejru i smatramo da je došlo vreme za revanš. Predlog je dvojka sa koeficijentom 2.32 u kladionici Meridianbet.

Oksford junajted – Forest Grin – 1,2+ @ 1.80 u Meridianbet

Ekipa iz čuvenog univerzitetskog centra u Engleskoj u odličnoj je formi i bez poraza je u prethodnih pet kola. U tom intervalu imaju dva trijumfa i tri remija ali su bili izuzetno efikasni i mreže svojih rivala tresli su 10 puta. U goste im dolazi ekipa Forest Grina, tim koji se ne može pohvaliti dobrom formom u ovom trenutku i bez trijumfa su u prethodnih šest kola. Veliki problem im je efikasnost, dali su samo jedan gol na četiri poeslednja meča i to je ono što mora da zabrine. ”Zelena šuma” je na poslednjem mestu na tabeli Lige 1, imaju samo 13 bodova iz 18 utakmica i ako žele da opstanu u trećem po jačini rangu engleskog fudbala, moraće da zaigraju mnogo bolje. Oksford je u sredini tabele ali sa dobrim izgledima da se približi vodećim timovima. Verujemo da će upisati novu trojku protiv slabašnog Forest Grina, a pored jedinice dodajemo i dva gola na domaćina. Za 1,2+ kvota je 1.80 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Meridianbet iznosi 8.27.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.