SKRATI PUT DO BOGATSTVA: Meridian ti daje milion razloga da utorak postane tvoj omiljeni dan – uloguj se na svoj nalog i preuzmi BONUS!

Vreme je za super utorak bonus u Meridianu!

Fudbal je i inače najvažnija sporedna stvar na svetu, ali sada kada je Svetsko prvenstvo startovalo – zaista ne postoji ništa drugo što je vredno vaše pažnje.

Barem vas koji ste zaljubljenici u sport. Imaćete priliku narednih mesec dana da uživate u potezima pravih majstora, nadamo se “kiši” golova, a ko zna – možda na kraju i velikom slavlju fudbalske reprezentacije Srbije i čitave nacije.

Put do “boginje” je dug, ali put do bogatstva možete malo i skratiti. Prečice su uvek poželjne, a jednu vam donosi sportska kladionica Meridian. Naime, sigurni smo da ste dobro obavešteni o fantastičnom BONUSU DOBRODOŠLICE koji Meridian daje svim novoregistrovanim korisnicima – uz samo par klikova 2.000 RSD stiže na vaš račun, ali to nije sve…

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS BEZ USLOVA!

Uz Mundijal stiže i brdo bonusa i jedan može biti vaš bez imalo truda! Želiš bonus? Imamo sjajne vesti za tebe –  vreme je zaSUPER UTORAK BONUS!

Da bi preuzeo bonus, dovoljno je da se svakog utorka u 13 časova uloguješ na svoj nalog i možda baš tebe čeka bonus za sportsko klađenje!

Napravi podsetnik za utorak i sačekaj svoj poklon! A, onda… Sakupi bonuse i odigraj mundijalski tiket i to na Srbiju!

Ko zna – možda ti donese pravo bogatstvo!

NOVO U MERIDIANU: U periodu trajanja Svetskog prvenstva u fudbalu učestvuj u promociji POGODI NAJVEĆU KVOTU i budi među 30 najboljih, jer su nagrade svetske! Pobednici su oni igrači koji na kraju takmičarskog perioda budu imali tiket sa najvećom pogođenom kvotom, a ono što je važno – tiket ne mora biti dobitan. Saznaj detalje OVDE i priključi se zabavi!

7 Comments

  1. Odlicnu nagradnu igru je ubacio meridian sa najvecoom kvotom ali da tiket ne mora biti dobitan sto je top.A nagrade?meridian tu nikada ne stedi

  2. Nekada su bonusi u meridianu bili smesni iskreno ali u poslednjih godinu dana sam bas bas zadovoljan,cak i vise puta bas prijatno iznenadjen.Kako god bonus se trosi na SP naravno

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.