MAGIČAN POKLON NA PRVI DEPOZIT: 100% SPORT BONUSA I 200 SPINOVA

Nakon bonusa dobrodošlice, Meridian je novajlijama pripremio bonus na prvi depozit! Osvoji do 10.000 DINARA SPORT BONUSA i 200 POKLON SPINOVA!

Predstavljamo još jednu promociju koja će oduševiti kako ljubitelje sportskog klađenja, tako i obožavaoce slot/live dealer igara. Meridian je pripremio još jedno specijalno iznenađenje za novajlije.

Čim se registrujete u Meridianu očekuje vas fantastičan poklon: 2.000 DINARA BONUSA i 200 POKLON SPINOVA na slot igri Maya’s Treasure će biti uplaćeno na vaš korisnički nalog.

Međutim, sa poklonima ni tu nije kraj! Nakon neodoljivog BONUSA DOBRODOŠLICE očekuje vas sjajan BONUS NA PRVI DEPOZIT!

Ako na svoj korisnički nalog uplatite 500 DINARA ili više od toga, osvojićete100% SPORT BONUSA i 200 SPINOVA na avaturističkoj slot igri Pirates Power!

Maksimalan iznos bonusa koji možete osvojiti na ovaj način je 10.000 DINARA!

Bonus novac je potrebno da iskoristite u danu uplate prvog depozita. Odigrajte tiket od minimum tri para sa pojedinačnim kvotama 1.5 ili više.

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Kada je o sportskom klađenju reč, ovog četvrtka nas očekuje SPEKTAKL! Došao je red na prvi susret naše fudbalske reprezentacije na Svetskom prvenstvu!

Prvi protivnik je ujedno i prvi favorit za osvajanje prvenstva! Ali, “Orlovi” su pokazali zavidnu formu pa nas ne bi iznenadilo i iznenađenje protiv “Karioka”. Mitrović i Vlahović su spremni, Tadić je konstantno dobar pa će odbrana Brazila biti na mukama – odaberite svoj tip i stavite ga na tiket!

Nakon što sastavite tiket, pridružite se gusarima u poteri za blagom i odigrate spinove na slotu Pirates Power.

Ne propustite magičnu zabavu, ekskluzivno u Meridianu!

6 Comments

  1. Nikad bolji bonusi za pridošlice, prvo kad se registruješ dobiješ 2000 dinara i 200 spinova na igri Majino blago, a onda kad uplatiš depozit dobiješ 100% sport bonusa i 200 spinova na drugoj igri, ima li igde veća dobrodošlica?!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.