Tiket dana Evroliga (petak, 25.11.2022)

Još pet večerašnjih utakmica i spušta se zavesa na 10. kolo Evrolige. Bila je ovo naporna sedmica sa dva kola u elitnom košarkaškom takmičenju, pa ekipama nije bilo lako. Predložene kvote i granice mogu biti menjane.

Monako – Bajern – 1,UP + (granica 156,5) @ 2.43 u CircusBet

Monako je izgubio veliki derbi od Fenera pre dva dana i propustio priliku da se izjednači liderom. Bio je to pravi revolveraški obračun, oba tima ubacila su skoro po 100 poena, ali moramo da priznamo da smo tako nešto i očekivali. Sada Kneževi imaju šest pobeda i tri poraza i u meču sa Bajernom nemaju izbora, moraju da pobede. Bavarci su došli do daha nakon četiri startna poraza, sada imaju 3 trijufma i šest neuspeha, a u sredu su pobedili u Vilerbanu ekipu Asvela, posle još jedne dramatične završnice. To je bio drugi vezani trijumf Trinkijerijeve ekipe na starni posle pobede nad Albom u Berlinu. Već nekoliko mečeva najefikasniji kod Monaka je Džordan Lojd, ali sve bolje igraju i Eli Okobo i centar Donatas Motiejunas. Naravno, Saša Obradović uvek može da očekuje hrpu poena od najboljeg strelca Majka Džejmsa. U timu Bajerna Vladimir Lučić je po prvi put bio najefikasniji u Lionu, a još jednu dobru partiju odigrali su Obst i Vajler-Beb. Gosti se oslanjaju na odbranu, ali je Monako tim koji svakom može da ubaci 90 poena. Zato je naš predlog jedinica uz ukupno više poena. Za 1,UP+ kvota je 2.43 u kladionici CircusBet.

Panatinaikos – Asvel – UP – (granica 157,5) @ 1.91 u CircusBet

Dolaskom Dvejna Bejkona u Pao ovaj tim postao je napadačka mašina. Nismo navikli da Radonjićeve ekipe igraju na koš više, ali kada u sastavu imate Derika Vilijamsa i Dvejna Bejkona, drugačije ni ne možete da igrate. Ova dvojica su najefikasnica u ekipi, ali je Oskara za meč protiv Virtusa zaslužio i odličn plejmejker Nejt Volters, od čijeg se povratka nakon povrede sve promenilo nabolje. I drugi plejmejker je bio odličan, a radi se o Patrisu Liju. Mnogo sreće imao je Pao u duelu sa Virtusom, gosti su imali priliku da pobede i u regularnom toku i u produžetku, ali su ”zeleni” ostvarili svoj treći trijumf. Asvel polako tone na tabeli, Parkerov tim je imao neke iznenađujuće pobede, poput onih u Valensiji i Bolonji, ali su sada u seriji od tri poraza u Evroligi. Mada imaju iskusnog Nanda De Koloa, čini se da njemu treba pomoć ostalih saigrača u napadačkom delu, u odbrani je Monako jedna od najpotentnijih ekipa. Verujemo da će gosti nametnuti svoj stil i da će na ovom meču biti manje poena od ponuđene granice koja je u kladionici CircusBet na 157,5 koševa sa koeficijentom 1.91.

Valensija – Žalgiris – UP – (granica 160,5) @ 1.88 u CircusBet

Bez Krisa Džonsa Valenija je dosta lako izgubila od Reala na svom parketu pre dva dana, a pitanje je hoće li odlični košarkaš biti u sastavu i protiv Litvanaca. Pored njega u timu od starta sezone nema Hermansona i Valensija je u problemima, pogotovo jer ni Kubanac Rivero nije potpuno fit. Protiv Reala najbolji meč je odigrao iskusni Belgijanac Van Rosom a standardno dobar bio je i Bojan Dubljević. Da bi se pobedilo protiv Reala, ali i ostalih ekipa iz Evrolige potrebno vam je više raspoloženih košarkaša. Džared Harper je jedan od onih koji bi morao da pripomogne, kao i Klemen Prepelič i Viktor Klaver. ”Slepi miševi” su na svom parketu pobedili dva puta, a tri puta su poraženi, pa se ne može reći da su ”domaćinska” ekipa. S druge strane uspeli su da slave u Istanbulu protiv aktuelnog šampiona Efesa. Žalgiris je potpuno podbacio na gostovanju u Vitoriji gde su izgubili sa 20 koševa razlike. U tom meču samo su Ulanovas i Evas bili na visini zadatka dok su svi ostali podbacili. Kalnijetis je van stroja ali se Makvitis već navikao bez njega. Da bi se dobila Valensija mnogo bolje moraju da odigraju Brazdejkis, Smits i Lekavičijus. Po nama je ovo još jedan meč u kome će doći manje poena ukupno u odnosu na ponuđenu granicu. Ona je na 160,5 poena u kladionici CircusBet, a za (-) poene ukupno kvota je 1.88.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici CircusBet iznosi 8.72.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.