Tiket dana (petak, 25.11.2022)

Tiket dana

Pobedom Brazila nad Srbijom završeno je prvo kolo na Mundijalu. Već od danas kreće drugo. Pored Svetskog prvenstva igraće se i neke niže evropske lige. Predložene kvote su važile u trenutku pisanja tiketa.

Katar – Senegal – 2 @ 1.65 u MaxBet

Jedna od ove dve selekcije verovatno će ostati bez šansi za drugi krug već po završetku drugog kola. Oba reprezentacije poražene su na startu identičnim rezultatom 2:0, domaćin od Ekvadora a Senegal od Holandije. Katar je razočarao. Znalo se da ova selekcija ne poseduje neki poseban kvalitet, ali se očekivalo da barem budu hrabri i borbeni, sudeći da su domaćini i da prvi put igraju na Mundijalu. Ništa od toga se nije dogodilo, Katarani su lako položili oružje pred samo solidnim Ekvadorcima i predviđamo brzi kraj za njih na ovom takmičenju. Senegal se dobro držao protiv ”Lala” sve do finiša, a onda je Mendi poleteo u prazno a Gakpo ni kriv ni dužan ubacio loptu u mrežu. Bilo je to u 84. minutu, da bi u devetom minutu nadokande Klasen postavio konačan rezultat. Pokazalo se da je Senegal bez Manea sasviv drugačiji tim i njihove ambicije ugušenu su u onom trenutku kada se sjajni fudbaler povredio u dresu Bajerna u meču sa Verderom pre dvadesetak dana. Ipak, ako želi makar u drugi krug Senegal mora da pobedi Katar i onda sa Ekvadorom u direktom okršaju odluči svoju sudbinu. Verujemo da su Afrikanci bolji od Katara i da će sada pobediti. Za dvojku se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 1.65.

Ueska – Sporting – 0-2 @ 1.55 u MaxBet

Prvu utakmicu 17. kola španske Segunde igraju Ueska i Sporting iz Hihona. Domaći tim je počeo dobro sezonu, ali je u prethodna tri kola dođiveo dva poraza. To je dovelo do pada na tabeli, pa je Ueska sada na 9. mestu sa 23 osvojena boda. U goste im dolazi tim Sportinga koji ne gubi često, ali retko i pobeđuje. Tim iz Hihona ima čak sedam remija, od toga četiri u poslednjih pet kola, a iza sebe imaju tri vezana. Na strani su relativno bezopasni, nisu pobedili na poslednjih šest kola, imaju tri poraza i tri remija, a jedinu pobedu ostvarili su protiv Ponferadine još početkom septembra. Prošle sezone oba meča okončana su rezultatm 1:1, a pre dve godine Ueska je oba puta slavila sa 1:0. Ni sada ne očekujemo više od dva gola na utakmici, a za 0-2 gola kvota je 1.55 u kladionici MaxBet.

Iverdon – Ksamaks – 1x,4+ @ 3.15 u MaxBet

Ksamaks se preporodio u odnosu na početak sezone kada se mislilo da će sigurno završiti na poslednjem mestu u švajcarskoj Čelendž ligi. I sada su poslednji, ali su uhvatili korak sa ostalim timovima iz donjeg dela tabele. Ekipa iz Nojšatela je startovala sa sedam uzastopnih poraza, a posle 9 rundi imali su samo jedan bod. U narednih osam kola uzeli su čak 11, a bez poraza su na prethodnih šest, mada su čak pet puta igrali nerešeno. Iverdon je na odličnom trećem mestu i da je sada kraj prvenstva ovaj tim bi igrao baraž za plasman u Super ligu. Ipak, poraz u prošlom kolu od Lozane Ouši pokazao je da je ova ekipa van forme i nije čudo da su izgubili dva puta u poslednja tri kola. Iverdon igra dobro na svom terenu, u poslednje tri utakmice su pobedili i dali čak deset golova. Biće golova i protiv Ksamksa. u prvom delu sezone Iverdon je slavio u Nojšatelu sa 3:2, a naš predlog je dupla šansa na domaćina uz dosta golova. Za 1x,4+ koeficijent je 3.15 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici MaxBet iznosi 8.06.

1 Trackback / Pingback

  1. Tiket dana (petak, 25.11.2022) - Tiket Dana

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.