MEKSIKO NAPADA MESIJA I “GAUČOSE” – Preuzmi 2.000 RSD BONUSA i sastavi tiket za prolaz!

Meridian ti poklanja najveći bonus dobrodošlice

Subota – mnogi bi rekli klasičan fudbalski dan, ali za razliku od onih subota na koje smo navikli, kada je na programu redovno kolo domaće lige i najjačih evropskih, ova je zaista posebna.

Svetsko prvenstvo u Kataru se polako zahuktava, a danas ćemo gledati i nastavak druge runde grupne faze Mundijala.

Na programu su četiri utakmice:

11.00 Tunis – Australija

14.00 Poljska – Saudijska Arabija

17.00 Francuska – Danska

20.00 Argentina – Meksiko

Rezultatski – svi dueli su zanimljivi: u okršaju protiv Danaca, Tunis je uspeo da sačuva mrežu, te su mnogi saglasni da je bod i te kako iznenađujuć; Saudijska Arabija je upisala istorijsku pobedu nad Argentinom koja je definitivno na startu prvenstva priredila najveći šok; furiozni Francuzi uspeli su “kengurima” da spakuju četiri lopte u mrežu, pa će biti interesantno videti da li će i danas biti tako uspešni, dok se Meksikancima pruža prilika da prirede još jedan hladan tuš “gaučosima”.

Nema sumnje da je pred nama vikend za uživanje, a kako bi ovaj dan imao posebnu draž – na scenu stupa sportskla kladionica Meridian, koja pored najvećeg specijala za Mundijal sa više od 5.000 opcija za igru i najvećih kvota, ove subote donosi i NAJVEĆI BONUS DOBRODOŠLICE!

ZA MUNDIJALSKI TIKET STIŽE ČAK 2.000 DINARA BONUSA ZA ONLINE KLAĐENJE!

Ukoliko još uvek nemaš otvoren nalog na meridianbet.rs sajtu, registruj se već danas jer automatski dobijaš fantastičan bonus bez uslova – čak 2.000 dinara za tiket!

Čekiraj najveću ponudu za Svetsko prvenstvo, sastavi dobitnu kombinaciju i obraduj sebe za još jedan fudbalski praznik!

5 Comments

  1. Ne verujem da ce Argentina danass kiksnuti nakon prvog poraza,dace sve od sebe .Francuzi su mi mec dana i to cekam da igram uzivo u meridianu

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.