Tiket dana (subota, 26.11.2022)

Tiket dana

Nastavljaju se okršaji u Kataru, danas je na programu 2. kolo u grupama C i D, a očekuju nas i dva velika derbija. Francuska igra sa Danskom, a Argentina vadi fleke protiv Meksika. Igra se i FA kup u Engleskoj. Predložene kvote mogu biti neznatno izmenjene.

Poljska – Saudijska Arabija – 1x,0-2 @ 2.00 u Mozzartbet

Najveću senzaciju, rekli bismo ne samo ovog Mundijala, napravila je Saudijska Arabija u prvom kolu pobedom nad Argentinom. Da čudo bude veće ”prinčevi pustinje” su do pobede stigli posle vođstva Gaučosa u prvih 45 minuta. Cela Azija sada je na strani Saudijaca, protiv Poljske igraće za istoriju i svoj drugi plasman u nokaut fazu, posle onog 1994. godine u SAD. Poljaci su u prvoj utakmici odigrali bez golova protiv Meksika, a tragičar je bio Robert Levandovski koji nije realizovao jedanaesterac koji je, ruku na srce, sam i iznudio. Poljaci nisu prošli grupu na prethodna tri učešća a poslednji veći uspeh dogodio im se još u Meksiku 1986. godine kada su igrali u četvrtfinalu. Ove dve selekcije su se sastale samo jednom u svojoj istoriji, a i to je bio prijateljski meč. Dobila ga je Poljska, a i sada je evropska selekcija favorit. Međutim, nemojte potceniti voljni momenat u ekipi Saudijske Arabije koji je sada na maksimumu nakon pobede nad Argentinom. Za arapski tim i bod bi bio puna kapa i oni će pokušati fanatičnom odbranom da do njega stignu. Naš predlog je dupla šansa na Poljsku uz mali broj golova. Za 1x,0-2 kvota je 2.00 u kladionici Mozzartbet.

Francuska – Danska – GG3+ @ 2.50 u Mozzartbet

Kao i pre četiri godine Francuzi i Danci su u istoj grupi na Mundijalu. U Rusiji su oba tima uspešno prebrodila prvu fazu a ”Trikolori” su na kraju stigli i do svoje druge titule. Danska nije otišla tako daleko i ispala je u osmini finala. Posle prvog kola Francuska može biti mnogo zadovoljnija. Pobedili su ubedljivo Australiju i to posle primljenog gola u ranoj fazi meča. Na kraju su svetski šampioni pobedili sa 4:1, a dvostruki strelac bio je iskusni Olivije Žiru koji je tako postao rekorder nacionalnog tima. Veliki udarac za tim Didijea Dešana dogodio se neposredno pred nastup na Mundijalu kada je zbog povrede otpao Karim Benzema. Pre njga se povredio i napadač lajpciga Nkunku, ali ”Petlići” imaju toliko dobar napadčki potencijal, da se to neće ni osetiti. Kilijan Mbape je protiv ”Kengura” samo nagovestio ogromne mogućnosti i uspeo je jednom da se upiše u strelce. Danska je razočarala u duelu sa Tunisom. Osvojili su bod i n e smeju sebi da dozvole poraz od Francuske jer bi tada bili u teškoj situaciji. ”Vikinzi” umeju da igraju protiv Francuske, na dva poslednja duela bili su bolji u okvoru Lige nacija, a i prethodni put na Mundijalu bilo je nerešeno. U Rusiji nije bilo golova, ali sada mislimo da će ih biti i to na obe strane. Naš predlog je GG3+ sa kvotom koja u kladionici Mozzartbet iznosi 2.50.

Tun – Vaduz – 1 @ 1.92 u Mozzarbet

Izgleda da je Tun zakasnio sa ulaskom u formu. Bivši superligaš je pobedio u dva prethodna kola i uhvatio priključak sa vodećim timovima. Podsećamo da će ove sezone dve prvoplasirane ekipe, a ne samo jedna kao ranije, ići direktno u elitu, dok će trećeplasirani tim igrati baraž. Sve je to zbog činjenice da se Super liga širi za dve ekipe u narednoj takmičarskoj sezoni. Ipak, Tun je još daleko od vrha, nalazi se na 7. mestu a vodeći dvojac ima čak 12 bodova više. Nije to ništa što ne može da se signe na proleće, liga je vrlo izjednačena i samo treba vezati par pobeda. Ukoliko savladaju Vaduz biće to treći vezani trijumf posle koga bi mogli mirnije na zimsku pauzu. Ekipa iz Lihtenštajan je slabija od Tuna, oni su jedno mesto ispod ali sa pet bodova manje. U prethodnom kolu su minimalnim rezultatom pobedili Lozanu i tako prekinuli niz od šest utakmica bez pobede, računajući i mečeve u grupnoj fazi Lige konferencija u kojoj su nastupali. U prvom delu sezone Tun je slavio u Vaduzu sa 4:2, a i sada verujemo u njihov trijumf a za jedinicu je koeficijent u kladionici Mozzartbet 1.92.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Mozzartbet iznosi 9.60.

1 Trackback / Pingback

  1. Tiket dana (subota, 26.11.2022) - Tiket Dana

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.