Tiket dana (nedelja, 27.11.2022)

Tiket dana

Pred nama je, posle dužeg vremena, sasvim solidna ponuda za klađenje. Pored utakmica Mundijala u Kataru, a njih je ponovo četiri, tu su i redovna kola u Seriji B i španskoj Segundi. Predložene kvote bile su važeće u vreme sastavljanja tiketa.

Hrvatska – Kanada – GG @ 1.81 u CircusBet

Ako je neko zakinut posle prvog kola, to je sigurno selekcija Kanade. Izgubili su minimalnim rezultatom od Belgije, trećeplasiranog tima sa prethodnog Mundijala, ali su sigurno zaslužili makar bod. Imali su promašen penal, sudija ih je oštetio za još dva nedosuđena, a i pored svega toga propustili su veliki broj prilika, posebno u prvih 45 minuta. Neko bi rekao da će im se to vratiti, možda već protiv Hrvata. ”Vatreni” su protiv maroka odigrali jedan sasvim prosečan meč koji je završen bez pobednika i bez golova. Naravno da se više očekivalo od ekipe Zlatka Dalića, ali nisu ni Marokanci ”mačiji kašalj”. Ovo je turnirski deo takmičenja i najvažnije je proći u nokaut fazu, svejedno sa koje pozicije. Kanada nije igrala na Svetskom prvenstvu od Meksika 1986. kada su izgubili sva tri meča u grupi i nisu dali ni gol. I u četvrtom mundijalskom meču ostali su bez boda i bez gola, a smatramo da će vreme da makar zatresu mrežu rivala. Uopšte nije loš tim koji predvodiDžon Herdman, koji je do sada predvodio ženske ekipe, ali mu fudbaleri igraju muški. Naš predlog je igra gol-gol s obzirom da remi ne odgovara nijednoj od ove dve ekipe. Za GG se u kladionici CircusBet dobija koeficijent 1.81.

Lugo – Levante – 2 @ 1.98 u CircusBet

Ekipa iz Valensije želela bi da se odmah vrati u La Ligu ali se pokazalo, i u primerima drugih timova, da to ne ide baš lako. Kada se ispadne iz španske elite očekuju vas svih sedam krugova pakla da bi ponovo zaslužili ”druženje” sa Realom, Barselonom, Seviljom, Viljarealom i ostalima. Levante je posle 16 kola na četvrtom mestu i sigurno da nisu u potpunosti zadovoljni svojim učinkom. Ispred njih su lider Alaves, te Burgos i Las Palmas, dok Eibar ima isti broj poena kao i oni. Sve su to ozbiljne ekipe koje imaju isti volji, a ne smemo zaboraviti ni Granadu, Uesku i još neke bivše prvoligaše. Alaves im beži 4 boda, Baskijci su svakako dostižni, pogotovo ako nastave sa ovakvim igrama i rezultatima kao u prethodnih mesec i po. Na poslednja sedam kola Levante ima pet pobeda i dva remija i najviše zahvaljujući ovoj seriji nalaze se tako visoko na tabeli Segunde. Odlaze u Lugo gde ih čeka tim koji je u jako lošoj formi. Domaćin nije pobedio na poslednje četiri utakmice, uzeli su u tom periodu samo jedan bod, a imaju samo jedan trijumf u poslednjih 12 kola. Zato su u zoni ispadanja, nalaze se na 20. mestu i pod hitno bi morali da upišu neki trijumf. Teško da će to uraditi protiv Levantea, gosti su favoriti i slaviće pobedu. Za dvojku se u kladionici CircusBet dobija koeficijent koji iznosi 1.98.

Beveren – Lomel – 1/1 @ 2.17 u CircusBet

Lider beligijske druge lige prekunio je niz od tri uzastopne pobede u prethodnom kolu kada je na svom terenu remizirao sa RWDM 47 iz Brisela. Upravo im je ta ekipe najveći konkurent i ima isti broj bodova kao i bivđi prvoligaš, s tim da Vasland Beveren ima jedan zaostali meč. To je ovaj duel sa Lomelom, timom koji se nalazi na 8. poziciji i bori se da do kraja regularnog dela šampionata izbori plasman u plej-ofu, u kome će igrati prva polovina tabele, tačnije šest prvoplasiranih ekipa. Ostalo je još dosta utakmica a njihov zaostatak za timovima iz gornje polovine itekako je dostižan. Lomel je još uvek bez nerešenog rezulatat, na 14 utakmica pobedili su 6 puta dok su osam mečeva izgubili. U prethodnom kolu su slavili protiv mladog tima Genka, lidera elitne divizije i malo popravili utisak. U prvom delu sezone Lomel je na svom terenu izgubio od Beverna sa 2:0 i ne verujemo da mogu do povoljnog rezultata u Beverenu. Naš predlog je prelaz 1/1 sa kvotom 2.17 u kladionici CircusBet.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici CircusBet iznosi 7.78.

1 Trackback / Pingback

  1. Tiket dana (nedelja, 27.11.2022) - Tiket Dana

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.