Tiket dana (utorak, 29.11.2022)

Tiket dana

Utakmicama u A i B grupi započinje treće kolo grupne faze na Mundijalu u Kataru. Već večeras saznaćemo četiri ekipe koje će igrati u osmini finala. Predložene kvote bile su aktuelne u trenutku sastavljanja tiketa.

Holandija – Katar – 1/1,3+ @ 1.90 u Mozzartbet

”Lale” su se već plasirale u osminu finala, a ostalo je samo da se vidi da li sa prve ili druge pozicije. Uvereni smo da će biti pobednici grupe s obzirom da im je rival u trećem kolu selekcija domaćina. Katar je, jednostavno, preslab za ovakvo takmičenje, videlo se to posebno protiv Ekvadora, mada se nisu proslavili ni u duelu sa Senegalom. Ako ništa drugo postigli su svoj prvi gol na Svetskim prvenstima i mislimo da će im to biti najveće dostignuće sa mundijalske premijere. Holandija je pobedila Senegal, uz dosta muke, a onda je osvojen bod protiv Ekvadora. U oba meča pokazalo se da ovaj Van Galov tim ima svojih slabosti pa bi od krucijalne važnosti bilo da osvoje prvo mesto i tako izbegnu u osmini finala Engleze, za koje smatramo da će trijumfovati u B grupi. Ovo je Svetsko prvenstvo, nema mnogo prostora za kalkulacije, mada mislimo da če Van Gal odmoriti neke prvotimce. Čak i sa potpuno rezervnim timom trostruki vicešampion sveta je apsolutni favorit, a pored prelaza 1/1 dodajemo i tri gola jer verujemo u otvorenu i efikasnu utakmicu. Za 1/1,3+ kvota je 1.90 u kladionici Mozzartbet.

Iran – SAD – GG @ 1.97 u Mozzartbet

Ubedljivo najzanimljiviji meč dana igraće Iran i Sjedinjene Američke Države. Na stranu što je ovo okršaja država koje nisu baš u velikoj ljubavi, već meč direktno odlučuje o tome ko će u osminu finala. Iran je razočarao na startu, ne toliko zbog poraza od Engleske, koji se očekivao, već zbog čak 6 primljenih golova, ali je znatno poravio utisak pobedom nad Velsom. To je bio drugi trijumf ove selekcije na Svetskim prvenstvima, a prvi su ostvarili 1998. godine i to protiv, pogodite, SAD-a. Tada taj trijumf nije značio prolaz u nokaut fazu, iz grupe su dalje otišli Nemačka i Jugoslavija, ali je proslavljen u Iranu kao osvajanje Mundijala. Možemo da zamislimo kako bi tek sada bila dočekana pobeda fudbalera u Islamskoj Republici, u svetlu najnovijih političkih događaja. Amerikanci su odigrali dve dobre utakmice, remizirali su sa Velsom i Engleskom, i trebalo bi da im bod bude dovoljan, pod uslovom da Vels ne pobedi Englesku. Ipak, ne smeju da čekaju rezultat konkurenata, već moraju da igraju na pobedu. Ako bude tako očekujemo efikasan meč i bar po gol na obe strane. Za GG se u kladionici Mozzartbet dobija kvota 1.97.

Vels – Engleska – 2,2+ @ 1.72 u Mozzartbet

Vels nikada nije pobedio Englesku, samo je jednom, u kvalifikacijama za Mundijal u Nemačkoj 1974. godine izvukao bod. Kako onda očekivati da pobedi sada kada je ”Gordi Albion” jedan od favorita za osvajanje trofeja, a ”Zmajevi” su malo prkazali u prva dva meča? Da sve bude gore po Vels golman Henesi je iskljune protiv Irana i neće ga biti na golu u duelu sa rivalom sa istog Ostrva. Čini nam se da će mnogo veća borba biti na tribinama gde su Velšani ravnopravni sa Englezima, dok na terenu to ne bi rebalo da bude tako. Engleskoj je u interesu da osvoji prvo mesto u grupi a to joj garantuje jedino pobeda. Ukoliko trijumfuju u B grupi izbeći će Holanđane, koji bi trebalo da budu najbolji u A grupi, a u osminifinala Albion bi bio veliki favorit i prtoiv Ekvadora i protiv senegala, ko god da im bude riva. Nije Engleska odigrala dobro protiv SAD-a, ali su malo i spustili gas nakon goleade protiv Irana. Sada opet reč imaju strelci a naš predlog je dvojka uz bar dva gola Engleske. Za 2,2 koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.72.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Mozzartbet iznosi 6.44.

1 Trackback / Pingback

  1. Tiket dana (utorak, 29.11.2022) - Tiket Dana

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.