Tiket dana (subota, 03.12.2022)

Tiket dana

Pauze u Kataru nema, danas se već igraju prve dve utakmice osmine finala. Ipak, vikend je, pa da pogledamo šta je još od utakmica na meniju. Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja tiketa.

Saragosa – Ibica – 1 @ 1.74 u CircusBet

Na La Romaredu dolazi poslednjeplasirana Ibica. Gosti iz poznatog letovališta na Balearima mnogo bolje su igrali prethodne sezone, na svom debiju u Segundi, ali je i sada dovoljno vremena da izbegnu najgore. Ni Saragasa se ne može pohvalizi dobrim rezultatima, ovaj nekada slavni tim, i konstanti učesnik La Lige, trenutno je tek na 16. mestu, sa samo dva boda više od prvog tima ispod crte. Ovaj meč može da bude ključan za Saragosu, pobeda je imperativ, ne samo zbog neophodna tri boda, već i zbog prekida serije od četiri meča u ligi bez pobede. Na svojoj La Romaredi Saragosa je poslednji put slavila još polovinom oktobra protiv B tima Viljareala. Ibica takođe odavno nema pobedu, poslednju su ostvarili protiv Luga 2. oktobra na svom terenu a od tada su vezali deset mečeva bez trijumfa, ok su na poslednjih osam uzeli samo bod. Prošle sezone oba duela između ova dva tima završena su nerešeno, a sada je vreme za pobedu Saragose. Za jedinicu se u kladionici CircusBet dobija koeficijent 1.74.

Virton – Lomel – 2,2+ @ 2.15 u CircusBet

Domaći tim je na poslednjem mestu u belgijskoj drugoj ligi, a to je ‘zaslug” niza od deset kola bez pobede. Oni usvari imaju samo jedan trijumf, njega su ostvarili još u septembru protiv mladog tima Genka. Od tada su uglavnom gubili, a uspeli su tri puta da uzmu po bod. U prethodnom kolu napravili su malo iznenađenje na gostovanju u Lirsu i odigrali 2:2, čime su prekinuli niz od pet uzastopnih neuspeha. Njihov riva, ekipa Lomela, vezala je dve pobede u dva poslednja kola, a i oni su napravili iznenađenje pobedom nad Beverenom u gostima prošle sedmice. Trenutno je Lomel na deobi 6. mesta i trudiće se da u narednih sedam kola barem zadrži to mesto i tako se plasira u plej-of. Ulazak u elitu u ovom trenutku ne deluje realno, mada je liga izuzetno izjednačena, pa im vodeći Beveren beži osam bodova, a i pobedili su ga pre sedam dana. U prvom delu sezone Lomel je lako slavio sa 3:1 protiv Virtona na svom terenu, a očekujemo da to uradi i na strani. Za 2,2+ se u kladionici CircusBet dobija koeficijent 2.15.

Pafos – Olimpijakos Nikozija – 1/1 @ 1.82 u CircusBet

Razlika između ova dva tima je cela liga. Pafos je vodeći tim sa 30 osvoejnih bodova dok je Olipijakos poslednji sa samo šest. U prethodnom kolu Pafos je igrao derbi sa Arisom u Limasolu i izbori važan bod koji ga je ostavio na vrhu. Još uvek su bez pobede, a pored devet pobeda imaju samo tri remija. Liga se posle 26 kola deli na dva dela, a prvih šest igraće u plej-ofu za titulu. I ovo što je do sada Pafos uradio je velika stvar s obzirom da je ostavio iza sebe timove poput APOEL-a, AEK-a, Anortozisa, Omonije. Međutim, do konačnog trijumfa je ostalo još mnogo posla, a utakmice kao što je ova sa Olimpijakosom moraju se dobijati. Gosti će se boriti za opstanak, to je više nego izvesno, a njima je to i jedini cilj ove sezone. U prethodnih šest kola izgubili su četiri puta a samo su dbva puta osvojili po bod. Jedini trijumf u aktuelnoj sezoni zabeležili su još početkom oktobra, a u prvom delu sezone poraženi su od Pafosa u Nikoziji sa 2:1. Očekujemo da Pafos brzo reši ovaj meč, pa je naš predlog prelaz 1/1 sa kvotom 1.82 u kladionici CircusBet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici CircusBet iznosi 6.81.

1 Trackback / Pingback

  1. Tiket dana (subota, 03.12.2022) - Tiket Dana

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.