Tiket dana (utorak, 06.12.2022)

Tiket dana

Još dve utakmice i znaće se svi učesnici četvrtfinala na Mundijalu u Kataru a onda nam slede dva dana pauze, prve od početka turnira. Pored ovih utakmica na Svetskom prvenstvu igra se još mali broj mečeva. Srećom, aktivni su španski drugoligaši. Predložene kvote bile su važeće u momentu sastavljanja tiketa.

Portugalija – Švajcarska – T12+ @ 2.08 u CircusBet

Posle grupne faze nismo imali ni jedan tim koji je ostvario maksimalan učinak u prva tri meča. Priliku da to budu jedini imali su Portugalci ali su neočekivano poraženi od Južne Koreje u poslednjem meču grupe. I pored tog poraza zauzeli su prvo mesto i čekali epilog iz grupe u kojoj su bili Švajcarska, Srbija i Kamerun, s obzirom da je i Brazil obezbedio prvo mesto i nije mogao da im bude protivnik. Na kraju im je kao protivnik stigla Švajcarska, ekipa koja je pobedila Srbiju u trećem kolu sa 3:2, ali je postojala mogućnost da to bude i Kamerun koji je pobedio Brazil, ili Srbija da je slavila protiv ”Sajdžija”. Ispostavilo se da obe selekcije u nokaut fazu ulaze sa po dve pobede i jednim porazom, pa se favorit ne može lako odrediti. Ova dva tima sastajala su se dosta često u poslednje vreme. Bili su u istoj kvalifikacionoj grupi za Mundijal u Rusiji i na kraju su tamo otišli i jedni i drugi, a tri puta su se sudarali u Ligi nacija, jednom u polufinalu i dva puta u grupi. Na tih pet mečeva uspešnija je Portugalija koja je dobila tri meča, dok su Švajcarci slavili dva puta. Ovo je poslednja prilika Kristijana Ronalda da osvoji ovaj trofej ali Portugalci ne smeju da brinu samo o tome. Fudbal je kolektivni sport, a ova selekcija ima izuzetan kvalitet. Nije ni Švajcarska bezopasna, igra tim Murata Jakina čvrsto mada je protiv Srbije pokazala i slabosti u odbrani. Naš favorit je Portugalija, ali predlažemo igru domaćin daje dva gola, a to je u ovom slučaju Portugalija. U kladionici CircusBet za tip T12+ dobija se koeficijent 2.08.

Ovijedo – Las Palmas – 2 @ 2.45 u CircusBet

Tim sa Kanarskih Ostrva odlično gura ove sezone i već sada je istakao kandidaturu za direktan plasman u La Ligu. Las Palmas je na deobi prvog mesta sa Alavesom a za petama im je i odlični Burgos. Ova liga je jedna od najizjednačenijih u Evropi, bukvalno svako svakog može da dobije, pa je u tom svetlu i ovo još veći uspeh ove ekipe. Međutim, Las Palmas u vanrednom kolu ide na teško gostovanje kod Ovijeda. Domaćin je u prethodna četiri kola osvojio čak 10 bodova i pomerio se sa dna tabele do pozicije 14. Jasno je da je Ovijedo u formi i da će Las Palmas imati velikih problema da pobedi i ostane na vrhu tabele. Proteklog vikenda Las Palmas je slavio u Hihonu kod Sportinga minimalnim rezultatom i to zahvaljujući autogolu domaćina. Na skoro identičan način pobedio je Ovijedo na Tenerifama, samo je jedini strelac bio njihov fudbaler David Kostas. Dueli ova dva tima ne obiluju golovima, mada je poslednji završen pobedom Las Palmasa sa 2:1. Očekujemo tvrd meč i veliku borbu, a prednost dajemo gostima. Za dvojku se u kladionici CircusBet dobija koeficijent 2.45.

Maribor – Radomlje – 1 @ 1.46 u CircusBet

”Ljubičasti” su počeli da liče na sebe, vezali su tri pobede u prvenstvu postigavši čak 12 golova u trijumfima nad Murom, Taborom i ekipom Bravo u prethodnom kolu. Maribor je zakasnio što se titule tiče, ali mu sledi velika borba da se ugura na neko mesto koje vodi u evropske kupove. Olimpija ima velikih 17 bodova prednosti, a ispred Maribora su još i Koper, Mura i Celje. Za razliku od ”Zmajčeka” ove tri ekipe su itekako dostiže pogotovo ako ”ljubičasti” nastave ovako da igraju. Na stadion ”Ljudski vrt” dolazi Radomlje koje je šokiralo Maribor u prvom kolu ovog šampionata kada je baš na ovom mestu slavilo sa 3:0. Kasnije se Maribor revanširao ubedljivom pobedom u Radomlju sa 5:0. Radomlje je na 8. mestu i ima samo bod vide od dve ekipe na samom dnu, a to su Tabor i Gorica. Tako je bilo pred ovo kolo. Radomlje ima samo dve pobede, a obe je ostvario u prva tri kola. Od trećeg kola ovaj tim nema trijumf i sigurno ga neće ostavriti ni u Mariboru, bilo bi previše da dva puta u istoj sezoni trijumfuju u ”Ljudskom vrtu”. Naš predlog je jedinica, a za nju se u kladionici CircusBet dobija koeficijent 1.46.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici CircusBet iznosi 7.44.

1 Trackback / Pingback

  1. Tiket dana (utorak, 06.12.2022) - Tiket Dana

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.