DEPONUJ I PREUZMI POKLON: DO 10.000 DINARA SPORT BONUSA I 200 SPINOVA!

Meridian predstavlja specijalno iznenađenje za novajlije! Uplati 500 ili više DINARA – čeka te 100% sport bonusa i 200 poklon spinova!

Za sve igrače koji vole stvari bez kompromisa spremno je savršeno iznenađenje! Volite slot igrice, ali ste strastveni ljubitelj sportskog klađenja? Vreme je da se REGISTRUJETE u Meridianu i preuzmete savršen bonus!

Sve što se od vas traži jeste da nakon registracije uplatite sredstva na svoj korisnički nalog i stičete pravo naBONUS NA PRVI DEPOZIT!

Uplatite 500 ili više dinara i osvojićete 100% BONUSA NA SPORTSKO KLAĐENJE i 200 POKLON SPINOVA na uzbudljivoj slot igri Pirates Power.

Na ovaj način možete osvojiti do 10.000 DINARA BONUS NOVCA!

Iskoristite bonus u danu uplate prvog depozita. Odigrajte tiket od minimum tri para sa pojedinačnim kvotama 1.5 ili više.

Ovog petka nas očekuju prvi mečevi četvrtfinala Svetskog prvenstva u Kataru. U prvom duelu se sastaju Hrvatska i Brazil. Naši susedi su pokazali da znaju da igraju takmičarski i već imaju iskustvo igranja finala na prvenstvu Sveta. Da li će uspeti da odole Brazlu koji je izraziti favorit?

Leo Mesi i družina će morati da se pomuče kako bi savladali Holandiju, koja čini se igra najlepši fudbal na MUNDIJALU! Izaberite svoj tip i stavite ga na tiket!

Odmah nakon toga možete uživati u poklon spinovima na avanturističkoj slot igri Pirates Power!

Uživajte u vrhunskim promocijama, samo u Meridianu!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.