NEPREVAZIĐEN BONUS ZA NOVAJLIJE: 2.000 DINARA I 200 POKLON SPINOVA!!!

Još jedno fantastično iznenađenje čeka novoregirstovane igrače u Meridianu! Preuzmi i ti 2.000 DINARA BONUSA i 200 POKLON SPINOVA!

Ako volite slot/live dealer igre podjednako kao i sportsko klađenje predlažemo vam da posetite Meridian! Osim najveće ponude u kojoj ćete uživati, od sada je spreman i NAJJAČI BONUS DOBRODOŠLICE NA PLANETI!

Potrebno je samo da se REGISTRUJETE i odmah nakon toga će na vaš nalog biti uplaćeno 2.000 DINARA BONUSA i 200 POKLON SPINOVA na avanturističkoj slot igri Maya’s Treasure.

Proces REGISTRACIJE je veoma lak, a od vas se traži samo da ispratite naredna tri koraka:

Posetite sajt meridianbet.rs

Kliknete na polje registracija

Popunite registracionu formu

Vaša zabava počinje odmah nakon toga! Sjajna stvar je što ne morate ni deponovati sredstva na svoj korisnički nalog.

Iskoristite BONUS ZA SPORTSKO KLAĐENJE u roku od 24 ČASA od trenutka REGISTRACIJE.

Subota pred nama donosi preostala dva meča četvrtfinala Svetskog prvenstva u Kataru. Da li će Maroko napraviti još jedno iznenađenje i nakon Španije uspeti da eliminiše i Portugaliju predvođenu Kristijanom Ronaldom?

Još zanimljiviji duel očekuje nas u večernjem terminu. Francuska i Engleska će potražiti svoju ulaznicu za polufinale, a mesta ima samo za jedan tim! Odaberite svoju opkladu i stavite je na tiket.

Dobijeni bonus za sportsko klađenje možete iskoristiti za tikete sa minimalno dva para i minimalnom kvotom po selekciji 1.25.

Nakon toga, zavtite POKLON SPINOVE! Zaigrajte slot Maya’s Treasure i pomozite mladoj arheološkinji da dođe do čuvenog blaga Eldorada!

Uživajte u savršenom BONUSU DOBRODOŠLICE, ekskluzivno u Meridianu!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.