Tip dana: Braga – Fereira: “Dabrovi” se neće lepo provesti na “Kamenolomu”!

U nedelju je veoma interesantna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali jedan meč portugalskog Liga Kupa u kom će snage odmeriti Braga i Fereira.
Meč između ova dva tima je zakazan za 20 časova.

Braga: Tim sa Kamenoloma juri treći vezani trijumf u Liga Kupu!

Godinama unazad je četvrto mesto na tabeli portugalske Primeire rezervisano za Bragu a to je između ostalog bio slučaj i prošle sezone, pošto je ova ekipa na kraju imala četrnaest bodova viška u odnosu na četvrtoplasirani Žil Visente, ali i čak devet bodova manjka u odnosu na trećeplasiranu Benfiku.
Sve to je ovom timu donelo plasman u Ligu Evrope, a utisak je da portugalski predstavnik nije imao previše sreće na žrebu, pošto su pored Brage u toj grupi bili još i Union Berlin, švedski Malme, ali i Rojal Union koji je prošle sezone bio hit u belgijskom šampionatu.
Iako je tim sa “Kamenoloma” uspeo da osvoji deset bodova, to nije bilo dovoljno za plasman u nokaut fazu Liga Evrope, pa će fudbaleri ovog tima morati da se zadovolje sa šesnaestinom finala Lige Konferencija, u okviru koje će portugalski predstavnik odmeriti snage sa Fiorentinom, što će bez ikakve sumnje biti jedan od derbi mečeva nokaut faze.
Kada su u pitanju partije Brage u nacionalnom šampionatu, utisak je da svi navijači ovog kluba imaju pregršt razloga za zadovoljstvo.
Naime, u ovom trenutku se “Ratnici Minha” nalaze na trećem mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona.
U prošlom kolu su izabranici Artur Žorža slavili na teškom gostovanju kod Portimonensea, a taj duel je završen rezultatom 1:2.
Što se tiče Liga Kupa i tu tim sa “Kamenoloma” ima ogromne ambicije, što se i može naslutiti na osnovu igara u prva dva kola.
Trenutno se Braga nalazi na prvom mestu na tabeli uz čak četiri boda viška u odnosu na drugoplasiranu Fereiru, koja im i gostuje u ovom kolu.
U prvom kolu je četa trenera Žorža slavila na svom terenu protiv Trofensea, kada je bilo 3:0, da bi u prošlom kolu “Ratnici Minha” slavili na veoma teškom gostovanju kod Kase Pije (0:1), koja se mimo svih očekivanja trenutno nalazi na petom mestu na tabeli Primeire.

Fereira: Katastrofalne partije – preti selidba u niži rang!

Fereira je osnovana 1950. godine, a najveći uspeh ovog tima datira iz 2013. godine, kada su popularni “Dabrovi” uspeli da dođu do trećeg mesta na tabeli.
Tada je ovu ekipu predvodio Paulo Fonseka, a Fereira na kraju nije uspela da dođe do plasmana u Ligu šampiona, i ovaj tim se morao zadovoljiti sa grupnom fazom Liga Evrope.
Kada je prošla sezona u pitanju, “Dabrovi” su na kraju zauzeli jedanaesto mesto na tabeli uz čak devet bodova viška u odnosu na timove koji su ispali iz lige, što znači da se opstanak nijednog trentutka nije dovodio u pitanje.
Međutim, kako sada stvari stoje sva je prilika da ćemo ovu simpatičnu ekipu naredne sezone nažalost gledati u Segundi.
Naime, u ovom trenutku se Fereira nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa samo dva osvojena boda, iz čak trinaest odigranih susreat, što znači da je “fenjeraš” do sada doživeo čak jedanaest poraza uz samo dva remija.
U prošlom kolu je poslednji tim na tabeli doživeo novi poraz i to na svom terenu od Vizele, a taj duel je završen rezultatom 0:2.
Poražavajuće zvuči podatak da je Fereira na poslednjih pet mečeva doživela isto toliko poraza, i u tom periodu postigla samo jedan pogodak.
Što se tiče Liga Kupa, tu su “Dabrovi” koliko toliko i odigrali dobro, pošto se u ovom trenutku izabranici Hozea Mote nalaze na drugom mestu na tabeli uz dva osvojena boda.
U prvom kolu je Pakoš Fereira remizirala na svom terenu protiv Kasa Pije koja igra fantastično ove sezone, a taj duel je završen rezultatom 1:1, a isti rezultat je bio i u prošlom kolu i to na gostovanju kod Trofensea.
Poslednji međusobni meč između Brage i Fereire odigran je pre tačno deset meseci kada je Braga na “Kamenolomu” slavila rezultatom 2:1, dok su pre toga dva međusobna susreta između ove dve ekipe završena bez golova.

Naš predlog

Sigurno je da će se Fereira fokusirati na prvenstvo, pošto im preti selidba u niži rang, i za očekivati je da Braga bez većih problema slavi na ovom susretu trećeg kola Liga Kupa, zbog čega vam savetujemo da probate sa prelazom 1-1 za koji je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.66.

Sva je prilika da nas očekuje dosta golova, a vrlo lako se može desiti da u prvom bude dva ili više pogodaka, zbog čega vam hrabro preporučujemo da probate sa igrom I2+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.21.

Generalno, poprilično smo ubeđeni u pobedu domaćeg tima na ovom duelu, ali i u veliki broj golova, pa vam savetujemo da probate sa kombinacijom igara 1&3+ za koju je Meridianbet odredio kvotu 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.