Tiket dana (subota, 10.12.2022)

Tiket dana

Danas se nastavlja engleski Čempionšip, koja je je u ovom trenutku sigurno najjača aktuelna liga. Naravno, ove subote saznaćemo i drugi polufinalni par na Mundijalu u Kataru. Predložene kvote bile su važeće u trenutku pisanja teksta.

Engleska – Francuska – GG3+ @ 2.35 u Mozzartbet

Poslednjeg učesnika polufinala daće nam okršaj dve evropske selekcije. ”Trikolori” brane titulu osvojenu u Rusiji, a mnogi ih svrstavaju u najveće favorite i na ovom Svetskom prvenstvu. Prva ozbiljna prepreka ka trećem naslobu šampiona sveta je selekcija Gordog Albiona koja je u prethodnim godinama imala odličnih rezultata ali je bez osvojenog trofeja. Naime, Englezi su na prethodnom Mundijalu igrali u polufinalu, kasnije su završili kao četvrti, dok su na EURU prošlog leta došli do završne predstave u kojoj su, na svom Vembliju, poraženi od Italije na penale. U Katar su ispraćeni sa različitim očekivanjima. Na to je najviše uticalo to što su u Ligi nacija igrali očajno i čak ispali iz A divizije, a mnogi pamte onaj neverovatan poraz od Mađarske u Londonu od 4:0. Do četvrtfinala u Dohi stigli su sa dve ubedljive pobede i jednim remijem u grupi, te trijumfom nad Senegalom u osmini finala. Sve je izgledalo lako, 6:2 protiv Irana, 0:0 sa SAD i 3:0 u svebritanskom okršaju sa Velsom. Ni Senegalci nisu bili ozbiljna prepreka i pobeđeni su sa 3:0. Čak 12 golova do sada, pa je ofanzivni deo tima udarna pesnica tima koji vodi Geret Sautgejt. Šta reći o Francuskoj? I bez Karima Benzeme ”Petlići” su izvanredna ekipa mada su upisali neočeivan poraz od Tunisa u 3. kolu grupne faze. Taj rezultat njima nije ništa značio, pa je Didije Dešan odmorio prvotimce koji su pre toga pobedili Australiju i Belgiju. U osmini finala dosta lako je pobeđena Poljska, a Kilijan Mbape je već postigao pet golova. Biće ovo sjajan meč a pobediće tim koji postigne gol više. Zato verujemo u dosta golova i naš predlog je GG3+ sa kvotom 2.35 u kladionici Mozzartbet.

Svonsi – Norič – GG3+ @ 2.25 u Mozzartbet

Posle mesec dana pauze nastavlja se engleska druga liga, popularni Čempionšip. Ovo je, po opštem mišljenju, najjača druga liga na svetu a ove sezone je posebno interesantna jer je ”u igri” za plasman u elitni rang dosta timova. Među njima su i Svonsi i Norič, koji je prošlog proleća ispao iz Premijer lige. Velšani su na pauzu otišli posle pet vezanih utakmica bez pobede, ali sa samo jednim porazom i četiri remija. ”Kanarinci” su bili znatno uspešniji na kraju oktobra i početku novembra, tada su uzeli deset bodova iz tri meča, da bi, ipak, na pauzu otišli posle poraza od Midlzboroa na svom terenu. Posle 21 utakmice u prvenstvu Norič je 5. sa 32 boda, devet manje od vodećeg Barnlija, dok je Svonsi tri mesta niže, ali sa samo bodom manje od Noriča. Kada se sastaju ova dva tima, a to je u poslednja četiri navrata bilo u Čempionšipu, nije padalo mnogo golova. Ove sezone oba tima igraju efikasne mečeve i verujemo da će tako biti i u međusobnom okršaju. Videćemo ko je u boljoj formi posle odmora a naš predlog je GG3+ sa koeficijentom koji u kladionici Mozzartbet iznosi 2.25.

Hermanštad – Farul – T22+ @ 2.55 u Mozzartbet

Gosti iz Konstance su neočekivani lideri u rumunskom prvenstvu. Farul je sakupio 44 boda, četiri više od šampiona Kluža koji ima utakmicu manje. Ekipa iz poznate crnomorske luke sada odlazi na gostovanje u Transilvaniju u grad Sibinj, ili Sibiu, gde ih čeka tim Hermanštada, po nemačkom imenu za ovaj grad. Hermanštad je u lošoj seriji rezultata, u poslednja četiri meča u ligi uzeli su samo jedan bod i sada su na 8. mestu. Njihov cilj je da posle prvog dela prvenstva budu među prvih šest i tako nastave takmičenje u plej-ofu. To neće biti lako, pogotovo ako ne poprave formu u kakvoj su sada. Farul je bez poraza od početka septembra kada su izgubili od Univerzitatee u Krajovi, što im je jedini poraz, a od tada su vezali deset mečeva u prvenstvu bez neuspeha. Ako žele da ostanu na liderskoj poziciji moraće da pobede u Sibinju, a s obzirom da se radi o timu koji je dao 44 gola na 19 mečeva, smatramo da bi mogli barem dva puta da pogode i mrežu Hermanštada. Za T22+ koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 2.55.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Mozzartbet iznosi 13.48.

1 Trackback / Pingback

  1. Tiket dana (subota, 10.12.2022) - Tiket Dana

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.