Tiket dana (nedelja, 11.12.2022)

Tiket dana

Mundijal se primakao samom kraju i moramo da priznamo da nam nedostaju ligaška takmičenja. Na Njih ćemo, ipak, sačekati još neko vreme. Danas su na meniju uglavnom drugoligaški okršaji u Evropi. Predložene kvote važile su u trenutku pisanja teksta.

Las Palmas – Albasete – 1 @ 1.75 u CircusBet

Tim sa Kanarskih Ostrva i dalje je lider u španskoj SEgundi. Cilj, a to je povratak u La Ligu, još uvek je daleko, takmičenje se tek bliži sredini. Las Palmas posle 19 kola ima 35 osvojenih bodova ali su mu za petama Burgos i Alaves sa samo bodom manje, te Eibar sa dva. Nisu daleko ni Levante i Kartahena, a ne smemo zaboraviti ni odlične Granadu i Uesku. Biće ovo jedno od najzanimljivijih izdanja španske druge lige i svaki bod na kraju može biti presudan. Las Palmas nije izgubio na pet prethodnih kola, ali je tri puta osvojio samo po bod. Poslednji put u vanrednom kolu kada su bez golova igrali u Ovijedu. U Grand Kanariju dolazi Albasete, tim iz sredine tabele, ali ekipa koja se sigurno neće pomiriti sa tavorenjem u Segundi. U prošlom kolu Albasete je takođe igralo 0:0, na svom terenu protiv Saragose, a sa tim bodom došli su do ukupno 26. Gosti nisu u najboljoj formi, na dva prethodna meča na strani primili su po četiri gola, prvo od Granade, a onda i Mirandesa. Las Palmas je jači od te dve ekipe i očekujemo jedinicu u ovom duelu. Za pobede domaćina kvota je 1.75 u kladionici CircusBet.

Frozinone – Piza – 1 @ 1.83 u CircusBet

U derbiju italijanske Serije B vodeći Frozinone dočekuje sve bolju Pizu. Gosti su slabo startovali ali su u poslednjih 11 utakmica bez poraza. Mnogo bolje im ide kada igraju na svom terenu, u gradu poznatom po nakrivljenom tornju, nego na strani. Piza ima samo jednu pobedu u gostima, to se dogodilo u Peruđi još 1.oktobra, a sada imaju niz od četiri uzastopna remija. Frozinone je u vanrednom kolu igrao protiv drugoplasirane Ređine i to na strani, i tu je dokazao da je trenutno najbolji drugoligaški tim na ”čizmi”. Slavili su čak sa 3:0 i došli do sedme pobede, uz dva remija, u poslednjih devet kola. Piza se polako primiče plej-of zoni, što će njima biti glavni cilj u narednom periodu ali Frozinone želi da se osami na vrhu tabele i poveća razliku u odnosu na pratioce. Naš predlog je jedinica za koju se u kladionici CircusBet dobija koeficijent koji iznosi 1.83.

Votford – Hal – 1 @ 1.69 u CircusBet

”Stršljenovi” žele da se odmah vrate u Premijer ligu ali Čempionšip je sve samo ne lako takmičemnje. Pred pauzu bili su na 4. mestu sa osam bodova manje od vodećeg Barnlija, a posle subotnjih utakmica pali su za dve pozicije jer su ih prestigli Preston i Norič koji su slavili na strani. Votford je u prethodnih šest kola pobedio čak četiri puta, izgubio je od Koventrija i odigrao bez golova u poslednjem kolu pred odmor u Bristolu. Igraju dosta čvrsto u poslednje vreme, primili su samo dva gola na šest utakmica i protiv Hala i to može biti presudno. ”Tigrovi” igraju odlično na strani u nekoliko prethodnih mečeva, na poslednje četiri utakmice u gostima osvojili su deset bodova, skoro polovinu ukupno osvojenih pošto imaju 24 na kontu. Na Vikaridž Roudu ih čeka najteži ispit i sumnjamo da bi Hal Siti mogao da nastavi niz nepobedivosti u gostima. Za jedinicu se u kladionici CircusBet dobija kvota 1.69.

AEL Limasol – Aris Limasol – 2 @ 2.02 u CircusBet

Gradski derbi Limasola dolazi u trenutku koji je mnogo povoljniji za formalnog gosta u ovom meču. Tim Arisa je vezao sedam utakmica bez poraza sa čak pet pobeda i dva remija. To ih je dovelo na treće mesto na tabeli. S obzirom da su se dve prvoplasirane ekipe sastale međusobno još u petak, a APOEL je slavio u Pafosu, sada bi Aris mogao da prestigne Pafos i dođe do druge pozicije. Za to im je neophodan trijumf nad AEL-om, timom koji je vezao tri poraza, a dva puta su poraženi na svom terenu. Istina imali su teške rivale, ali trenutno 10. mesto nikog ne zadovoljava. Na šest mečeva na svom terenu AEL je izgubio čak četiri, a postigao je samo 4 gola. I to je bilo dovoljno da dva puta trijumfuje. Aris je na strani perfektan, na šest utakmica upisali su isto toliko pobeda i nema razloga da do sedme uzastopne ne dođu na terenu gradskog rivala. U prvom delu sezone Aris je na svom stadionu slavio sa 2:1, pa očekujemo još jednu njegovu pobedu. Za dvojku se dobija koeficijent 2.02 u kladionici CircusBet.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici CircusBet iznosi 10.93.

1 Trackback / Pingback

  1. Tiket dana (nedelja, 11.12.2022) - Tiket Dana

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.