Tiket dana (sreda, 14.12.2022)

Tiket dana

Večeras ćemo saznati i ime drugog finaliste Mundijala u Kataru i možemo čekati ishod finala koje je zakazano za nedelju. Ponuda je danas, što se fudbala tiče, jako siromašna i prava je umetnost sastaviti tiket. Kvote su bile aktuelne u momentu kada smo ga sastavljali.

Francuska – Maroko – 1+pp,2+dp @ 3.90 u Mozzartbet

Aktuelni svetski prvaci su na dve utakmice od odbrane krune što nikom nije pošlo za rukom još od 1962. godine kada je Brazil u Čileu odbranio trofej osvojen četiri godine ranije u Švedskoj. T su uradili i Italijani ali još pre Drugogo svetskog rata, 1934. na domaćem terenu i 1938. u Francuskoj. ”Trikolori” su bili šampion prvi put 1998. kada su po drugi put bili domaćini, a to su uspeli i pre četiri godine u Rusiji. Do polufinala su stigli uz dosta promenjive partije. U grupi su pobedili Australiju i Dansku ali su poraženi od Tunisa, mada je Dešan izveo jednu kombinovanu postavu. Protiv Poljske u osmini finala nisu imali problema ali su zato morali da prođu svih devet krugova pakla da bi pobedili Engleze u četvrtfinalu. Imali su i sreće, Hari Kejn je promašio jedanaesterac za poravnanje na 2:2. Svaki Mundijal ima svoje junake, a u Kataru je to svakako selekcija Maroka. Reprezentacija zemlje sa Magreba otišla je na Mundijal posle mnogo problema u Savezu i smene selektora Vahida Halilhodžića pred takmičenje, a zbog njegovog odbijanja da pod nacionalnu zastavu pozove dve najveće zvezde Ziješa i Hakimija, bez koji je i prošao kvalifikacije. Na klupu je seo Valid Regragui koji je sa Vidadom iz Kazablanke osvojio afričku Ligu šampiona. Kao igrač je nastupao baš u Francuskoj, a kao trener nigde van arapskog sveta. Marokanci su već u meču sa Hrvatima na startu pokazali šta je njihov adut. Uspeli su da sačuvaju mrežu protiv vicešampiona sveta, protiv koga bi mogli da igraju još jednom. Pobeda nad Belgijom bila je veliko iznenađenje, a mreža im se ponovo nije zatresla. Pobedili su i Kanadu, i tada su primili prvi, i do sada, jedini gol na Mundijalu. U nokaut fazi su eliminisali dve selekcije sa Iberijskog poluostrva, prvo Špance na penale, zahvaljujući sjajnom golmanu Bonu, a onda i Portugalce koje je svojim nebeskim skokom srušio En Nesiri. Francuska je veliki favorit, očekujemo da ovo bude otvoren meč jer ”Trikolori” ne umeju drugačije. Ko zna, mođda takvo opredeljenje natera i Maroko da bude potpuno ofanzivan. Naš predlog je igra gol u prvo i najmanje dva u drugom delu. Za 1+pp,2+dp kvota u kladionici Mozzartbet je 3.90.

Sporting Kovilja – Nacional – GG3+ @ 2.65 u Mozzartbet

Portugalski Liga kup igra se u osam grupa, u pest je po četiri tima dok se u dve nadmeće po pet ekipa. Posle dvostrukog bod sistema samo pobednici grupa idu dalje. U grupi E su Sporting Kovilja i Nacional Funšal, pored Žil Visentea i Portimonensea. Posle dva odigrana kola Žil Visnte ima 4 boda, Nacional i Portimonense po 3, a Sporting samo jedan. U trećem kolu Nacional ide u Kovilju, a recimo da su oba tima trenutno drugoligaši. Ove sezone su već igrali jednom u Kovilji kada je prvenstveni duel dobio Nacional sa 2:1. Zanimljivo je da nijedna od ove dve ekipe ne stoji dobro u Segundi, ti iz Funšala je u znaku broja 13, na tabeli su 13. sa 13 bodova iz 13 utakmica. Ekipa iz Kovilje je na samom dnu tabele, oni su sakupili svega 6 bodova i predstoji im grčevita bitka da zadrže status drugoligaša. Iz tog razloga Liga kup im nije preterano interesantno takmičenje i smatramo da mu se neće posvetiti u punoj meri. U prva dva kola su iznenadili Žil Visente i uzeli mu bod u Kovilji, ali su onda poraženi od Portimonensea. Nacional je pobedio Portimonense sa 2:0 a na isti način je poražen od Žil Visentea. Ne verujemo da bilo ko od oe dve ekipe može biti prvi u grupi, pa će ovaj meč poslužiti kao priprema za nastavak sezone. Zato očekujte golove, a verujemo da će ih biti bar tri, uz po neki na obe strane. Za GG3+ kvota u kladionici Mozzartbet je 2.65.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Mozzartbet iznosi 10.33.

1 Trackback / Pingback

  1. Tiket dana (sreda, 14.12.2022) - Tiket Dana

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.