Tiket dana: Poeni igrača

Večeras se u Evroligi igraju samo tri utakmice i okončaće se 12. kolo. Već od sutra startuje naredno. Za danas smo spremili predlog za učinak košarkaša. Predložene kvote i granice su podložne promenama.

Rodrig Boboa (Anadolu Efes) – Poeni + (granica 10,5) @ 1.90 u MaxBet

Odlični bek je možda i najbolji igrač evropskog šampiona u poslednjim utakmicama. Jesu sezonu, do sada, obeležili Vil Klajburn i Vasa Micić, ali je Boboa odigrao fantastično u poslednjih mesec dana i to ne samo u Evroligi već i u turskom prvenstvu. Efes je vezao pet pobeda u Evroligi a Rodrig Boboa je na prethodna četiri duela tri puta ubacio po 19, a u poslednjem meču, u pobedi u Kaunasu, čak 20 poena. Jasno je da je u sjajnoj formi, prosek mu je stigao gotovo do 11 koševa po meču, a i to je zbog nešto slabijeg učinka u prvom delu sezone. Efes igra protiv Baskonije koja je takođe u dobroj formi, ima tri pobede u ACB ligi i dve u Evroligi, ali je domaćin favorit. Očekujemo pobedu Efesa i novi dobar učinak Rodriga Boboe. Granica za poene je na 10,5, a za (+) kvota je 1.90 u kladionici MaxBet.

Donta Hol (Monako) – Skokovi + (granica 4,5) @ 1.83 u MaxBet

Kada je Donta Hol došao u Monako prošle godine iz razvojne lige nije se mnogo očekivalo od njega. Međutim, američko krilo, i po potrebi centar, odigrao je odličnu sezonu u Evroligi, ubacivao 8,4 poena i imao preko 5 skokova po meču. Ove sezone prosek mu je nešto slabiji, ali treba reći i da je Monako jači ove godine. Saša Obradović ima poverenje u njega, igra dvadesetak minuta po meču i odradi ih ”muški”. Odlučujemo se za skokove kada je Donta Hol u pitanju, u pobedi nad Realom uhvatio je sedam lopti, a na poslednjem meču u francuskoj ligi čak 10 protiv Levaloe. Monako ima važan duel sa Barselonom, boriće se Hol sa visokim igračima Katalonaca i verujemo da će pružiti maksimum. Granica za skokove je 4,5 a za (+) koeficijent u kladionici MaxBet je 1.83.

Nikola Mirotić (Barselona) – Skokovi + (granica 4,5) @ 1.60 u MaxBet

Sa Mirotićem u timu Barselona je jedna potpuno druga ekipa. Povratak naturalizovanog Crnogorca doneo je mnogo više opcija u napadu za tim Šarunasa Jasikevičijusa, ali Mirotić je tip ”zvezde” koja ne zabušava ni u odbrani. Na dve utakmice u Evroligi, koliko je odigrao ove sezone, Mirotić je ubacio 19 poena Albi i 17 Asvelu. To su dve ekipe koje ne spadaju u one najjače, a Barsa je čak poražena od Francuza u prošlom kolu u svojoj Blau Grani. Pored koševa Mirotić je uvek aktivan i na skoku i to pod oba obruča. Uhvatio je deset lopti na ta dva meča i očekujemo da i u Monte Karlu, u pravom derbiju, prebaci granicu od 4,5 koliko mu je predloženo za skokove. Za (+) skokove u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 1.60.

Miloš Teodosić (Virtus) – Asistencije + (granica 4,5) @ 1.60 u MaxBet

Nije Miloš Teodosić više onaj igrač od pre nekoliko sezona ali je i dalje pravi virtuoz na parketu. Virtus se vratio u Evroligu najviše zahvaljujući njemu, a zbog vernosti klubu srpski plejmejker i dalje ima neograničeno poverenje trenera Skariola. Italijani nisu krenuli po očekivanju, prečesto gube mečeve, neke i katastrofalno poput onog prošle sedmice u Pireju kada su od Olimpijakosa izgubili sa 117:71. Posle tog meča Virtus je izgubio i u Palakanestru, ali je Teodosić dobio poštedu u tom meču. Protiv Albe, koja ima neverovatan niz poraza u Evroligi, Virtus mora da pobedi. Problem je što nijedan košarkaš nije nešto posebno raspoložen kada su poeni u pitanju pa je Ife Lundberg i dalje po proseku najbolji, mada ni on ne može da prebaci 10 koševa odavno. Nekako je sada najbolji Džordan Miki, a što se Teodosića tiče od njega očekujemo dobra dodavanja koja će saigrači pretvarati u poene. Ponuda za asistencije je na 4,5, toliki mu je i prosek, aočekujemo da protiv Albe bude više od 15 minuta u igri, koliko je do sada igrao i da prebaci ovaj broj. Za (+) asistencije koeficijent u kladionici MaxBet je 1.60.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici MaxBet iznosi 8.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.